Lep pozdrav pred cirka enim letom sem kupil mazdo 6 sw 2004!
Danes sem mal brskal po forumu in sem zasledil da sem kupil mazdo, ki je bila pred menoj last uporabnika na tem forumu pod vzdevkom kuscar ce kdo pozna to mazda bi prosil mal zgodovine avta super bi bilo pa ce kaj napise kuscar!
Zaenkrat sem z avtom zelo zadovoljen!
Evo to je ena slika te mazde Moja slika!
I se slike iz kuscarjevega posta sm jih mal skopiru!
Sicer zdaj ni tako spucana, nalepke mam pa se kar gor zadaj in nastrani!
Pozdravljeni zanimam me cena pregleda kilime in polnjene + menjava filtrov!
Ce gdo mogoce dal to porihtat v kratkem! :ne vem:
Ker imam ob?utek da mi klima v moji mazdi slabo dela pa da je bo treba mal na pregled pelat, al mam pa jaz sam tak ob?utek ker so zunaj glih take temperature od 18 do 22 stopin pa zato da ne hladi nevem kolk o?itno!
Aja ?e nekaj v predalu na sopotnikovi strani sem zadaj na?el neko ?katlo kjer je neki filter notri ali ima to kaj veze z klimo ker se mi pa zdi kar dost umazan !
Evo porihtu displej razdru sem komplet vse tut displey pa ne bote vrjel sm ga sam mal skrivu(ne vem kako naj to drga? opi?em, desni konec sem zakrivu dol levega pa gor zdej pa dela zaenkrat brez priblema!)
Glede elektri?arju pa mam obcutek da kakor sm jaz gledu displey sploh ne mor? zraven do vezja pridit ker je vse nekam ?udn zaprt pa na enih dolgih konektorjih!
Jaz sm imel na prejsnem avtu neko roleto na zadnji sipi ker je bil coupe, sam ve?ga sranja se nisem vidu saj tista roleta je bila ziv ku..c! Ne vem kako je z roletami za mazde ampak verjetn me noben ve? ne preprica v kake rolete!
E ce bi bla sam dva ali pa trije nebi nikol razmisljal o stresnem kov?ki ker je to kar precej denarja sem glih dons bil v mazda avtohisi vse skupaj me pride 389 evrov
Peljalo se nas bo 5kom samo da s tem da bo takrat stara ena puna?ka 1 leto in je treba se ogromno stvari zanjo vzet s seboj vozicek, prenosno pojstlco itd. pa ne gremo kampirat!
Jaz mam zdej prevozenih cirka 94000km pa nobenih problemov glede voznih lastnosti in masine samo redni servis na vsakih 20000km menjava olja filtrov itd.
Men sam mal nagaj displej za potovalni racunalnik!
Ja res je jaz mam tut italijansko mazdo 6 pa sm e-mail poslal na mazda slovenija pa so mi poslal slo knjigo in se kupon za popust pri pregledu klima naprave!
E-mail dobis pa na mazda.si mislimda je tam pod kobtakti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lep pozdrav sem bol nov z garminom pa me zanima ce mi lahko pove kdo kaj glede kart?
Imam adriarout 2,20 in adria topo 2,11!
Zanimam me za kaj je adria topo in ce imam obe nalozene na cestni navigaciji je to kej narobe ker men se zdi da glih topo karte ne rabim!
Havala!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani