Hja s tem podatkom o 64 litrskih tankih v ?estki bi blo treba vse japon?ke pri Mazdi v vrsto postavt in vsazga vpra?at kolk litrov ima tank. In ?e bi reku 64 litrov - pok - ?amar?ina. To bi delal tolk cajta, da bi eden le povedal pravo cifro.
In prava cifra je tam nekje med 56-58 litrih. Men je avto obstal brez goriva in ko sem natankal iz kantice in potem na prvi bencinskih je bilo vse skupaj komaj za 58litrov. Le kje je manjkajo?ih 6litrov? :ne vem:
Tudi na fotrovi ?estki (facelift) gre notri max 56 litrov s tem, da vsaj BC ka?e pravi domet in te ne posku?a zajebat
V glavnem Ally, najbolje je da ko ti posveti lu?ka ustavi? na prvi pumpi pa ne bo? nikoli imela problema saj se lu?ka posveti nekje pri manjkajo?ih 48-50 manjkajo?ih litrih v tanku. Se pravi, da za 80-100km je ?e rezerve in v Slo ni nikjer toliko kilometrov med dvema pumpama.
Nova (vsaj moja) ima definitivno tako veliko posodo za gorivo - ko se meni pri?ge lu?ka in grem po gorivo gre noter okrog 60 litrov!
hja, sam bencinc tud pod razno ne da tolk u?itka, kot ga da dieselca, ?e posebej pospe?evanje in posko?nost. Ne govorim na pamet, ker sem par dni nazaj po dolgem ?asu spet vozu fotrovo Mazdo 6 1.8 in sem bil skos prepri?an, da mam zadaj pripeto prikolico
No in zato imam jaz sedaj ?portni filter in ?e kaj bo sledilo....
uuu shit here we go again....dizel v benz
paljba, open fire, itd itd
Zdravek gi si???
Pa saj sem ?e v prvem postu napisal, da je Diesel tudi meni bolj?i, samo premalo km delam, da bi bil ekonomsko upravi?en - kapi????
zdaj sem mal bolj podrobno pogledal cenik...razlika med 1.6 benz (105ks) pa 1.6 dizl (110ks) je 2000 eur...to je ze ful razlike...moras delat vec kot 40.000km da se splaca..sam v pomislek
Super,Boss!...Tvoje ?lanke res najraje berem-ful profi so vedno narejeni...me zanima,koliko
bi bila kon?na na moji 136KM ...bo treba enkrat sprobat...
V glavnem,Boss ?e takih ?lankov.
Moja prej?nja 6-ka (CD 136) je ?la najve? 230km/h - po ?tevcu seveda in z gumami 215/45x17 in to po ravnini tik pred Celjem (iz smeri MB-ja)...
No, do 210 imam celo dokumentirano (ob eni drugi prilo?nosti) ...hmmm, pa tukaj ne morem prilimat filmeka - pa saj je bil ?e enkrat tukaj objavljen v eni drugi temi....
To je ?e bolj?a smer (cena tudi)...edino, tega jaz zastonj ne bi mel - kot da bi ga ravnokar iz blata potegnili (znotraj mislim) - za bruhat, kej ?e ni sli?al za vodo in viledo - picajzl d.o.o.
Evo, monitrane so nove letne gumice - Continental Sportcontact 3 .... prva razlika v primerjavi z Sportcontact 2, ki sem jih vozil lani (in zaenkrat ?e edina) je to, da je hrup v kabini bistveno ve?ji pri SC 3 kakor pri SC 2. (no, pa da? pa? radio bolj na glas... ). :ne vem:
Meni pa se zdi da je to odvisno vse od voznika in na?ina vo?nje!? Sami lahko prebirate da imajo nekateri probleme z sklopko pri 6-ki nekateri pa je sploh nimajo... Poznam en primer ko je en moral menjati sklopko pri 6-ki ?e pri 20.000km
Kaj mu nih?e ni povedal, da mora med vo?njo sklopko do konca spustit...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nova (vsaj moja) ima definitivno tako veliko posodo za gorivo - ko se meni pri?ge lu?ka in grem po gorivo gre noter okrog 60 litrov!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani