Bi ?e lahko spremenil naslov teme v "Webasto dela"
Webasto je ?el v Lock zaradi pomanjkanja goriva. Ko so bile cevke zamenjane, ni bil napolnjen z gorivom.
?rpalko za gorivo sem vezal direktno na akumolator in impulzno vlapljal, da se je webasto napolnil, pol pa sem ga priklopil (?tartal avto) in ?ez pol minute je za?el kadit, pol pa normalno delat, pa pri tretjem ?tartanju je ?e vedno delal.
Cevi so ?e menjane, ampak ne vem, je treba jih odzra?it, se mogo?e notri ustvari zra?ni mehur?ek in ne pusti goriva naprej, ali kaj podobnega, ali pa je webasto pokvarjen.
Ima lastno varovalo in sicer da se ugasne, a vsaj zalavfati more, takrat pumpa dela tk tk tk, sam ?e ne pripelje bencina se webasto ugasne.
takrat ko dela tk tk ?rpa bencin in bi moral vohati nafto, cevka do pumpe ni dolga, ampak ?e ma? na?rto mora biti od izhoda pumpe do webasta, ker ?e bi imel to pred pumpo bi ti pu??ala med delovanjem motorja
Ta cevka je bila na?rta, pumpa dela normalno, samo webasto ne da glasa od sebe.
Danes pri 2-eh stopinjah sem avto ?tartal in ?ez pol minute ugasnil, pa bi moral webasto takrat laufat, da porabi gorivo, ampak ni laufal.
Lani sem mel problem, da mi je podlasica nagrizla cevi za gorivo, ki grejo do webasta. Cevi sem dal zamenjat in od takrat ?e nisem sli?al webasta laufat, ?eprav smo zdaj meli ?e kar nizke temperature.
Ima slu?ajno kak?no varovalo, ?e ne dobi goriva?
Laufal je do menjave cevi, ampak je ful smrdelo po nafti, ker je cankala na izpuh webasta.
Si lahko kdo predstavlja, kaj bi lahko bilo narobe?
Tudi Opel je mel tak motor, s 1998 kubaturo in 86 x 86 premer bata in hod bata, pa 85 kw, samo da je bil bencinc, pa sem siguren da nima Mazda tu prstov vmes.
Saj takih avtov je malo morje. Vpra?anje je, ?e je tole pravi oglas, ?e je tak avto v Ljubljani. Sploh sode? po samo eni sliki in butastim opombam. Kdor bi imel tak avto bi zelo verjetno dal kak?no sliko ve?.
Ma? prav, pa ?e ?e gleda? na to, da je avto od 1ega 2008 pri nas registriran in ima 100kkm prevo?enih, bi se mogle hitro raz?irit govorice o tem avtu.
Ta avto je dal kolega not in so mu ga vzeli v ra?un za 12000?, po pogajanjih, ker je vztrajal, da dopla?a za novo 5-ko(cena 21000?) samo 6000?, pa so pristali.
En tipi?en primer Avstrija - Slovenija. Na firmi v Avstriji smo dobili predra?un za zunanje ?aluzije z monta?o od Slovenskega izvajalca in od Avstrijskega, pa je bil Avstrijski za 500? cenej?i pri vsoti 19k?.
Delavec pri Slovenskem zaslu?i 750? (580? na pla?ilni), delavec pri Avstrijskem pa 1300? (vse na pla?ilni).
Zakaj lahko Avstrijski delodajalec da delavcu vi?jo pla?o, kot Slovenski pri istem izkupi?ku?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na to kolko je ?lo denarja za AC, bi mogla bit cela SLO asfaltirana, ne pa da se vali? iz kolone v kolono po wanabe avtocesti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani