Skoči na vsebino
ksenon lu?i
Napisano

jaz imam od prej?nje sobote xenon kit. svetloba je 5000K. lahko bi se reklo "Ko no? zamenja dan" :rispekt:

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 radio vprasanje
Napisano

?e bo? preko ebuya kupoval merkej da je radio za evropski trg. jaz sem ga kupil iz amerike in mi lovi samo lihe frekvence 106.1, 106.3, 106.5...in tako dalje. vmes pa 0!!! :whatever:

?e rabi? CD ga imam za prodat na temu radiu. link:

http://www.bolha.com/oglas382629981/avtora...d-enota-mazda-3

?e prej te pa opozorim "PREVERI ?E RABI? KODO ZA PONOVNI VKLOP RADIA" =====)od tukaj moji problemi z radiem. sem spra?il kr nekaj ke?a pa ?ivcev!

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Avto zgleda ok, samo feltne ne vem ce so original - zadaj manjka pokrov?ek (pa to niti ni tako vazno)

feltne so siher original!

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2009
Napisano

Fak tele Sava S3 so ?udne. Zdaj ali zato ker sem navajen bistveno bolj?e gume ali pa so res slabe. Enostavno imam ob?utek, da avto kar plava, kot bi se guma zvijala in zana?ala. Najve?ja ironija je pa to, da so se Renaultovci takoj razpisali, ko sem omenil, da imam Savo S3 pa sem jim odgovoril, da ne vem kako slaba pa ne more biti. Zdaj pa nisem ve? tako prepri?an. Sumim, da nisem navajen dimenzije 195/50 R15 ker sem imel zdaj 205/45 R16. Bom videl ?ez par dni kako se bom navadil na tole, ?e ne jih bom prodajal za ene 100? plus premonta?o pa raje kaj drugega kupil. :blink:

sej vsi radi mal zaplavamo :vino::harhar::policaj:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor
Napisano

?e policaji ugotovijo, da ma? radar detektor je kazen zlo visoka ;)

zakaj pa ?e je dovoljen?????wtf

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

Pelji nazaj in naj ti na?telajo tako kot se zagre, ?e pa ne znajo pa povej kater sistem so ti zmontiral pa se bo? druga?e re?il tiste lu?ke.

Sveti pa ti zato ker ima? prebogato ali prerevno zmes plina in zraka.

Zgubit nebi smel dejansko ni? ve? kot 1-2 vranca, tako da naj se ?e malo poglobijo, ti pa se vpra?aj ?e si res prihranil pri monta?i in izbiri materijala, glede na to kaj si napisal nisi pri?paral. :ne vem:

sistem je agis. da bi bilo skoraj 100% identi?no bencinu pa skor ne verjamem. no je pa vse mogo?e.

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2009
Napisano

na obeh avtomobilih sava eskimo s3. zadovoljen.

kar se pa ti?e letnih, po testih je vse tanartabul? napisano, sam mi gumae stare leto in pol in po 20000 km tulijo k prasica. dunlop sport sp01. nezadovoljen. :angry2: prodam s feltnam vred.... :hohoho:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

no po dolgem cajt in testiranj i am back.

sistem me je pri?el 1160e (950e + nad. avto 50e + homologacija 100e + mazanje ventilov 60e). Da je stvar zalaufala so mi ga pri?li ?e 1x iskat ker je za?el cukat. Ko bo pa servis mi bodo pa ?e multi ventil zamenjal, ker mi potegne sam 30 litrov iz 48 literskega tanka.

Benza mi pije v povpre?ju 8 litrov, plina pa 9-9,5. na mo?i se pa pozna kakih 10 horsov. Od predelave sem naredil kakih 7000 km pa mi je ?al da se nisem to ?e prej odlo?il (ve? ke?a ostane za tamlado :ljubezen: pa za :vino::pepsi: :mi pijemoo: :cheers: ). sam mot me pa ko laufa na plin svet lu?ka check engine.

lp

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

za to?no kateri sistem gre ne vem. druga?e pa je cena 950e + 60e dodatno mazanje ventilov. kakor sem poizvedoval pred cca pol leta so pa ostali podra?ili ca cca 200e. toliko kolikor je petrolova subvencija. :harhar:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

Evo, pa sem se odlo?il. V ponedeljek peljem avtek na plinjenje, tako da bo zdaj eco. predelavo mi bodo delali v avto Pirnat v Zre?ah (http://www.vozimnaplin.si/). Za njih sem se odlo?il ker so nekje najbolj skonto.

no lahko kake pohvale, graje, al pa kr nekaj...

?e se bom zajebal bo pa cajt prnesu :whatever:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

ker mi je ?e dok..... menjavanje ?arnic h7 (v zadnjem mesecu ene 3x) bi dal xenon kit. na netu se prodajajo kiti z pralniki ?arometov ki se da homologirat. ?e ima kdo to montirano lahko prilepi kako sliko da vidimo kako zadeva zgleda. Pa baje ?e ima? pralnike ni? ne komplicirajo ?e nima? avtomatske nastavitve vi?ine!? no ?e ima kdo kako info. lepo prosim.

lp, ale? :vino:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Tole se na dale? NE primerja z x-carlink, ne v kvaliteti zvok in v prakti?nosti, ker pri xcarlink-u vse komande ostanejo na volanu-radiju(menjava komadov, map in ostalo).

se strinjam

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 & Toyota Auris
Napisano

jaz sem za mazdo, ker jo imam tudi sam in sem pred nakupom tudi

cincal med toyoto. imam 1.6 motor poraba je 7,3 do 7,8 ceste se pa dr?i

kot kurba postelje. :vino:

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava avtoradia
Napisano

Hvala za link, nisem pri?akoval, da bo na avtonetu kdo ponujal mp3 original radio. Bom malo poklical tega prodajalca. Pravi?, da prek USB klju?a lahko uporablja? komande na volanu. ?udno, v BTC poleg Game mi je rekel, da to opcijo ponuja le priklju?eni iPod. Sva pa govorila o Dension Gateway 300 napravi. Omenja? ?um...kak?en ?um je, zelo mote? ali sli?en le pri zelo visoki glasnosti?

slisi se samo pri visoki glasnosti.

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava avtoradia
Napisano

Lesko pove? katero napravoi ma? priklopljeno na xcar link, mp3 player ali iPod? In ali ima? komande za radio na oz. ob volanu in ali delujejo pri tem xcar linku, ?e ima? mp3 player priklopljen?

Hvala!

na napravo priklopi? USB klju?ek, ker naprava bere mp3, ima? pa tudi adapter za SD kartico. Na klju?ku si naredi? datoteke CD01, CD02....CD06. Nato v te datoteke prekopira? mp3 fajle (velikost klju?ka ni pomenbna). Zadevo vklopi? z gumbom CD na avtoradiju, med komadi se pa lahko premika? tudi z obvalanski komandami. Komade lahko premika? samo cele naprej in nazaj, ne more? jih pa premikati za par sekund naprej ali pa nazaj.

Jaz sem z napravo zadovoljen, pa ?eprav se sli?i manj?i ?um.

druga?e se pa tukaj prodaja original avtoradijo ?e te zanima

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2157138

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goljufije z avti
Napisano

imel sem enak primer z prodajo mopeda vrednega 300e. nasel se je tip iz irske in mi poslal cek za 5000 e, ces da je imel cek napisan za nekj drugega pa da ga ne bo stran metal. javili so se tudi kao transportniki ki bi ta moped pripeljali na irsko. ja nateg kaj ces.

mogoce jim na 1000 enega rata nategnt

bit podgurc je luksuz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.