Skoči na vsebino
Ozvo?enje v Mazdi 626
Napisano

en ojacevalec das pod en sedez za zvocnike drugega pa pod drug sedez za voofer z majhno vgradnjo globino(7cm) pa ze nekam v en kot stlacs

Problem je pa ta, da zasede skoraj polovico prtlja?nika.

kasno pa mas poj skatlo? jest mam v alfi (145) dvojno skatlo pa je se zmeri plac za se en akumolatur pa za ksne 4 6-packe

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

jest mam podobno iskusnjo

na cesti med kranjem in medvodami ponoci sem se peljal po omejitvah in na enkrat prleti en zamano in me zacne izvat potem pospesi na okoli 170 da sm mu malo usel ker so pa radi nekje na tej cesti policaji sem zamnjsal na 90 nakar me prehiti in se mu zadaj napise nam vsem znani napis. me ustavi, prosi za doumente in mi pove da sem "malo" prehitro peljal. jest se izgovorim da sem se ustrasil da ni zamano kaksen pijan in da me hoce iz veselja zrint s ceste. potem me prijazno pove da ga je samo zanimalo kolk to gre. jest ga pogledam :blink: in me uprasa ce je to V6 in ce sem sel do konca mu odgovrim da je in nisem sel do konca. pol me pa prasa ce me zanima kolk gre do konca in mu z veseljem odgovorim da me ne. se posloviva in greva vsak po svoje. on vrjetno po omejitvah jaz po polovicno po omejitvah(tisit dan)

uglavnem :rispekt::policaj:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-uvoznik
Napisano

ok vem da je to forum o avtih ampak vseeno

kolega pusti golf4 na planini okrog 1900, zutraj ob 1100 pa pride do avta in najde skoraj samo skoljko(ne vrat, ne motorja, ne havbe, ne sedezev, ne feltn, ne radia....) :bravo:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kar se moja okusa tice, al tiptronic na volanu al pa dobri stari rocni menjalnik za taprave dece :D Automatic je mal gay :D

se podpisem

fotru sicer prov pride k ma lev kolen zdroblen(ne se ne rece tako, dobesedno ma "salcko" zdrobleno) da mu ni treba sklopke stiskat

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.