Skoči na vsebino
Ksenon Mazda 6 2004
Napisano

Ja tisti motor?ki pri xenonkah so ena ja*ca :angry: , meni je crknil eden v garanciji, drugi pa izven, pa sem oba odklopil in nastavil vi?ino na max, tko da je zdaj mir... :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov lastnik mazde 6
Napisano

Ta avtomatika je kr neki- najprej ti zmrznejo noge tko da si skor paraliziran , pol pa pre?alta v ditekt v mo?gane da ?e mislit ne more? kaj se dogaja.... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Jaz sem probal gume-direkt.si....pazi, Slovenec te kontaktira iz Nem?ije, pla?a? na NLB v Ljubljani, gume pridejo iz Avstrije....:)

in to po 7h dneh, in za CX-7 so bile skupaj 380? ceneje pri njih kot drugje!!!

Jaz tud kupujem pri gume-direkt, dobi? res to kar obljubljajo, pa nobenih te?av s pla?ilom s kartico.. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Realna vrednost avta
Napisano

Jaz sem pri njih kupil dve(novi) mazdi, pa moram re?t, da nimam nobene slabe isku?nje s servisiranjem , pa tudi druga? se da marsikaj dogovorit... :P ?e ho?e?, grem mimo po kak?ne informacije o tej ?estici..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pok in ogenj iz auspuha
Napisano

:blink:

Looooool. :hohoho: Ve? tisti nima tisto pokanje kar za okras. :whatever: On ima notri turbino in preprogramiran ra?unalnik. ?e bi poslu?al njegov interviju bi sli?al v ?em je hec. To je neke sorte blokada oziroma launch control. Tip aktivira launch control pohodi gas in blokada je naprimer pri 4000 obratih. Ker pa je blokada narejena tako, da vzame iskro, bencina pa ne gre ta bencin samo ?ez cilinder v avspuh kjer pa zaradi vro?ine (turbine in avspuha) eksplodira.

Lahko pa nabavi? prav namenski launch control imenovan Bee R Rev Limiter ki stori to?no to. Koliko je zadeva zdrava za avspuh in (morebitno) turbino pa ne vem. :P Je pa vpra?anje, ?e bi tebi na navadnem neturbo motorju metalo toliko ognja oziroma bi moral imeti prej fajn segret avspuh.

Druga (ghetto) varianta je pa (ponovno) odkrita topla voda. Luknja na koncu zadnjega lonca oziroma celo na koncu cevi iz zadnjega lonca. Notri pri?raufa? en ?rauf ki je na koncu pobru?en v konus, da se konica prej in fajn segreje. No in ko se segreje, se ti ves neizgoren bencin vname ?isto na koncu zaradi ?esar ima? za sabo metrske ognje. Spet ne vem kako bi to delalo na navadnem neturbo motorju vem pa, da na turba?ih z blow off ventilom dela odli?no saj ko pre?alta?, MAF zazna da gre zrak noter, v resnici ga BOV spu??a pred motorjem ven, ra?unalnik pa vseeno dozira bencin v motor zaradi ?esa gre spet bencin v avspuh in babababa BANG! Sem videl ?e lepe plamen?ke na youtube samo s tem sistemom. :P

Tretja varianta je pa namenski flame thrower s plinsko jeklenko in vsem pripadajo?im. :hohoho: In, da se razumemo to se celo prodaja samo iskati se mi pa zdajle res ne da, ker sem ?e v slu?bi.

PS: in ni bilo sre?anje Mazd ampak JAP Meet.

?e ?etrta varjanta:

U tunelu pri 100 km/h ugasne? motor, pa dvakrat popumpa? gas pa ga spet pri?ge? pa wooooom po?i pa ogenj, pa ?e ma? sre?o ostane auspuh cel ... :hohoho: tko je blo v ?asu jugotov :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

?e popravlja? z novimi deli je to pa? to - nov odbija? je recimo cca 380?. Cel rabljen je pa cca 100? pa je glih tako v redu sam najt ga je treba. OK, odbija? sicer ?e imam ampak ho?em povedat nekaj drugega in sicer to, da ?e sam poi??em dele pridem ?ez za precej manj kot pol cene popravila.

Samo za ta "?port" bi pa? rabil predvsem ?as, voljo in kak?nega kleparja ter li?arja, ki bi vse skupaj naredila dobro in po zemeljskih cenah.V glavnem jaz nimam ni? od tega niti ?asa ne volje niti ne poznam nobenga, ki bi mi to na koncu lepo skup zmetal tako, da bom verjetno vse skupaj prodal pa naj kupi nekdo, ki bo popravljal.

V glavnem, ?e ma kdo veselje avto se bo verjetno v kratkem prodajal ;)

Ja, vse je odvisno kolk ti ponudi zavarovalnica,jaz bi vseeno pripeljal kakega kleparja vsaj pogledat, da bi pribli?no povedu, kolko bi stalo popravilo, glede na to da so airbagi celi,bi se mogo?e celo iz?lo.. :unsure:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomoc pri nakupu Mazda 6 Sportcombi
Napisano

Sem ze v enem drugem postu (KLIK) napisal, da bo moja kmalu naprodaj... Pomoje se kaksen mesec ... mogoce celo manj...

Moram malo povprasat, kako je z novo... :D

Je sicer malo starejsa, kot tele v oglasih... ima pa "pedigre" :) ... Serivsna knjizica, vedno servisiran v Gami v BTCju, knjizica z vpisanim tocenjem goriva, ... prevozenih pa sedaj okoli 162.000 ...

Ce imas cas pocakat se kaksen mesec ali dva, potem bo moja naprodaj... Tukaj sem enkrat dodal v profil podatke :) >> KLIK

Kupljena v SLO (MMS), redno servisirana v Gama centru... z vsemi papirji (racuni servisov), knjizico kamor redno pisem tocenje goriva,... Je letnik 2003, prevozenih ima sedaj okoli 165.000 in je z opremo TE (2.0 diesel sport combi) ... zraven (poleg teh 17", ki so trenutno na avtu) bodo sle se 15" zelezne feltne (z zimskimi gumami, ki pa so pomoje prej kot ne za zamenjat)... Po dogovoru bom verjetno notri pustil se bluetooth instalacijo z GPS sprejemnikom Parrot CK 3400 ...

Tale slika je se dokaj frisna (pred kakim mesecem, preden smo sli na dopust :) )

Objavljena slika

Glede cene sicer nisem se kaj dosti gledal... vendar se mi zdi, da bi moral dobiti ravno tam nekje okoli dobrih 10.000 ?

12. avgusta je imela 165.000, 5. septembra pa 162.000 km ?zmeden? a si se vozu po rikverc? :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnji tank-7,5 l/100. :D Sicer je bila to vo?nja po italijanski avtocesti-(160-180km/uro).

Malo si je treba dat du?ka,ne? :P

To je ta pravo..... :bravo:

Na BC pa itak gledam samo zato,da se mu ?udim.Kazal mi je namre?(pri zadnjem tanku) 6,3 l/100.

Se pravi,da je "falil" za 1,2 l/100.Malo,ne? :P:bravo:

Pri meni je isto, se samo ?udim.... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

MEN PA PIJE 8.3 NA KRATKE VO?NJE,PA MAM ENAKO MAZDO K PA TI.TKO DA MI JE TO MAL ?UDN 5,9,ALI PA MI DAJ NASVET KAJ NAJ NAREDIM DA ZMAN?AM PORABO,PA MERKAM KAKO VOZIM.

Tud meni ni prav jasno poraba pod 6 :blink: men rabi okoli 7, najmanj pa je blo 6,3, sama avtocesta pa zlo umirjena vo?nja.... :whatever: najve? je pa bilo 8,9... ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.