Skoči na vsebino
Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

Sem pred nakupom CX 5 Revolution (Top). Sem pa v dilemi ali izbrati verzijo z ro?nim ali avtomatskim menjalnikom. Do sedaj sem vedno imel ro?ne menjalnike, edino enkrat sem testno peljal z avtomatiko. Kak?ne so va?e izku?nje glede avtomatskih menjalnikov? Predvsem okrog vzdr?ljivosti, mo?nih okvar, porabe goriva,.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Konkurenca je s svojimi enosmernimi motorji na permanenten magnet kar nekaj pred Teslo.

To pa sploh ne bo dr?alo. Ti motorji so ?e zgodovina. Primerni za mestne bicikle.....

Katera konkurenca pa ima EV z dosegom cca. 400 km?

Pe?jakova Mazda 5 :zvizga:  ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

David in Vuk ne preve? verjet gumarskim lobijem  :) .

?e sama konstrukcija gume (lamele in bolj grob profil) M+S nikakor ne "premaga" letne gume tudi pri temperaturah -10 stopinj se pa ta razlika ?e bolj ob?utno zve?a v kolikor raste temperatura.

Fantje, treba je malo lo?it med gumami. Letna, zimska, M+S,...

M+S niso ne ti? ne mi?. Po moje primerne za take kraje, kjer ni snega ali pa ga sproti plu?ijo in posipajo.

Za sneg pa je najbolje uporabit zimske gume.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Termometer
Napisano

Mislim, da moj termometer / zunanja temperatura/ precej laze :angry: . Predvsem mi temperatura ne kaze pravilno, ko se peljem iz hladnejsega okolja v toplejse - nekako se noce dvigniti in kaze 4-5 stopinj premalo. Zunanji senzor je ze zamenjan, pa je stanje isto. Avto je pa 6-ica, stara 2 meseca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.