Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Teli ?tev?ki - plazma, so zihr bli od kak?nega forumovca? :P

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3881150&show=1

:D ja to pa je zaj zares moja bivsa zelenka samo pac oskubljena ma pa homologacijo za ni ke ni

te mam ?e jst ene doma za 98 letnik :)

jurja sto za 1.5 z wannabe lukno v havbi? a dej dej.. :)

poisci slike avta ko se je bil moj in komplet v spojlerjih!!!

prodan je bil takrat za 3500 eur to je dve leti in pol nazaj,pa kolko vem si ga ti tudi videl na srecanju

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacijski karton?ek
Napisano
:D sn glih to rihtal zaj poglej na kateri upravni enoti je bil avto prvic registriran in gres da ti dajo kopijo izpisa prviga tehnicnega pregleda ne placas nic samo neko vlogo se izpunis pol pa ne rabis it po kartoncek na mms in dat 30 eurov ker lahko gres kar na homologacijo in ti tam izdajo kartoncek zato ker ti bojo itak tega za 30 eur unicli sem glih prejsni teden bil na rti mb in so mi rekli naj kar pridem z znizanim avtom in to kopijo ker gor je itak stevilka homologacije in na podlagi te ti izdajo kartoncek

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
:P ena napaka je da so serijske stevilke vse enake za drugo pa se ne vem jaz jo ze mam tisto za 95 eurov in grem zaj pocasi lepit <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:( poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439259&show=1

:blush::blush: to sploh ni moja bivsa se opravicujem ampak da ma en avto pet stvari istih kot jih je mel moj to je mala verjetnost ampak je ker danes sem videl mojo bivso in se je kar v vredi stanju razen polamanih spojlerjev ki sem jih kupil nazaj ker jih on ne rabi tako da v6 bo ddbil veliki sank zadaj :hudicek:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:( poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439259&show=1

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa zdaj keri izmed vas ?e ve za kake dele al pa kaj ? :)

kolko bi me naj pri?le fedre ? bi naj pri?o amortizer v komletu s fedro 110 ? ? :(

zakaj bi pa menjavala fedre to se menja samo ce se zlomi kar pa je redkost amortizeri so pa okrog 50 eur komad za zadnje mam pa zadnje na zalogi ce rabis 40 eurov za oba lahko pa z montazo samo ti rajsi povej kaj se sploh dogaja z avtom si bla na testiranju amortizerjev da ves da je v okvari ali kaki so simptomi

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor
Napisano

zakaj pa ?e je dovoljen?????wtf

:D tako je trenutno se je pri nas dovoljen,se mi nihce ni nic rekel za njega,v avstriji pa ga ne smes met to vem

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto akustika
Napisano

?e ne bom v Mb dobenega najdo potem ja.

Povej mi okvirno, koliko je "malo denarja" (Za normalno uporabo pa relativno z malo denarja precej izbol?a? sam zvok v avtu!!)

:D pridi na ptuj pa ti zrihtamo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.