Se obedve ?e en lep cajt prodajata; prva verjetn zato, k je "kidarka", ta druga jo pa barva pesti in pa prevelke gume (glede na moj okus); vsaj vizualno; sploh k se zadi vidjo prov grdi bobbni
Mal me je zmedlo, ker vem da je obstaju 300ZX ampak to je 15 in ve? let stara makina!
To je bila predhodnica 350 zejke, ?e se ne motim...jap v?as so znal delat stroje za "rajcat" Tut erikska bo brez?asna ostala
No kar se pa tiste predstave ti?e na rejslendu, bo pa itak symon najbolj vedu,?emu je bilo tako in meni osebno se ?koda zdi tazga stroja, da bi jo preganju v nemilost in do njenega bridkega konca...Tist grav? spodaj se pa da tut zamenjat za kaj bolj osebno v?e?nega,tko da...veselo v nakup in da se kon?no spet najde nekdo, ki bo imel "jajca" da jo kupi
Je pa priporo?ljivo,da si ogleda? ve? primerkov Ne se koj zaletet v nakup, kar se kasneje izka?e za luknjo brez dna...skratka,verjetno ti ne bo ?al,?e si jo bo? 1x ubodu...?e si porajtal, je to "dream kar" marsikatermu ?lanu na tem forumu
Je bilo ?e nekaj govora o tej doti?ni ?estki, sam se ne znamo zediniti, ?e je bil tudi lastnik s foruma...druga?e pa, poklicat pa pogledat, ?e je za kej
V teh treh mesecih je bil top of d top spid ca.130 km/h Na ?alost ?e ni vidla autobana, odkar jo mam; sej bom ta mesec nabavu hello kitty nalepko, poj bom pa vidl, kolk da ta mlin?'k od sebe
Sej nimam ni? proti tebi, sam da se folk v de?ju vozi z meglenkami in to ?e pono?i, je pa najbolj zgre?ena logika Sej, re?mo teb je kul, k mal bol? na cesto vid?, sam s tem nasproti voze?e ?e dodatno zaslepi? zaradi "narave" meglenk Verjem, da hit takmu dolge lu?i prtisnem Sej ?e samo ime MEGLENKA pove, ?emu so namenjene In brez zamere
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se obedve ?e en lep cajt prodajata; prva verjetn zato, k je "kidarka", ta druga jo pa barva pesti in pa prevelke gume (glede na moj okus); vsaj vizualno; sploh k se zadi vidjo prov grdi bobbni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani