Oba avta sta super, odvisno za kaj ga bo? apriori uporabljal... osebno sem imel 3ko (ki se ?e prodaja) in sem bil z njo zelo zadovoljen, ?e ima? pa veliko familijo... pol pa kar pose?i po 6ki...
3ka je bolj ?porten tip avta.... vsaj zame... odlo?itev je pa seveda pri tebi...
Boss... tukaj se popolnoma strinja... ampak v praksi ve? da takih NIKOLI ne dobijo... in ponavadi kasirajo kazni na to?kah ki niso nevarne, so pa dobre za polnjenje prora?unske malhe.... s tem imam te?avo. Sej ve? kolkrat se ti zgodi da gre? ?ez kri?i??e na recimo dunajski, hitreje kot 50km/h.....eko!
Ok ?e en odgovor z moje strani.... kar se offroada ti?e lahko re?em da sem stestiral, predvsem kot sovoznik ?e marsikatero offroad tekmo kot tudi raznorazne podvige po vseh mogo?ih terenih.
Dejstvo je, da je za po snegu najbolj?a kombinacija terenca z majhno medosno razdaljo, veliko oddaljenostjo od tal, relativno ozkimi zimskimi gumami in obvezne sredinska in zadnja ?pera (diff lock)...reduktor je pa seveda stalnica, ?e govorimo o pravih terencih.
Za vsakodnevne sne?ne podvige bi osebno priporo?il Freelanderja ki ima precej dobro dodelan pogon, v prid mu je pa tudi dobro zasnovano podvozje.....
Osebno se odlo?am za nakup joy ride mrcine kot drugo vozilo.... in trenutno je v o?jem izboru:
Toyota Land Cruiser 80 4,2
Nissan Patrol 3,3
2 vikenda nazaj smo imeli zimsko odpravo s 5 Toyotami in Defenderjem in z Discovery-jem....
Bottomline.... dale? najbolj?e ?e je peljal Land Cruiser 70....
Ta avto pa poznam... in tudi voznika in ostala dva ki sta bila v avtu v ?asu nesre?e....
Voznik ima po slabem letu ?e vedno te?ave s hojo (brez opore bergel ne more stat), sopotnica, ki je neprivezana sedela odzadaj, ima po 5 operacijah kolkrtolk normalno ?ivljeneje, sopotnik je pa ?el mimo samo z zlomljeno stegnjenico, enim vretencem in roko....
Ja.... presene?enje danes zjutraj... ro?na mi je zamrznila....
Zanimivo mi je dejstvo, da je to prvi avto, pri katerem mi je ro?na zamrznila... to se mi niti pri katrci, niti pri fordu, niti pri prej?nji alfi, da ne govorim o mazdi..... .
Kaj to pomeni? Da je nekje voda v sistemu? Al da je zajla fu??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bo? mojega pogledal se prodaja mislim da ?e vedno pri Avtohi?i Lev na vrhniki... cena je kul, pa dobi? ?e leto garancije zdraven.
Z avtom ni blo nobenih te?av.. je bil pa ve?en v ve?ini relacijsko... zato toliko km... ampak verjemi da km niso v tem primeru nobena te?ava.
?e link
Mazda 3
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani