vsaj trenutno niti približno ne morejo zagotoviti situacije, da bi nova tehnologija sama od sebe zamenjala staro na nobeni postavki na na tej, da bi bila boljša, ni enostavnejša, ni cenejša in niti ni čistejša.
Je pa zato za nekatere dobičkonosnejša.
In glej ga šment. Evropski politiki, ve se kdo evropo vodi, so se nas tudi v tem primeru nategnli.
Kakšen zelen prehod. Folk enostavno ne bo imel denarja za kaj takega, ker so pametni evroposlanci streljali in Evropo ustrelili v obe koleni, pa še v komolce. V Evropi vsak 6 delavec dela v avtomobilski industriji. Te kreteni so pa s svojimi butastimi šli sesut avtomobilsko industrijo.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Samo povedat sem hotel kako se z nekim takšnim avtom lahko potuje ceneje, hitreje in bistveno udobneje kot z viličarji ki nam jih vsiljujejo politiki. Zato sem dal v temo elektromobilnost.
Ko sem še uporabljal mazdo za resno terensko vožnjo (ledno plezanje je bilo stvar za kar sem živel), so me sani dostikrat reševale da se nisem zvrnil na ledu, ko sem vstopal/izstopal.
Rimac je rekel, da že odkar se ukvarja z elektriko čaka na preboje z baterijami, ki jih imajo razni inštituti polna usta. Potem pa to kar nekam izgine...
vodik peljejo v sod rje, kjer vodik reagira s kisikom iz rje in se izloči kot voda, rja brez kisika pa je običajno železo,
Kako da se niso tega že prej domislili. Sepravi, imaš zarjavel avto (recimo mazdo), Potopiš ga v vodik, in glej ga - avto je kot nov. Vodo pridobljeno s tem postopkom uporabiš za zalivanje cvetlične grede.
Mogoče se pa nisem hecal: "jih je potrebnoenkrat mesečno nekoliko obrniti, da se ne deformirajo "
Kako pa ko pridete domov, a postavite avte na klocne kadar avta ne vozite čez vikend. To je pomembno predvsem pri težjih vozilih - beri: električnih. Baje da Tesla že prodaja klocne kot dodatno opremo.
4 gume eno na drugo. Ne vem če se to sme. Jaz bi v tem primeru enkrat na mesec menjal zaporedje: tako da tista ki je spodaj pride na vrh, ostale se zašiftajo za eno navzdol.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slovo superšportnika nevera? Rimac: Zaradi vsiljevanja elektrike se je v ljudeh vzbudil odpor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani