Skoči na vsebino
Potovalni ra?unalnik
Napisano

Hja s tem podatkom o 64 litrskih tankih v ?estki bi blo treba vse japon?ke pri Mazdi v vrsto postavt in vsazga vpra?at kolk litrov ima tank. In ?e bi reku 64 litrov - pok - ?amar?ina. To bi delal tolk cajta, da bi eden le povedal pravo cifro.

In prava cifra je tam nekje med 56-58 litrih. Men je avto obstal brez goriva in ko sem natankal iz kantice in potem na prvi bencinskih je bilo vse skupaj komaj za 58litrov. Le kje je manjkajo?ih 6litrov? :ne vem:

Tudi na fotrovi ?estki (facelift) gre notri max 56 litrov s tem, da vsaj BC ka?e pravi domet in te ne posku?a zajebat :D

V glavnem Ally, najbolje je da ko ti posveti lu?ka ustavi? na prvi pumpi pa ne bo? nikoli imela problema saj se lu?ka posveti nekje pri manjkajo?ih 48-50 manjkajo?ih litrih v tanku. Se pravi, da za 80-100km je ?e rezerve in v Slo ni nikjer toliko kilometrov med dvema pumpama.

Nova (vsaj moja) ima definitivno tako veliko posodo za gorivo - ko se meni pri?ge lu?ka in grem po gorivo gre noter okrog 60 litrov! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Potem pa do?ivi? manj?i infarkt. :blink:

Ali pa jo proda? in pre?ivi? ... :P

Definitivno prej prodam.... realno gledano mislim da bom lih do 100 k km pri?u... pol pa new ride.... :D

Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo?

Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo? Kaj bo? kupo?

:pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

no da ne bomo strangeloveu unicili post:

ce ze dizel potem bi ti priporocal naj das se tistih 800eur pa mas mocnejsi motor...

bo poraba sigurno nizja (ki je ze tko al tko kr nizka)

Pa ?e par evrov za TE opremo - za moje pojme nujna investicija.... :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

hja, sam bencinc tud pod razno ne da tolk u?itka, kot ga da dieselca, ?e posebej pospe?evanje in posko?nost. Ne govorim na pamet, ker sem par dni nazaj po dolgem ?asu spet vozu fotrovo Mazdo 6 1.8 in sem bil skos prepri?an, da mam zadaj pripeto prikolico :P

No in zato imam jaz sedaj ?portni filter in ?e kaj bo sledilo.... :ljubezen:

uuu shit here we go again....dizel v benz

paljba, open fire, itd itd

Zdravek gi si??? :hohoho:

Pa saj sem ?e v prvem postu napisal, da je Diesel tudi meni bolj?i, samo premalo km delam, da bi bil ekonomsko upravi?en - kapi???? B)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

zdaj sem mal bolj podrobno pogledal cenik...razlika med 1.6 benz (105ks) pa 1.6 dizl (110ks) je 2000 eur...to je ze ful razlike...moras delat vec kot 40.000km da se splaca..sam v pomislek

No in zaradi tega imam jaz sedaj benzinca!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Hmm,pomoje ?e vzame? Mazdo 3 z tamo?nej?im motorjem in opremo TE nima? kaj falit! :bravo: Sam sem mel Mazdo 3 samo bencinarja in sem bil res zadovoljen z njo. :rispekt:

Zakaj si jo pa potem tako hitro prodal? :hohoho::hudicek:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

Sem mislil,da ker si nekje moja generacija(starej?i mladinci,he he),da si bolj umirjen...

:hohoho: Bolj star, bolj nor ... :jupiii::danzoman:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

Super,Boss!...Tvoje ?lanke res najraje berem-ful profi so vedno narejeni...me zanima,koliko

bi bila kon?na na moji 136KM :whatever: ...bo treba enkrat sprobat...

V glavnem,Boss ?e takih ?lankov. :bravo:

Moja prej?nja 6-ka (CD 136) je ?la najve? 230km/h - po ?tevcu seveda in z gumami 215/45x17 in to po ravnini tik pred Celjem (iz smeri MB-ja)... :bravo::jupiii:

No, do 210 imam celo dokumentirano (ob eni drugi prilo?nosti) ...hmmm, pa tukaj ne morem prilimat filmeka - pa saj je bil ?e enkrat tukaj objavljen v eni drugi temi....

Spodnjo slikico pa je Labi enkrat davno pripopal:

post-198-1174200658.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ampak res, lohka bi dal kak?no slikco tvojga novega vozila - sej je vseen ?e ni Mazda, glavno, da si zadovoljen.

Evo slikice so gor! :bravo::jupiii:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

a je mozno, ker je nova 6ka tisja kot prejsnja pa se gume bolj slisijo kot motor?

me preseneca to...

Jap, to je definitivno mo?no - sem ?e sam razmi?ljal v tej smeri ... kaj pa nisem dizela vzel, pa nebi gum sli?al - hehe... :whatever::pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ?e bolj?a smer (cena tudi)...edino, tega jaz zastonj ne bi mel - kot da bi ga ravnokar iz blata potegnili (znotraj mislim) - za bruhat, kej ?e ni sli?al za vodo in viledo - picajzl d.o.o. :hohoho::P:ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ampak res, lohka bi dal kak?no slikco tvojga novega vozila - sej je vseen ?e ni Mazda, glavno, da si zadovoljen.

Ej, seveda je Mazda ?zmeden? !!!!!

Za Labi-ja sem izdajalec, ker ni diesel power. :(

Evo, od v?eraj so gor letne gumice - slikice bodo takoj, ko bo aftek vodo videl in se bo razpoznala barva vozila - hehehe ... :P:ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Evo, monitrane so nove letne gumice - Continental Sportcontact 3 .... prva razlika v primerjavi z Sportcontact 2, ki sem jih vozil lani (in zaenkrat ?e edina) je to, da je hrup v kabini bistveno ve?ji pri SC 3 kakor pri SC 2. (no, pa da? pa? radio bolj na glas... :P ). :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sicer stvar okusa, sam men je voz vse prej kot atraktivn, pa tut 96 letnik, se prav 11 let str avto! :blink:

Bi pa raj tole kupu, res da ma ?e dodatnih 11 let, sam je pa Por?, sm pa sicer pr?akvov da ma nad 200 kon?kov! :D

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1156966

Pa to ni pravi Por?e - pravi je samo 911 - to pa je neka nem?ka ?katlica.... :hohoho::bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

to je pa res dobra poraba! a nisi mel isto tudi z dizel powerjem?

vseeno si izdajalec :)

diesel power je bil za pribli?no liter majn ?ejen... :rispekt:

izdajalec gor al pa dol...kar je je... :( :ne vem: :unsure:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Opa,Komar?ina bil v Wieni!! ;) Kako je kaj vreme gori? Poraba ti je tudi lepa ratala,si ga ti??al malo ha? :P

Sheety vreme je blo...no, popoldan tudi malo son?eka!

Zakaj tako misli?? To ni ve? diesel power, ampak bezin power - hehe....jaz sem bil z tak?no porabo (glede na hitrosti) ve? kot zadovoljen! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

No, da se vrnemo na osnovno vpra?anje teme:

moj aftek se bo od drugega tedna vozil po gumah Continental Sportcontact 3 v razredu W in v formatu 215/45 x 17! :bravo::danzoman::ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 sklopka
Napisano

Meni pa se zdi da je to odvisno vse od voznika in na?ina vo?nje!? Sami lahko prebirate da imajo nekateri probleme z sklopko pri 6-ki nekateri pa je sploh nimajo... Poznam en primer ko je en moral menjati sklopko pri 6-ki ?e pri 20.000km

Kaj mu nih?e ni povedal, da mora med vo?njo sklopko do konca spustit... :bravo::hohoho::hohoho::hohoho::P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.