Se strinjam! Drga? pa pazite ?ibedah(e), mi smo uni?li eno vodilo, ki je iz ?pijatra in seveda ne da varit ipd ... Druga? pa ?e mam novega, sam je treba najdit ?as (in voljo!), da to vodilo menjamo. Je ?e ?el en popoldan za demonta?o na odpadu (pa ?e lilo je ko iz ?kafa)
?e je ta novej?a potem je razmak med vijaki 5x114,3, sredinska luknja pa je 67,1 (?e ni naj me nekdo popravi )... ET pa od 35 do 45, J odvisn od ?irine pnevmatike, js mam 7,5J na 205 gumo...
Kaj jo bo? obul v kaj poletnega? Kolk col misli? dat?
?e gleda? na tak?no statistiko ima? seveda prav da se pokvari ve? alf kot mazd, vendar mora? ra?unati tudi na druge dejavnike kot npr. stil vo?nje.Nasplo?no je znano da kdor si kupi alfo jo bo gonil ne pa oviral prometa in zato ve?inoma alfe kupujejo mladi bolj "divji" vozniki medtem ko mazde bolj zrela populacija(in ostale tak?ne avtomobile) ki jih bolj ?parajo, ne vozijo na blokadi itn.
Po drugi strani pa ko se poleti peljem po avtocesti proti Splitu (od kar je bila zgrajena) na odstavnem pasu ?e nisem videl NOBENE alfe ampak presenetljivo veliko nem?kih in japonskih avtomobilov ki so(po mnenju mnogih) simbol kakovosti in zanesljivosti.
In ne trdim da alfa nima nobenih hib in napak, prav tako kot vsi avtomobili, vendar dokler dela tako kot je treba jo mazde lahko vidijo le v ritko........da vas ?e malo sprovociram....
PS @icewoman12 kako se bova zdaj za jutri zmenla?? Sej ?e tuki no?e? cifre napisat mi jo lahko tut na ZS.
Po kratkem premisleku sem ugotovila, da bi bilo brezveze mazat moje prelepe ro?ice za nekoga, ki vozi alfo ...
Predlagam, da pride? na naslednje Mazda sre?anje, da bo? vido pravi avto. ?e bo? hotu (upal) te lahk z mojo tudi zapeljem en krog
Druga?e pa se lahko malo umiri?, ker se je mazda mx3 sam malo ?alil . Glih tak kot se vi na va?em forumu o drugih znamkah
Bemti, mo?ki, kolk ste naduvani. Pi*** po moje ti alfist ?e dolgo nisi po?teno se**l, da si tolk napet
Ja, to?no to je. Na UE ne dobim ?tevilke prve izjave, ker je pa? ne najdejo.
So mi pa LPP rekli, da bodo uredlili. Morem samo pridobit vse tehni?ne podatke o avtu in bodo potem oni izdali novo izjavo o skladnosti (vem ne na kak?en na?in)...
Poslali so mi to:
V kolikor boste opravljali predelavo, potem potrebujete samo izpis
tehni?nih podatkov od vozila, ki ga dobite pri poobla??enem zastopniku
za prodajo v SLO. Svetujem vam, da najprej podate k nam vlogo za
predelavo, prilo?ite fotokopijo prometnega dovoljenja in po?ljete na na?
naslov. V nekaj dneh boste dobili datum pregleda. Na pregledu vam bo na?
in?enir svetoval, kako pridobite tehni?ne podatke o vozilu, na podlagi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa malo pred mojim rojstvom - leta...
A pol sma midva veliko let narazen?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani