Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Se obedve ?e en lep cajt prodajata; prva verjetn zato, k je "kidarka", ta druga jo pa barva pesti in pa prevelke gume (glede na moj okus); vsaj vizualno; sploh k se zadi vidjo prov grdi bobbni :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma zamisli si da ti ocenijo 2 leti star avto na 40% novega, pa ?e 25kkm prevo?enih.

5-ko je vzel zaradi vstopa v avto, je vstop bolj kri?u prijazen.

hja,prodajajo ga pa za skor 50% ve?jo ceno, kot so ponujal zanga :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Mal me je zmedlo, ker vem da je obstaju 300ZX ampak to je 15 in ve? let stara makina! :P

To je bila predhodnica 350 zejke, ?e se ne motim...jap v?as so znal delat stroje za "rajcat" :blush: Tut erikska bo brez?asna ostala :bravo:

No kar se pa tiste predstave ti?e na rejslendu, bo pa itak symon najbolj vedu,?emu je bilo tako in meni osebno se ?koda zdi tazga stroja, da bi jo preganju v nemilost in do njenega bridkega konca...Tist grav? spodaj se pa da tut zamenjat za kaj bolj osebno v?e?nega,tko da...veselo v nakup in da se kon?no spet najde nekdo, ki bo imel "jajca" da jo kupi :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Je pa priporo?ljivo,da si ogleda? ve? primerkov :bravo: Ne se koj zaletet v nakup, kar se kasneje izka?e za luknjo brez dna...skratka,verjetno ti ne bo ?al,?e si jo bo? 1x ubodu...?e si porajtal, je to "dream kar" marsikatermu ?lanu na tem forumu :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adijo mazda :(
Napisano

Ta "eksplozivne" pasove majo ?e na?e BA-jke, ?e sem jest prov informiran :bravo:

Sam da je blo z vami vse v redu :jupiii: Pleh je pa pleh - nadomestljivo, ?ivljenje pa - neprecenljivo :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

js jih uporabljam samo v mo?nem nalivu in megli

Sej nimam ni? proti tebi, sam da se folk v de?ju vozi z meglenkami in to ?e pono?i, je pa najbolj zgre?ena logika <_< Sej, re?mo teb je kul, k mal bol? na cesto vid?, sam s tem nasproti voze?e ?e dodatno zaslepi? zaradi "narave" meglenk :angry: Verjem, da hit takmu dolge lu?i prtisnem :glare: Sej ?e samo ime MEGLENKA pove, ?emu so namenjene :vskalo: In brez zamere :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.