He he sem vse prebral...... Sj kitajci res delajo za mal ? ,ne mores pa pri?akovat ?ude?a ha ha. Its to gut to be true.... Je pabres da zivim precej visoko nadm.visine in se pri nam HD komaj prijemle ha ha
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Da zadeva res cukne ti predlagam da nabavis bmw XM6....bruuuutalno napram vsakodnevnim suv-om ha ha. Ves kako je to realno gledano... Da ti premaknes 2 toni z 250 hp je premalo ce bi rad da te v vratu zaboli ob stisku na gas;-) sj k 1x leti potem leti:-) je pa cx 7 tezji od cx5 tako da so pospeski se slabsi...po logiki.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Sam bi raje izbiral mazdo 3 in morda res stisnil za kakih 500 ? ve? in dobil ok avto.
Sam sem jo imel....sicer 2.0 04 letnik in imel bi jo se 1x. Super avto predvsem pa po obliki lep?i od 323. Nikakor pa ne z 1.4 agregatom.....edino ?e si doma na ravnem delu in se bo? vozil sam....ima avto le 1300kg. Bencinarji delajo....je pa ve?ja loterija z rjavimi robovi vrat in obrobe kolotekov.
Lp
Uuu tak avto imel sem tudi jaz z veliko modifikacijami. Gume sem prehomologiral na 225/45/17 da je bilo ceneje kasneje. Tezav z motorjem nisem mel te?av. Edino rjavi robovi na sprednjih vratih spodaj kar je normalno za mazde. Avto super. Kar je pa potro?ni materjal, diski,le?aji....pa je na?im cestam primerno in pri?akovano da je pri katerih prej treba menjat.
Avto ce ti je vsec, ne obotavlaj prevec ?e za 200? manj ponudis v roki in odpelje?
Aja avto ma verigo, in je eden izmed najbolsih motorjev pri Mazdi. Pleh je pa itaq pleh.
na?eloma se kaj veliko res ne more poznati..... ve? pridobi? ?e zamenja? kompletni izpuh po mo?nosti ?e izpu?ni kolektor (da se ogne? ?e katalizatorju-preverjeno) samo potem bye bye tehni?ni po uradni poti
Playboy uros se ni postaral, le vecji avto je moral kupit zaradi navala beyb....:-), da lahko ob 1x pobasem vec hkrati potem pa jih pocasi zrihtam, ha ha ha
Boss legenda!
odpri sovoznikov predal in tam se nahaja klju?avnica za izklop airbaga! Vsaj moja ima.
Ne vem zakaj nebi bilo dovoljeno pripeti lupinico spredaj .....pogoj je izklop airbaga zaradi varnosti in mo?nosti po?kodb ali zadu?itve ?e se spro?i in je na tistem mestu dojen?ek
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he sem vse prebral...... Sj kitajci res delajo za mal ? ,ne mores pa pri?akovat ?ude?a ha ha. Its to gut to be true.... Je pabres da zivim precej visoko nadm.visine in se pri nam HD komaj prijemle ha ha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani