Skoči na vsebino
Mogo?e kaka MAZDINA akcija?!
Napisano

s tem je tkole:

renault je zelel preveriti delo na svojih servisih in v ta namen sprozil neko akcijo.

kot nakljucni kupec gres na servis kot normalno in potem ti povrnejo denar v zameno za reseno anketo. znesek je seveda omejen na 30k sit, kar je ze nekaj.

sicer imas ze ob vljudnem pozdravu dober dan vsaj 5000 na racunu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu ?e ne bi blo po?evnookih makin! :D

sm kr dojel :pepsi:

sam ce mas predstavnika te rase na najnizjem nivoju, se ti zna marsikaj zamert.

PS: za ?lepsluzbo je pa dobr :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

www.poraba.com
Napisano

kot novopeceni uporabnik omenjene strani, so se mi ze pojavile tezave. :(

ocitno nisem tok sposoben, da bi znal uporabljati tole slavno porabo, navodil pa nisem zasledil.

pri prvem vpisu nisem imel tezav, vpisal sem samo natankane litre in stanje km na stevcu. potem sem tankal se 2. in sem zelel vpisati prevozene km s tankom in kle so se pojavile tezave.

tok sem se ze znajdu, da sem sel pri drugih pogledat, vendar tudi s te moke ni bilo kruha.

eni imajo prvi vpis prazen in ce je tako, ti pri drugem racuna dejansko porabo prvega tanka.

eni pa imajo prvi vpis ze racunan, vendar je potem pri drugem vpisu ze upostevana poraba glede na prvi tank. ta druga se mi zdi malo boljsa varianta.

hvala za pomoc :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

P.S. - RedWind, polcaj je najprej mislu da je to Mehan, pol pa je ?ele v prometni dojel da je Mazda, ker je rekel da se tut en tak megan tle okol vozi, le kdo bi to lahko bil? :P , ampak vseen ima pa mazda lu?i gor - ajoooj! :ne vem: :hohoho:

aja, da je tud en tak megan??? :blink:

hehe, sam zgleda da le nismo tok neopazni, kot mislmo... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

Mal prej sva ?la glih z Wolfom na pija?o in je ful ok dec, pa dal sem mu par letakov, da jih bo po uradni dol?nosti delil mazda ?ofijem! :bravo:

pa kokr vidm, ma enako masino, k ti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova verzija foruma
Napisano

Res je, vmes je bila spet stara verzija, ker je bilo treba skin prenovit, tako da zdaj ustreza najnovej?i verziji foruma. :bravo:

zdej bi moral bit 100% delujo?

lp

kokrkol, zdej je res tko k se gre!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.