Skoči na vsebino
Dodatna oprema
Napisano

no ja fajn je ?e ma avto avtomatsko klimatsko napravo,

tko kot tudi 6prestav (danes je gorivo drago)

centralno+ alarm je obvezno (odvisn od cene alarma)

elektri?ni pomik stekl obvezno

-abs, mp3, meglenke so tud priporo?live

obvezno sredinski naslon za roko,

xenon

atermi?no steklo

zelo priporo?livo el. nastavljiva ogledala + ogrevanje

fino ?e ma?

- webasto grelec

- xsenon ?arometi

- meglenke

- potovalni ra?unalnik

- tempomat

- blokada motorja

v?igalnik in pepelnik-pa ne zarad kajenja, hitro se najde kak?na stvar da rabi? elektriko iz u?igalnika

ne rab? parkirnih senzorjev

- ASR

- ESP

- navigacija

- stre?no okno

- gretje sede?ev

- senzorji za de?

- senzorji za avtomatsko pri?iganje lu?i ko pade mrak

- avtomatska zatemnitev vzvratnega ogledala

- senzorji pritiska v gumah

- el. nastavljivi sede?i (razen ?e je ve? voznikov)

- hill holder (razen v klenih terencih)

- dvojna klimatska naprava

Pa gutov sm ?e kej spregledov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lita plati??a
Napisano

zima ne uni?i feltn, razn ?e kje po?koduje? lak in pol tm k je po?kodovan, zelo rad aluminij oksidera, in tist ne zgleda lepo, drua?e pa kr veselo na sneg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

?e ena od novosti na dana?njem sre?anju: Priam ima tudi spremenjen prtla?nik, kaj kako si oglejte danes zve?er ob 18 uri na sre?anju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f GTR
Napisano

men je en prjatu (z mb) govoru o mazdi 323 z turbino in da je ?e neki stvari pri njej ?ravfu, nekega dne mi pa omen da se ta avto (v tihem) prodaja in pokli?e lasnika in se pomenta

Nakar jst vpra?am na forum o tem avtu... in se izve da je to od din-a avto.

Upam da sem ti kej razlo?u

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

o lepo lepo, no fantje zdej pa tko slik ne bom dajal ve? gor k je bol? da pridete v nedelo pogledat, je skor fertik razn plastike, podna in obleke. pa ?e kable je treba mal uredit.

LP

PS: se vidimo v nedeljo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

do nedelje bo v avtu, vse pti?je luknjice bojo zapolnjene, razn bas reflex luknje, kjer bo ?e vedno cev. na vrhu pride ?e plexi tko da see bo dal mal notr pokukat, pa ?e boste pridni vam bom ?e lu?ke pr?gal. :unsure:

Oble?en ?e ne bo k ?e ne vem al ga bom barval, al ga bom obleku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

evo ?e sm najdu neki ?asa in sm se ?e mal spravu v izdelavo,

post-154-1130958238_thumb.jpg

sicer mi je nekaj ur uzelo iskanje materiala in sm iskov po trgovinah raznorazne stvari. od bas reflex cevi do uvodnic za kable, piramidasto peno, neonke, pa ?e neki malenkosti.

post-154-1130958263_thumb.jpg

Nekaj kosov opreme ?e ?aka da jo zmontiram. ampak prtla?nik bo bol prostoren.

?e neki slikc.

LP

post-154-1130958292_thumb.jpgpost-154-1130958325_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f GTR
Napisano

no ja imam mo?nost kupit ta avto pa me zanima kak?na je cena da ga ne bom preve? prepla?al, ?e bi ga premal me ne skrbi je 93 letnik za km ne vem naj bi bil dobro ohranjen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

Pred dvema dnevoma sem se lotil ene predelave mojega kufra. Imel sm problem, ki je blo, dostkrat premal prostora v njem. Sicer je ?la gajba piva vedno notr, samo kaj ko ne vozim vedno samo pivo.

post-154-1130869982_thumb.jpg

projekt ?e ni kon?an in bo po?akal do sobote mogo?e do petka, ker ne bo ?asa za nadaljevanje

Tanova ki?ta je ?pilala, samo lim ?e ni bil suh in tudi veliko stvari ni dokon?anih.

post-154-1130870173_thumb.jpg

Manjka en pokrov, uvodnica za kable, cev da lahko zvo?nik zadiha, pa tapeciranje, pri?vrstitev v kufer, rezanje plastike, narediti nov podn v kufru, pa verjetno sm ?e kej pozabu,mal si pa na slikah poglejte.

LP APCIH

post-154-1130870013_thumb.jpg post-154-1130870053_thumb.jpg post-154-1130870116_thumb.jpg

post-154-1130870141_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barve Mazd?
Napisano

pri BA modelih mislm da ni ?rne ampak je samo temno modra, nisem prepri?an, pol so ?e temno zelena in zelena k jo mam jst in rde?a in bela,in seveda srebrna, svetlo modra in verjetn sm ?e kak?no pozabu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

symon original so 185 / 60 14 jst mam sicer 185 65 14 zimske gume, pa noben ne te?i, pa ?eprav niso homologirane.

moji podatki o hitrosti so taki po ravnem z gumami 195/50 15 letne je hitrost po ?tevcu 180 kot tudi z zimskimi gumami 185 65 14 180 km/h po klancu navzdol z vi?ne gore proti grosuplu gre pa tud 200 sam pol k se cesta pogliha obdr?i hitrost

Aja pa vse je ?e original in motor je 1,5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no ja moja poraba pri 323f z 1,5l motrjem in 88ks je poraba pri petrolovem 95 oktanskem bencinu pri ¨gorenski¨vo?ni taki da sm ?paru bencin je pr?la tud pod 7 litrov, zdej na super 100 pa ?e nism ?ist sigurn o porabi k je ?e mal premal KM narejenih, vendar je manj?a kot od petrola 95 okt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 Motor V Generacijah Od 94-97
Napisano

Motorji pri (BA):

1,3- B3

1,5- Z5

1,7D TURBO-4EE1-T

2,0-KF

2,0D-RF

MOTORJI PRI (BG)

1,3-B3

1,6-B6

1,7D-PN

1,8- BP-DOHC 140PS,128PS

1,8- BPE 103PS

1,9 GTR- BP DOHC

XEDOS 9 (TA) 1994-2000

2,0-KF

2,3-KJ

2,5-KL

XEDOS 6 (CA) 1992-2000

1,6- B6

2,0- KF

take motorje naj bi imel notr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.