Skoči na vsebino
Mazda CX 3
Napisano
pred 59 minutami je Boss napisal:

Z mamo se sama vozita, zadnje čase več ali manj bolj do štacune, pokopališča, do prjatlov v bližini. AC bi videla več ali manj maksimalno 15x letno - parkarat recimo od Lj do Lesc al pa Lj. obvoznica. Velikost ne rabita oziroma je bolje, da je avto krajši in bolj okreten.

Tko, da to je to.

Za moj okus, najlepši dvignjen mali avtoček. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 27 minutami je dejannnn napisal:

Nov.. 

Sodeč po prebranem na tem forumu, verjetno najboljši motor, ki je trenutno na razpolago v novih Mazdah in nima poznanih težav oz. nihče še ni pisal o težavah s tem motorjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 31 minutami je skritikrt napisal:

@Alex bo pa rekel...muzi-čar😄👍😉

Po vseh avtocajtngih in testih pravijo,da so pri Mazdi mal "usekani"...in normalno,da se spodobi,da firmi ne delamo sramoto...lih na Mazdinem forumu...kako bi pa to izgledalo...bi novinci prec mislili..."vse poštirkano" kot pr VW-ju🧐🤮

Čakaj zdaj ko se oglasi "kmet an s hribu doma" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 9 urami je DonFelipe napisal:

Odlično si tole ujel oziroma uspel fotografirati. 

A je to Rašica malo naprej od Črnuč ali v občini Velike Lašče?

Tole je, iz Gameljn navzgor, torej pošta 1211 LJ-Šmartno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Alex napisal:

Zanimivo. Meni je pa rekel bivši šef delavnic (mazda servis) v avto plus v kopru, ki je sadaj moj avtomehanik, da ni temu glih tako. Da največ so služili z rednimi, predragimi servisi. In to vseh mazd. Vedeti moramo, da mehaniki s svojimi napihnjenimi zgodbicami malce pretiravajo. 😉

Če ni skrivnost in je dizel tako super specialna izbira pri Mazdi, me zanima kako si potem prišel do nakupa CX30 z bencinskim motorjem? Ne gre za zbadanje oz. podjeb, le radoveden sem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Če smem uporabiti besede dr. Pelka, našega mačka za Mazde, kot je rekel; "Skyactive bencinci, so praktično brez napak, medtem ko imam z dizli ogromno dela, če bi popravljal le bencince, bi lahko zaprl delavnico, ker ne bi bilo dovolj zaslužka"

Napisal sem torej mnenje strokovnjaka, ki Mazde odlično pozna, z njimi dnevno rokuje in ve o čem govori, ni to mnenje nekoga, ki je slišal od svojega soseda, da ima sodelavca, od katerega ima sestrična nekega znanca, kateri je v časopisu prebral, da menda ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 4 urami je DonFelipe napisal:

Škoda ker je parkiran izven tirov. 

A je samo umaknjen in gre na remont?

Videti je da ima preluknjano pnevmatiko. 

Stoji na Ulici Koroškega bataljona 1, pri garažah. Ljubljana Črnuče, če koga zanima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 23 urami je Slivka napisal:

Sem že naročil!

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18277670&display=Avtodom Toyota Land Cruiser HJZ 4x4

Samo Loto moram še vplačat - ko zberem denar...

In pa na Lotu nato zadeti sedmico...

Verjetno bi kmalu ugotovil, da ni dovolj prostorna za vse Slivke in Slivce! :)=

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup vozila do 6k
Napisano
pred 8 minutami je godlike napisal:

Hyundai in Kia naj še pogleda. Tak stari niso glih za oko, so pa nasplošno kr vzdržljvi.

Kia Ceed v tem cenovnem rangu se mi zdi precej dober nakup, pa tudi izgleda (za moj okus) povsem na nivoju.

Osebno bi vsekakor pogledal še; Honda Civic!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Par dni nazaj sem prvič v lajfu videl Mazdo na kablu in sicer MX-30, ki se je polnila na Kotnikovi ulici, v centru Ljubljane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-7
Napisano
pred 15 minutami je MazdaBoy napisal:

Ena redkih, da ni predelana na plin. A se pa samo meni zdi, da je vsaka druga predelana na plin, te CX-7 ke.

Kot zanimivost, ta motor, kljub delovanju na LPG, obenem še vedno popije kakšna 2 litra bencina, ker vsak 4. ali 5. takt vbrizgne potem še bencin noter. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi avto
Napisano

Predlagam ogled in testno vožnjo. Če bi jaz kupoval po teh kriterijih, bi bila tale absolutno glavna kandidatka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.