Skoči na vsebino
Garmin karte
Napisano

Lep pozdrav sem bol nov z garminom pa me zanima ce mi lahko pove kdo kaj glede kart?

Imam adriarout 2,20 in adria topo 2,11!

Zanimam me za kaj je adria topo in ce imam obe nalozene na cestni navigaciji je to kej narobe ker men se zdi da glih topo karte ne rabim!

Havala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gumb klime Mazda 6
Napisano

Lep Pozdrav imam mazdo 6 2004 zanimama me ce ima kdo mogoce kaksno informacijo kake zarnice grejo v gumb od klime ker jp je zgleda hudic vzel!

Ce lahko kej napisete pa kje se jih da kupit razen na servisu seveda!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 SW 2004
Napisano

Lep pozdrav pred cirka enim letom sem kupil mazdo 6 sw 2004!

Danes sem mal brskal po forumu in sem zasledil da sem kupil mazdo, ki je bila pred menoj last uporabnika na tem forumu pod vzdevkom kuscar ce kdo pozna to mazda bi prosil mal zgodovine avta super bi bilo pa ce kaj napise kuscar!

Zaenkrat sem z avtom zelo zadovoljen!

Evo to je ena slika te mazde Moja slika!

post-1962-1241116118_thumb.jpg

I se slike iz kuscarjevega posta sm jih mal skopiru!

post-1962-1241116508_thumb.jpg

post-1962-1241116589_thumb.jpg

post-1962-1241116750_thumb.jpg

Sicer zdaj ni tako spucana, nalepke mam pa se kar gor zadaj in nastrani!

Ze vnaprej hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 klima
Napisano

Pozdravljeni zanimam me cena pregleda kilime in polnjene + menjava filtrov!

Ce gdo mogoce dal to porihtat v kratkem! :ne vem:

Ker imam ob?utek da mi klima v moji mazdi slabo dela pa da je bo treba mal na pregled pelat, al mam pa jaz sam tak ob?utek ker so zunaj glih take temperature od 18 do 22 stopin pa zato da ne hladi nevem kolk o?itno! :(

Aja ?e nekaj v predalu na sopotnikovi strani sem zadaj na?el neko ?katlo kjer je neki filter notri ali ima to kaj veze z klimo ker se mi pa zdi kar dost umazan ! :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem Mazda 6
Napisano

Evo porihtu displej razdru sem komplet vse tut displey pa ne bote vrjel sm ga sam mal skrivu(ne vem kako naj to drga? opi?em, desni konec sem zakrivu dol levega pa gor zdej pa dela zaenkrat brez priblema!) :bravo:

Glede elektri?arju pa mam obcutek da kakor sm jaz gledu displey sploh ne mor? zraven do vezja pridit ker je vse nekam ?udn zaprt pa na enih dolgih konektorjih! :huh:

Bomo vidl kolk cajta bo delal! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Jaz sm imel na prejsnem avtu neko roleto na zadnji sipi ker je bil coupe, sam ve?ga sranja se nisem vidu saj tista roleta je bila ziv ku..c! Ne vem kako je z roletami za mazde ampak verjetn me noben ve? ne preprica v kake rolete! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Na mazdi bom dal pred morjem zatemnit stekla!

Pa me zanima tisti ki ze imate zatemnjena stekla kaksna je preglednost nazaj sploh pono?i ker nimam parkirnih senzorjev!

Premi?ljujem tudi o montazi park senzorjev original od mazde so tam 280? brez monta?e!

Zanimajo me vasa mnenja Hvala!

P.S.

H komu bi vi peljaki avto da vam zatemni stekla in ce vete kej kaksne so cene?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

E ce bi bla sam dva ali pa trije nebi nikol razmisljal o stresnem kov?ki ker je to kar precej denarja sem glih dons bil v mazda avtohisi vse skupaj me pride 389 evrov :blink:

Trule kovcek v akciji 300? (drga? 420?)

Nosilci 89?

p.s.

Jaz grem tud na Rab v Banjol ! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

Lep pozdrav sem lastnik karavanske izvedbe mazde 6 2004,zanima me ce ima kdo izkusne z stresnimi noslici in kov?ki?

Zanima me ali se mi spla?a dati malo ve? in kupiti original od mazde al v kaki trgovini univerzalne kol je to ke varn da ne bo vse potrgalo!

Pa ?e mogo?e kdo pozna kako trgovino z zmirnimi cenami?

Se vete morje (po?itnice) se blizajo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mo?en nakup mazde6 karavan
Napisano

To sestko sm tutu jaz gledu pred devetimi meseci na avto net ko sm kupoval sestko se mi je dopadla sam takrat je mel ceno 16000? ?zmeden?

Nato sm kupu eno drugo z vso opremo razn teh odbijacev pa te sminke za 11300? prevozenih 85000km :jupiii: !

Sem pa gledu mal po netu pa sem najdu stran za to sminko prov za mazde

(http://www.as-velenje.com/shop_index.php?cid=2_1_8)

ATH pa me pride 2×odbijac+pragovi+h&r fedri z barvanjam in homologacijo cirka 1200? :bravo:

vse skupaj z avtom vred 12500?! Zdej bi pa mazdo6 ze tut cnej dubu! :D

Glede klju?a pa le pazi jaz bi na amzs pelu pa naj naredijo pregled pred nakupom avta!

To je moje mnenje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.