Zanimivo, da se tut tukajle najde dolo?ene podatke, sicer naj bi blo namenjeno cenitvi, ampak ?e od nekdaj me je zanimal, kak?no hitrost in pospe?ek naj bi imela moja MX5 oz. Duh.
Sm pa opazu d npr. 323 BG F GT bolj? vle?e kot MX3 V6, no u kon?ni ma pa 1 km/h ni?jo, 202 oz. 201.
Denis, mogo?e se ?e za tvojga Korejca tlele kej najde!
Zdej okol 1. maja mislm izvest totalno legalizacijo moje Miate (Duha), pa me neki zanima glede Remusa, ki ga mam zadi! :ne vem:
Kokr sm sli?u, je Remus uradno edini zadnji lonc, ki se ga da legalno homologirat, brez kakih improvizacij in poneverjanja ter ?trikanja z raznimi ciframi, skeniranja itd., s ?imer se tko al tko zlo nerad ukvarjam!
Pa mi povejte, ?e ma kdo kake podobno izku?nje kaj nej nardim, da pridobim nek ustrezn papir, da pol ?e avspuh homologiram, da ne bom meu na konc use homologiran, pa da se lih v Remusa zatakne oz. mu preve? pozorno prisluhne!
Tiste, ki se jim najbolj mudi (no tut jz nisem lih pol?, ampak sem lih u?eri dal tole terapijo ?ez) - bi predpisu da se morjo vsaj 100 km po avtocesti peljat s hro??em, ki mora bit vsaj 30 let star in osnovnega motorja - 1200 J (25 KW/34 KM), pa da vidmo al se bojo mal umiril, al pa na Studenec na zaprti oddelek pa ene mo?ne tablete!
P.S. Ta Hro?? pi?i tm ene 110, ?e je mav z brega dol!
Boss, zanimivo nalogo si si zadav, ka?no je pa blo ra?unovodstvo; enostavno ali dvostavno!
Upam samo da varnost vo?nje ni kej trpela pri opisanih kalkulacijah, ker za use te cifre (npr. evidenca Zagreb?kih smu?arjev) so kar zahtevne in bi skor rabu ?e asistentko!
Mali, tole domnevno zastavo sem enkat vidu, je bla bistveno ni?ja od moje 323 FGT, ampak zadnje lu?i so pa od Golfa II, kokr vidm, skratka sme?na kombinacija, ko da je doma narjen vozek!
Mislim, da ?e dobi? k?nega dobrega lokalnega mehankarja, ki nima "zlatarskih" oz. oderu?kih cen, bi znal s kakimi dobrimi 1000 E skoz prit, manj kot 2000 v vsakem primeru, tisti za 5000 pa naj motor rihtajo komu drugemu, ki ima po mo?nosti neomejene resurse!
?e si iz LJ regije, se lahko celo pozanimam mal za mehankarje okrog, ki obvladajo Mazdure!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo, da se tut tukajle najde dolo?ene podatke, sicer naj bi blo namenjeno cenitvi, ampak ?e od nekdaj me je zanimal, kak?no hitrost in pospe?ek naj bi imela moja MX5 oz. Duh.
Sm pa opazu d npr. 323 BG F GT bolj? vle?e kot MX3 V6, no u kon?ni ma pa 1 km/h ni?jo, 202 oz. 201.
Denis, mogo?e se ?e za tvojga Korejca tlele kej najde!
http://www.avto.net/2004/cenitve/index.asp
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani