Skoči na vsebino
?ipiranje mazde5
Napisano

jst sem 6, CD143, po mojem bolj kot ne podobno.

Chiptuning.

poraba: za slabega pol litra manj na 100 km pri obi?ajni vo?nji, ?e tera? za 1l ve?. It's up to you.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Li?anje
Napisano

Izgleda, da je pri nas to ?e stalnica - vsak dober mojster gre na svoje. :)

Toliko bolj?e za nas! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

"DPF lu?ka utripa (?e ko da? kontakt v roku 5 sek) --> servisni interval 20.000 km je potekel"

?e to bi dodal: meni se je lu?ka pri?gala sredi trojanskega klanca. To pomeni, pri?ge se lahko kadarkoli. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

No,ne se kregat. Jaz se precej vozim in sicer 100km dnevno. Sem pa se simpl naveli?al te scene okol dizlov pa nekih te?avic ki se za?no tam pri +200tkm. Rad bi imel prostorn, zanesnljiv, avto ki ga bom zvozil dokler ne bo razpadel avto ali jaz. Tukaj mislim da bi s to 6ko znal uresni?iti ta na?rt. Cena pa bomo ?e videli. Ni mi pa te?ko ali ne smislno dati kak ? ve? za res dober rabljen avto. Tako. lp.

Alora kaj ?tudira? - vzemi ga.

nimam DPF :jezicek:

Vseeno - od tanka do zadnjega izpu?nega rora. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stranska ogledala M6 2012 (M6 II FL)
Napisano

Pr men je pa ?ist OK, razen kaka kapljica gor obstoji. Imam pa namazane ?pegle z RainX-om. :rulam:

Sem imel pa isti problem, kot ga navajate, s slu?benim Passatom, kjer se ?egli nenormalno rosijo in ma?ejo, da ne vidi? ni? nazaj.

Nama?i jih z RainX-om! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde5
Napisano

Glede na to, da se bli?a ta velika servis ima? sijajno priliko, da zbije? ceno! Pa vedel bo?, kaj si napravil in kdaj. :D

Lqahko pa zahteva?, da prodajalec opravi ta velik servis pri poobla??enem serviserju, kar seveda preveri?. ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

?e lahko samo pripomnim, da je cena velikega servisa zdaj na uradnih servisih BISTVENO ugodnej?a. :aaaaa::cheers:

Kar nej bo - vseeno mi je! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.