Uh js pa bi pohvalu avto kocjancic in radomlje ki je delal generalko na opel insignia, avto dejansko dela lepse kot prej vse v dogovorjenem roku brez spremembe cene itd. Skratka ful fer avtomehanik ga priporocam...
Ce imas dizlco je treba neke gumice menjat ali nekek takega na motorju. Bratu je zaribala masina. Baje da imajo to bolezen bodi pozoren. Uprasaj malo kaj in kako. Zariba pa kar tako nobenih predznakov.
Zivjo imam eno uprasanja bratu se je pokvaril avto pomojem da mu je sla masina in sedaj rabim dele, ker je avto ostal v beogradu in je tam pri mehaniku nekak mi je lazje pa mislim da cenejse ce dele nabavimo v sloveniji in mu nekak dostavim, ali kdo pozna koga oziroma priporoca kaksno trgovino z avtodeli?
Sam sm imel namen se zapeljat do pelkota in njega prosil ce mi ji zrihta itak ma neki popust pri taposu.
Zivjo imam eno prosnjo, a mi lahko kdo da kak link iz ebay za sprednje diske in ploscice za mazdo 6 GH 140KM 2008 letnik, ker sam se ne znajdem. Pa da je koker tok neka kvaliteta. Hvala
tudi js imam super izkusnje s prodajalci, se spomnem da sm v btcju dobil mazdo6 da sm se zapeljal sam v avtu brez prodajalca, pa sm bil se mulec,v kranju sm pa vse dobil tudi nadomestni avto za cas servisa vedno prijazni in nasmejani sploh prodajalka Marjetka,s sefom se na vsake tok casa grdo gledava ampak nc takega.
?ez vikend zamenjal gume. Ker pa sem mel glih orodje in dvigalko v pogonu sem zamenjal ?e prednje diske in plo??ice. Ate diski in Ate plo??ice - zdaj naj pa samo proba kej cvilit pri bremzanju.
js mam tudi ate diske in trw ploscice in ne mores da vrjames trese cvili ropota in vse zivo. ocitno nimam srece z bremzami. ali je kdo porajtal ta pravo kombinacijo, js mam prevozenih ze 200 000 in sem zamenjal ze ene 5 kompletov ker vse trese. prov neverjetno.
Insignia bolj?e lu?i,saj so prilagodljive ,ve? prostora v notranjosti po vi?ini,izdelava slab?a kot pri mazdi,te?ji avto,volan tr?i kot pri mazdi, hrupnost motorja v notranjosti ve?ja.Razlika med motorji,insignia 163 dizel vs. mazda 192 bencinc.Ali je bilo kaj narobe z insignio ,vendar mazda dosti bolj?e pospe?uje.
Mazda,bolj?a kvaliteta izdelave,po ?irini ve? prostora v notranjost,la?ja,ti?ja,zvok motorja,dobra lega,mehkej?i volan,...
160 konjska se proti mojemu ne more, ker ima brat insignia in sva veckrat probala in lahko recem da nima sans, pa js imam 2.0 140 konj.
Skine das na kartico in jih odpres s tipko za navigacijo. Pac dolocis pot do fajla. Poisci mal po netu. Za ipod pa obstaja kabel ki se priklopi na zadnjo stran. Za sprednjo cam pa mislim da ne obstaja vhod.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako pa ves kako dela?
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani