Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa dobro kaj je s temi lastniki Lexus ISov? :blink: Poglejte komentare (ok in naslov prvega)

Tega o?itno vzburja ker avto vzbuja pozornost.

Ta govori, da je zvok motorja balzam za u?esa.

Ta je pa sploh as ker je o?itno ?e probal ga uni?it in zato ugotovil, da je neuni?ljiv.

Vsi imajo neke hecne komentarje in vsi jih prodajajo z nekimi izgovori (otrok, naro?il novega) ?e na internetu.

Hmm <_< , pa je pri?el ?as velikega servisa :o (110.000 km & 122.000 km) in kvazi gospodje kar naenkrat niso ve? tako finan?no pogumni. Zatorej naj gre od hi?e...

...pa taki ljubitelji znamke ;) .

Pa ?e tale oglas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2287280

Avto ni napa?en...a tole z obroki na omenjeno vsoto :ne vem: .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh zanimiv oglas, ki ga je slu?ajno dal gor in je med zadnjimi oddanimi. Predvsem je pomembo to, da je avto IMEL 2 airbaga, nalepka na tanku in avspuh pa tudi razlo?ita zakaj je avto sedaj v takem stanju. :blink: Pa? "?portno" po?timan avto.

Se strinjam s teboj. ?e bi bil resni?no ?portno po?timan, morda celo ne bi do?ivel te usode. Ali pa?...

Ne vem pa kaj imajo zadnja zatemnjena stekla in ?portni lonec stilsko skupnega z zavesicami in ratkapami :unsure:<_< .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevrnjena 323F-ka
Napisano

Moja je bila prodana tam nekam na ?kofljico pri LJ tko da, pa tip mi je pravu da se avto fuuuuul dr?i. Samo je de?ko normalno zgledal tko da ne vem ?e je lih on letu ?ez. Upam da ne.

?e nekaj ?asa videvam tvojo biv?o F-ko po Dolenjski cesti se peljat, zavije v ?kofljici pri Po?ti. Tudi danes mi je pripeljala nasproti in zavila na istem mestu. Mislim, da je ?e kako cela :bravo: .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Uuu Mazdacon... jaz sem ?e stari obiskovalec sre?anj.... mogo?e zadnje ?ase malo manj... ampak bom zagotovo pri?u.... :aaaaa:

Super!

V tvojo prisotnost poprej ne dvomim, se pa bomo imeli kaj pomenit. Medtem, ko ti bom razkril pot do porabe pod 8 litri :P , mi bo? zaupal kako se kaj obna?ajo vse spremembe na tvoji ma?ini. Cant wait... :jupiii::ouje:

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Evo Grega...sva ?e dva..... :aaaaa: :aaaaa:

Pomeni to,da prideta oba ?ez mesec dni? :jupiii:

Please do, lepo bi bilo videt ?tiri trojke v vrsti. Tri srebrne pa ena rde?a, ki bo malo skazila lepoto srebrne nianse :P .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Mislim, da si se (glede na opisano) prav odlo?il, porabo ima? OK, radio malo presene?a ampak, ?e so zrihtali potem ni panike.

Glede primerjave s Kio pa...vsako leto je manj razlik napram korej?kom B) .

Evole, jest imam M3, bencinarja 1.6 to?no 1 mesec. Z avtom sem zelo zadovoljen, vse dela tip top, sedi se udobno, ceste se dr?i zaenkrat dobro (jo bo treba spustit in se bo odli?no), ker ko si enkrat navajen da se avto res dr?i ceste potem mora biti pri vseh naslednjih tudi tako :bravo: hmmm...takole, glede klime za?utim kdaj se vklopi kompresor ko vozim po avtocesti. Poraba pri meni...ajej...pod 9 litrov je ?e nisem spravil, je pa 90% vo?nje po mestu (po omejitvah) kar je pa avtoceste je pa med 150-180km/h. Sem vozil skoraj po omejitvah in je bila poraba 9.0, sem jo ti??al in je bila poraba 9.1, tako da jo bom ti??al skos :bravo::hohoho: Z 1.6 ne bo? dirka?,motorja se skoraj ne sli?i, avto pa potegne solidno, seveda se pa mora teh 45konjev pri 2.0 motorju zelo dobro poznati. Sploh ?e kupuje? novo, so to ?e remake po letu 2006 kjer so bile narejene tudi neke spremembe na podvozju,bolj?a zvo?na izolacija in seveda male vizuelne spremembe.

Mazdacon, svaka ?ast da jo ne uspe spravit nad 8,0 litrov. :bravo:

Pridi na naslednji meet, pa bova poizku?ala ugotoviti kje so nepotrebne ute?i na podplatu :P:bravo: .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Nekako takole bo nova 3-ka, na hitro zgleda kot pomanj?ana 6tka, cena pa verjetno kar vi?ja kot pri modelu trojke ki je na trgu sedaj.

Thnx za posredovane fotke bodo?e M3. Glede cene pa...nikoli se ne ve. Nova M6 je v primerjavi z prej?njo ?estico (upo?tevamo ceno novega vozila) le malenkostno dra?ja a z veliko ve? opreme. Trenutno sem bolj prepri?an v isto potezo tudi pri novi M3 ;) .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e tale tolk dobi zanjo potem je Mazda prvi avto na svetu kateri pridobiva ve? kot jurja EUR vrednosti na mesec :bravo:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2261932#

Hmm...ima? prav , tudi meglenk nima, pa ?e kar 2.lastnik v dveh letih. ;)

Za lu?ke lahko tudi nekdo drug na forumu poskrbi :bravo: , raj?i vidim, da se v Octaviinem prtlja?niku znajde tudi laserski merilec hitrosti, telovnik pa lizika. Potem pa za na?imi prehitrimi policaji, pa jim mal s pi?tolco pred nos pa z liziko v kraj :P .

Pa vse skupaj posnet :ouje: .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Eto, dan testne vo?nje je pri?el:) ... kasneje poro?am o ob?utkih:))

Carr je res spro?il zanimivo dilemo - kaj pa dizel? Kako se obnesejo, poraba?

Pa mogo?e ?e va?e dobre/slabe izku?nje s samimi prodajalci?

Tudi sam sem se pred nakupom rabljene zanimal za novo trojko in na test odpeljal sicer M3 sedan 1.6 dizel, ki se je pohvalila z mo?no odzivnostjo pri nizkih obratih, okretnostjo ter dobro lego na cesti (itak) in zelo dobro zvo?no izolacijo(tudi pri vi?jih hitrostih). M3 1.6 d 110 KM ima tudi soseda, ki z njo po dveh letih vo?nje nima nikakr?nih problemov (niti z filtrom trdih delcev). Na?eloma avto menja po treh letih, a M3 bo velika izjema.

Toliko z moje strani, gotovo pa ve? znal povedati kak dejanski lastnik M3 dizel. B)

P.S.: Glede prodajalcev pa je tako...vsaj slabo leto nazaj so prakticirali sistem kro?enja prodajalcev po salonih (ne vem kako je sedaj). Se pravi, da je isti prodajalec en teden bil na AC Cosmos-u, naslednji teden v Gami (BTC) ipd. Je pa za ?asa mojega lanskoletnega kro?enja po ljubljanskih salonih meni osebno bil najbolj OK eden izmed prodajalcev v Gami, ko najdem njegovo vizitko ti posredujem ime po ZS.

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Trojko 1.6 bencin imam ?e skoraj pol leta. 1.lastnik ni imel nikakr?nih problemov z njo le redni servisi, z enako zanesljivostjo nadaljuje v mojih rokah. Ve?ino pozitivnih karakteristik sta napisala ?e David in Uklopko, glede klime pa ti lahko povem enako kot Activa. Na porabi razlike skoraj ni, jaz jo vozim pod klimo 75% vsega ?asa pa pod normalno nogo ?e ni pre?la ?ez 7,9 litra (oz. je to pri meni tudi max. poraba od nakupa, najni?ja 6.9l). Imam 1.6 bencin in ti lahko povem tole: ?e si povpre?en voznik, ki si od avta ?eli predvsem zanesljivosti, hvale?nosti pri porabi ob normalni vo?nji, sposobnosti ponujajanja adrenalinske vo?nje ko se ti po njej zaho?e....ipd - potem bo 1.6 motor (105 KM) za tebe ?isto dovolj :danzoman: . ?e pa si voznik, ki od avta ?eli maximum v vsakem trenutku in vedno, ter temu primerne sposobnosti motorja.....potem izberi 2.0.

Moje mnenje... sramezljiv

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 sport GT 2.5
Napisano

Al so pa na?e pasje bombice :jupiii: . Usekajo potem pa jih nikjer ni ve? :rolleyes: .

Kakorkoli ?e...?pica bo spremljat nove 6-tke bencin (pa tudi dizel) kako se bodo pokazale. Pa tudi pleh in vse ostalo. Eden redkih razlogov, ko si ?lovek za?eli da lajf mine hitreje :vesel: .

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Tako je :bravo:

A slu?ajno kdo ve, kolk je moj avto vreden po Eurotaxu? Mazda 6 sport CD 120 Evolution II (oprema s xenonkami in bose ozvo?enjem). Kilometrov je 137.000, ohranjen je pa izredno lepo (oz. do karambola je bil ;) ). Cena novega je bila 24.000?.

To me zanima zato, ker sem s strani MAzde dobil podatek, da je vreden "le" 8.000? po Eurotaxu ?zmeden??zmeden? To se mi zdi precej premalo. :ne vem:

8.000 eur ?zmeden? ? Bu?e!!! :whatever:

Svojo silverko (l.2003, prva reg.2004, TX Sport) sem kupil od 1.lastnika sredi aprila letos in mo?akar je znal povedati, da je ob menjavi gum ?panu omenil, da jo bo prodal. Slednji je nato stopil do PC-ja in mu vztrajno ponujal eurotax ceno zanj = 8.000 eur!! ?tiri mesece nazaj, za manj?i in starej?i avto istega proizvajalca kot je tvoj.

Zdaj ne vem no....o?itno nekdo nima pravih podatkov, ne lo?i ?tevil med seboj (M3 od M6) ali pa imata po ta novem recimo tudi Golf in Passat enako eurotax vrednost. ;)

Vsekakor povpra?at ?e na drugih mestih glede Eurotaxa, recimo kako komisijsko prodajo vozil, mogo?e AMZS, avtohi?o ipd. Lahko pa pokli?em tudi kolega v njegov avtocenter in povpra?am za eurotax ceno pri njih.

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

8,7 litrov poraba bla spet. :danzoman:

Ampak ob dejstvu da je ?lo pol tanka zgoraj brez (strehe) kar doda par % pa, ?e bi imel original 14 col bi pa gotovo nazadnje pri?el pod 8 litrov. :blink: Fajn je tale avto vedno bolj?i postaja z leti. :hohoho:

Yep. Torej stane u?ivanje na atraktivnej?ih kolesih in z vetrom v laseh le cca. 2 eur na 100 prevo?enih km.

?e smo dlakocepski pri porabi -katastrofa :( , ?e radi u?ivamo za realen denar-paradise B) .

Suma sumarum...avto je ?e vedno ok! :rispekt:

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men so pa na smrt bedni teli hood scoopi, tok jadno mi zgleda k bosanski xenon :P (mazdacon, to je mi?ljeno kot joke) :D

Ah...Nisde. Got your point ;) .

Avto pa ... sem dobil ob?utek, da sta pri tuningu sodelovala dva para rok. Mojstrove zadaj in vajen?eve spredaj (mre?ica does suck B) ).

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava avtoradia
Napisano

na napravo priklopi? USB klju?ek, ker naprava bere mp3, ima? pa tudi adapter za SD kartico. Na klju?ku si naredi? datoteke CD01, CD02....CD06. Nato v te datoteke prekopira? mp3 fajle (velikost klju?ka ni pomenbna). Zadevo vklopi? z gumbom CD na avtoradiju, med komadi se pa lahko premika? tudi z obvalanski komandami. Komade lahko premika? samo cele naprej in nazaj, ne more? jih pa premikati za par sekund naprej ali pa nazaj.

Jaz sem z napravo zadovoljen, pa ?eprav se sli?i manj?i ?um.

druga?e se pa tukaj prodaja original avtoradijo ?e te zanima

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2157138

Hvala za link, nisem pri?akoval, da bo na avtonetu kdo ponujal mp3 original radio. Bom malo poklical tega prodajalca. Pravi?, da prek USB klju?a lahko uporablja? komande na volanu. ?udno, v BTC poleg Game mi je rekel, da to opcijo ponuja le priklju?eni iPod. Sva pa govorila o Dension Gateway 300 napravi. Omenja? ?um...kak?en ?um je, zelo mote? ali sli?en le pri zelo visoki glasnosti?

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava avtoradia
Napisano

sem imel enak problem pa sem kupil xcar link pa zadeva deluje zadovoljivo. cena pa je pod 100 e, pa ?e sam za pol ure zmontira?

http://www.bolha.com/oglas3199257/xcarlink...b-adapter-mazda

Lesko pove? katero napravoi ma? priklopljeno na xcar link, mp3 player ali iPod? In ali ima? komande za radio na oz. ob volanu in ali delujejo pri tem xcar linku, ?e ima? mp3 player priklopljen?

Hvala!

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava avtoradia
Napisano

Kaj ne bi poizkusil z vmesnikom za mp3 ??

Napravo se priklopi na obstoje?i radio in prek nje lahko poslu?a? mp3 komade.

Zelo priporo?ljiva zadeva, tudi s strani car audio majstrov, ki se ?e leta ukvarjajo z avtoakustiko nasploh. Zadeva funkcionira brez problemov, dosedanji uporabniki zadovoljni, ni motenj s strani gsm frekvenc. Edino, ?e ?eli? ?e naprej uporabljati komande na volanu kupi iPod, ker pri mp3 playerju te opcije nima?.

V avtoakusti?ni gara?i poleg Gama centra v BTC vgrajujejo prav Densionove naprave, ker so po njihovih izku?njah edine OK! Obstajajo ?e nekatere cenej?e kitajske variante, ki pa imajo svoje slabosti.

Cena za Dension Gateway 300 je v tej gara?i 180eur + monta?a 20 eur...(preverjeno par dni nazaj na mestu samem). Monta?a je skrita, ni vidne in?talacije. Priklopi? mp3 player oz. iPod in yahoo.gif .

Aja, pa vse na displayu ti ?e naprej veselo dela....od podatkov klime naprej...

58461.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.