na cesti med kranjem in medvodami ponoci sem se peljal po omejitvah in na enkrat prleti en zamano in me zacne izvat potem pospesi na okoli 170 da sm mu malo usel ker so pa radi nekje na tej cesti policaji sem zamnjsal na 90 nakar me prehiti in se mu zadaj napise nam vsem znani napis. me ustavi, prosi za doumente in mi pove da sem "malo" prehitro peljal. jest se izgovorim da sem se ustrasil da ni zamano kaksen pijan in da me hoce iz veselja zrint s ceste. potem me prijazno pove da ga je samo zanimalo kolk to gre. jest ga pogledam in me uprasa ce je to V6 in ce sem sel do konca mu odgovrim da je in nisem sel do konca. pol me pa prasa ce me zanima kolk gre do konca in mu z veseljem odgovorim da me ne. se posloviva in greva vsak po svoje. on vrjetno po omejitvah jaz po polovicno po omejitvah(tisit dan)
kolega pusti golf4 na planini okrog 1900, zutraj ob 1100 pa pride do avta in najde skoraj samo skoljko(ne vrat, ne motorja, ne havbe, ne sedezev, ne feltn, ne radia....)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"na crno" se vozi
smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi
trevian
tribal wars
Povezava za deljenje
Deli na druge strani