Skoči na vsebino
Gume 2008
Napisano

kormoran tudi imajo svojo prednost: so kar dobre za po blatu pa travi (brez heca)

tko da uni poljaki lahko orajo polja tud z avti pol :)

Morda bo? sedaj rekel, da se ?alim, vendar imam avto na kormorankah, ki je za blato in travo pa ti povem da se ne obnese. Tretutno sicer na enem vlkem klocnu... Eh pa sej ne verjamete. Grem zdaj malo na vas pogledat da poslikam :P

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

za te smo ugotovili, da, skupaj z B390, so za en drek

aja danes sem vidu enega starega forda sierro s sava eskimo s3 :)

Upam, da gume niso bile vsaj pol tolk stare kot je avto :D:P

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Ma sej zraven pa eni ?e nalite gume hvalijo, da so ?ist v redu - mislim, pol se pa spra?ujemo zakaj je tolk karambolov in tolk mrtvih - groza.

?e malo da doka?ejo da so raznorazne kormoran gume tako dobre, da vsak ki ima Audija a8 ali Bmw-ja 5ko (ki se seveda za oba razume, da ne segata mazdi do b stebri?ka), bo samo ?e za temi nalitimi/obnovljenimi gumami gledal.

A8 4.0TDI Quattro, 18", kormoran superduperwinter 235/45/18.

?aljivci.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

To?no tako

Eni pa mormo na sezono menjat ker enostavno ni ve? profila gor :blink: jebemomast, drag ?port je to. Druga?e pa tut jaz nimam ni? proti letnim gumam za zimo, sem pa opazil, da original, ki so ble gor er300, me je po nekaterih delih gladkega asfalta kar zana?alo. Pa ?e sem slu?ajno ?e dobil 4 original mazda alu felne z vijaki, ventil?ki in pokrov?ki za 200?, sem pa ?e tistih 200 reskiral pa gume gor dal. ni pa mi ?al ker sem redn obiskovalec pohorskega pobo?ja :D

p.s.: Boss, lepo te?e debata na avtomobilizmu. Klasi?no offtopic pa 100 trmastih lJudi. Ne lo?ijo med dobro, novo letno/zimsko gumo, in okroglim kosom 10 let starega kav?uka.

lp, Ale?.

p.s.2:

zanimiva tema tut na tem forumu kok vidim :D

6 Uporabnik(ov) bere to temo (0 Gostov in 0 anonimnih uporabnikov)

6 Uporabnikov: grasales, dulem, Boss, Mrau?k M?k, lonck, KAALman

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Porba Mazda 3, 1.4 (bencin)
Napisano

A je ?e kdo 3-ko spravil na tako nizko porabo, 6,3l/100k.

Poraba je ro?no izra?unana, obakrat tankal na isti pumpi, na isti tank ?teli. Nato?il sem 46,03 litra 95 oktanskega, prevozil pa 729 km.

Na cel tank je bilo cca 100 km avtoceste, ostalo pa lepa relacijska voda. Na pa malo bolj na rely na?in odpeljana trasa Ajdov??ina - Col - Podkraj - Kalce ....priporo?am. : )

No ja. Niti nima? tako lepe porabe ?e mene vpra?a?. Moj rekord je z 1.6 benc. nekje 5.5-5.7 na cel tank. Vo?eno Mb-gornja radgona, Mb - Ormo?, Mb - celje stara cesta. Niti ne tako mrtva vo?nja, kar dinami?na ampak ne?na noga.

Gorivo pa to?eno pri Agipu.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 & Toyota Auris
Napisano

Sej po drugi strani pa je opel lep, dober eleganten avto.....

Format ?e se ?e nisi odlo?il, vidim, da si z MB-ja. Lahko ob kaki pija?i na pohorju re?ema kak?no besedo o mazdi, zmes pa ti bom ?e pokazal zakaj kupiti mazdo :D ?asti? pija?o al bencin?

lp, Ale?.

No ravno nisem iz MB, sem iz Slovenske Bistrice.

Mogo?e bi se pa dalo dobiti na kak?ni pija?i, nikoli se ne ve!

Ah bisterca ja bisterca... Sem ravnokar namenjen v tisti smeri :P

Druga?e pa se lahk kaj zmenimo ja, sem ve?krat tam okol.

Ti samo javi kdaj pa kje :P

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 & Toyota Auris
Napisano

Ne vem... pol je pa sam z mojo neki hudo narobe - letnik 2008 (prva registracija 8.8.2008) filing je pa tak kot bi vozil avto iz sredine 90' :ne vem:

Potem nisem edini, ki se mi zdi kot da avto vozim z nekim bigbang ra?unalni?kim volanom, ki je z neko te?avo prek bluetootha povezan na avto? In se ni samo meni zdelo da 1.6 105bhp od astre pospe?i pol po?asneje kot mojih 105 konjev? In se ni samo meni zdelo, da sem se v ovinku nagnil tako kot, sem se na dedkovem vozu, ko sem imel 10 let in sem bil 7m visoko v zraku na lojtrnem vozu polnem slame? In nisem samo jaz sli?al nekega ?udnega sopihanja zraka iz motornega dela pri cca. 3k Rpm? In se nisem samo jaz sredi poletja vozil z odprtimi oknami od mb do pragerskega ker je 9 mesecev star avto hladil kot klima ki je ?e 9 mesecev na odpadu?

Sej po drugi strani pa je opel lep, dober eleganten avto.....

Format ?e se ?e nisi odlo?il, vidim, da si z MB-ja. Lahko ob kaki pija?i na pohorju re?ema kak?no besedo o mazdi, zmes pa ti bom ?e pokazal zakaj kupiti mazdo :D ?asti? pija?o al bencin?

p.s.:

Glede na to da si se kot vidim omejil nekje na 16k? ti priporo?am da ob prihodu nove m3, kupi? staro m3, ki je in ?e dolgo bo zelo dober avto. Z temi avtomobili so pri?li tako dale? da niti 5 let star avto ne zgleda stra. ?e gleda? raznorazne megane, m3, lagune in podobne avte ki so ?e dlje na sceni ?e kar ne izgledajo tako stari. Tut astra recimo izgleda (vendar pozor, le izgleda) ql, pa je ?e zelo dolgo na sceni.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mazda servis in center priporo?ate
Napisano

Kaj si ti nor... te tarife pa ubijajo! ?zmeden?

PS: Ta 2. ra?un (link) men ne potegne - kr na 1. me vr?e :unsure:

poz!

Evo popravljen ?e drugi link kje se vidi ?e cena. Je pa tako, da dela ni bilo malo, ker sem pri 150km/h nabil srno =) oba hladilnika je zabilo vse do motorja. Na sre?o sem uspel naciljati ta manj?o srno iz grupe.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mazda servis in center priporo?ate
Napisano

No,?estitam za pravilno odlo?itev. :D Ker si iz MB,ma? najbli?je seveda ?erbineka(ki se je kr popravil zadnje ?ase,sploh glede Mazde),?e ti pa ni predale? se za vozit,pa ti bolj priporo?am Skorn?ka v Velenju. ;)

Poz!

Definitivno priporo?am Skor?nka iz Velenja in odsvetujem ?erbineka. Tam so mi, brez omemb pro?enj pri letnem servisu storili zadeve kot so: Zategnili zajlo ro?ne, posesali avto in podobne malenkosti. Pri ve?ji zadevi

Ra?un_1

Ra?un_2

Pa se se kar dobro odrezali. ?erbinek mi je menjaval menjalnik pri 7500Km (novi avto) in zajebal. Tudi to je sedaj odpravil Skorn?ek.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bridgestone ali good year?
Napisano

Ne telovadi daj,jih imam sedaj(P 6000)in se dr?ijo ovinkov kot pijanec plota...?e posebej,?e je de? je loterija z njimi kam prit. :P<_<

Turanzo vozim na 3ki, sem pa jo imel priliko preizkusit na 6ki. Guma se ceste dr?i v skoraj vseh razmerah, le malenkost ima te?ave na vodi. (Le zakaj ko pa tako reko? nima pre?nega profila =)) Guma je nareta za dalj?e ture (se ne pregreje hitro in je TRDA guma) ima pa zelo dober oprijem tudi ob kak?nem hitreje zvo?enem kro?nem. Definitivno priporo?am =)

lp, FReAK.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AuxMod
Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.