Sem pred nakupom CX 5 Revolution (Top). Sem pa v dilemi ali izbrati verzijo z ro?nim ali avtomatskim menjalnikom. Do sedaj sem vedno imel ro?ne menjalnike, edino enkrat sem testno peljal z avtomatiko. Kak?ne so va?e izku?nje glede avtomatskih menjalnikov? Predvsem okrog vzdr?ljivosti, mo?nih okvar, porabe goriva,....
?e sama konstrukcija gume (lamele in bolj grob profil) M+S nikakor ne "premaga" letne gume tudi pri temperaturah -10 stopinj se pa ta razlika ?e bolj ob?utno zve?a v kolikor raste temperatura.
Fantje, treba je malo lo?it med gumami. Letna, zimska, M+S,...
M+S niso ne ti? ne mi?. Po moje primerne za take kraje, kjer ni snega ali pa ga sproti plu?ijo in posipajo.
Mislim, da moj termometer / zunanja temperatura/ precej laze . Predvsem mi temperatura ne kaze pravilno, ko se peljem iz hladnejsega okolja v toplejse - nekako se noce dvigniti in kaze 4-5 stopinj premalo. Zunanji senzor je ze zamenjan, pa je stanje isto. Avto je pa 6-ica, stara 2 meseca.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Koliko je po va?em mnenju realna cena te dve leti stare CX 5?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani