280kmh z integro kot sopotnik pa nikoli vec baje gre tudi 300kmh ampak ta avto ni naret za te brzine ful je cudn obcutek avto ni stabilen samo pospeski so pa zakon
sn glih to rihtal zaj poglej na kateri upravni enoti je bil avto prvic registriran in gres da ti dajo kopijo izpisa prviga tehnicnega pregleda ne placas nic samo neko vlogo se izpunis pol pa ne rabis it po kartoncek na mms in dat 30 eurov ker lahko gres kar na homologacijo in ti tam izdajo kartoncek zato ker ti bojo itak tega za 30 eur unicli sem glih prejsni teden bil na rti mb in so mi rekli naj kar pridem z znizanim avtom in to kopijo ker gor je itak stevilka homologacije in na podlagi te ti izdajo kartoncek
poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle
to sploh ni moja bivsa se opravicujem ampak da ma en avto pet stvari istih kot jih je mel moj to je mala verjetnost ampak je ker danes sem videl mojo bivso in se je kar v vredi stanju razen polamanih spojlerjev ki sem jih kupil nazaj ker jih on ne rabi tako da v6 bo ddbil veliki sank zadaj
poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle
pa zdaj keri izmed vas ?e ve za kake dele al pa kaj ?
kolko bi me naj pri?le fedre ? bi naj pri?o amortizer v komletu s fedro 110 ? ?
zakaj bi pa menjavala fedre to se menja samo ce se zlomi kar pa je redkost amortizeri so pa okrog 50 eur komad za zadnje mam pa zadnje na zalogi ce rabis 40 eurov za oba lahko pa z montazo samo ti rajsi povej kaj se sploh dogaja z avtom si bla na testiranju amortizerjev da ves da je v okvari ali kaki so simptomi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani