Skoči na vsebino
Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Boss sem razmi?ljal, da bi garmina nalepil na pokrov od mazde in na garminovo anteno preko je?ka, samo takrat ne more? imeti zunanjega napajanja in bi stvar zelo dobro delovala ( lahko preko USB napajalnika ob strani samo takrat nima? tmc-a). Garmina porine? noter, isto?asno se zapre antena in zapre? pokrov. Ko odpre? pokrov se isto?asno odpre tudi antena garmina zaradi svoje te?e. Tudi ?e se pokrov ne odpre ?isto mu isto?asno garmin nudi tudi oporo da se pokrov ne zapre. Nosilec in kabla?a je tukaj najve?ji problem, vse je prerobustno in na nerodnem polo?aju.

Uglavnem jaz bom nosilec in napeljavo montiral v predal, za drugi avto bom pa kupil ?e eden nosilec. kako bom to naredil sicer ?e ne vem, mam eno idejo, da bi mal podrejal krivi nosilec tako, da bi se lahko zadeva spustila ni?e, da bom lahko zaprl pokrov.

YavarYe X6V6

Glede napeljave pa mislim imeti stalni tok v napeljavi z mo?nostjo izklopa to pa zaradi baterije. Tmc pa bo delal tudi pod armaturo se strinjam. Kar je pa najhuje je ta zadeva ponekod pla?ljiva in upam da ne povsod :rispekt:

Sicer ?e ma kdo kako idejo glede namestitve garmina v predal je dobrodo?la. :bravo:

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eh vidi?... slabo spremlja? to temo ;) Sem ?e napisal, da sem stestiral sem kako deluje garmin v tem predalu in plastika pokrova ni? ne ovira sprejema. Tudi pod kovinsko streho je sprejem dober tako, da brez skrbi zadevo montira? v predal.

Nosilec bo? pa moral predelati, ker tisti za na ?ipo je preneroden in predal se ne bo zaprl. Kabel z napajanje pa potegn? tako, da zvrta? luknjico v predal in ga znotraj konzole potegne? do cigaretne vti?nice ali pa do kakega drugega vira napajanja.

se moti? sem spremljal in tudi prakti?no sprobal delovanje pod pokrovom :P

glede nosilca sem ga probal na vse na?ine razstavit, obrnit in prilepit, uspelo mi je le, da garmin snamem in ga polo?im v predal (nosilec ostane ). Edino napajanje me skrbi ker moj ma ?e dodatno anteno. Ali si probal vrtat ali ti to meni teoreti?no :blink:

YavarYe X6V6

Kaj pa naj z garminom <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni!

Evo jest mam tut garmina pa sem razmi?ljal da bi ga postavil takole

post-378-1188417825_thumb.jpg

s tem, da bi tam tudi ostal, kjer bi ga samo spustil in zaprl predal, z mo?nostjo seveda tudi snemanja, da ga lahko vzame? tudi s seboj.

Problemi:

- nosilec kateri bo nalepljen znotraj kateri se bo lahko toliko spravil, da se lahko zapre pokrov

- kje napeljati napeljavo do nosilca za garmina

Ima kdo od vas kak?no idejo kako namestiti to notri predvsem nosilec in kje izvrtat luknjo v predalu za kabel, ker neko? bo definitivno stal notri, ker mi gre na jetra postavljenje nosilca in napeljave in vsaki? ko se ustavi? mora? seveda to vse pospravit zato ker po moje tole zelo hitro dobi "krila" kot red bull

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Tam ko je rde?a ?rta je za?etek oz. konec folije...

Priporo?am,da da? to raje nekomu nardit,ko se spozna na to....bo bolj?i rezultat. Pa tudi cenovno ni glih drago.

Lepo, lepo ni kaj!!! ?e eno vpra?anjce, ali gre folija ?ez rob havbe ali samo do roba???

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Mam samo na havbi...na levi strani slike se zelo dobro vidi,da je folija gor...ni tako lepega odseva neba oz. oblakov,poglej malo bolj podrobno...no je pa tudi res,da ?e ne ve? oz. se ne zavzame? dokaj hitro spregleda? tole folijo;je pa? zelo dobro narejeno.

?e prav vidim je folija na sprednjem delu havbe nekje do vi?ine lu?i.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Ni? mehur?kov nimam...se pa zadeva lepi s pomo?jo vode oz. milnice...O vsem ostalem pa ima David ?isto prav.

Prilagam ?e sliko kolko se vidi oz ne vidi te folije.

Ali ima? to celo havbo ali samo en del, na sliki se namre? ni? ne vidi. Ali ima? tudi kak?ne druge dele pokrite npr. ogledaja, blatnike, vrata....

LP

Segi

Po tem kar si napisal se v popolnosti razumeva, ko pop.... in vr?e? vse stran. No zdej zbiram informacije in mogo?e ?e en poskus kaj ve?.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Evo sem danes probal nalepiti folijo, za znoret :blink: in to na havbi katera je dokaj ravna. Fena sicer nisem uporabljal ampak, nalepim ni uredu, odlepim ponovno nalepim, mehur?ki, ponovno se folija naguba itn..... dokler nisem popi.... :angry: zme?kal folijo in jo zabrisal v kontejner. In tako se je kon?alo lepljenje folije.

Bi moral prvo videt kako se to dela potem pa bi verjetno bilo kot treba.

Vuk

Ali ima? ti pod folijo kaj mehur?kov!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Lahko polepi? kakr?no koli povr?ino, samo malo fen v roke pa bo :D.

Jaz bi polimal samo haubo in kak drug kovinski del, plastika mislim da bolj prena?a udarce kamen?kov in ?e rjavet ne za?ne

To ma? prav samo plastika rata potem zdrgnjena in hrapava tako, da bom kak?ne dele plastike tudi za??itil. ?e posebaj ?e ho?e? avto spolirat potem ma? pa polno muck tam gor.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

sprednji del (havba, odbijac) je pri men krs...

Kaj a polepim kar celo havbo in odbija? :hohoho: . No sej tudi ?e bi hotel jo ne mote? ker je neravna povr?ina. :whatever:

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Lep pozdrav vsem!

Z prihajajo?o zimo :( pridejo tudi te?ave z posipanjem cest, posledi?no, ko zima mine ima? ves "popeskan avto". V trgovini sem namre? kupil samolepilno prozorno folijo ki je prav za to, katero se nalepi na dolo?ena udarna mesta. Nekateri avtomobili imajo to folijo nalepljeno ?e serijsko, tudi M6 ( prbl. 4 cm2 <_< )ampak le na najbolj kriti?nih mestih. Da ne bi polepil cele mazde me zanima predvsem za M6 kje imate najve? po?kodovanega laka in barve, npr spodnji del vzvratnih ogledal ali kromirani del na prednji maski, odbija? okoli tablice, sprednja stran kljuk za odpret vrata... Z M6 nimam toliko izku?enj mam pa z 323F BA. Sem tudi ?e gledal parkirane M6 pa ni "blo glih" da ne bi kdo mislil, da ga ho?em spelat :D .

LP

Dravni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eksterni vhod za mp3 player v Mazdi 6
Napisano

Obstaja varianta oddajnika kateri dela na frekvencah radia. V ta oddajnik priklopi? MP3 player in na radiu poi??e? to frekvenco in poslu?a? preko radia :danzoman:

Sicer nisem ?e videl tega, mi je pa kolega ponujal to varianto in se da kupit pri nas.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a di je LOGO za mazdoljubce?
Napisano

naj bo raje gor mx3 :P

ali pa kar brez kakege mazde ker pol vsem nebo pasalo...

Ja tolk je modelov, da ?e ne bo njegovga ali pa vsaj videl v logu ga ne bo sprejel. Te?ka bo!!! :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Rupart80

Ja odlo?il sem se, da bom menjal oz. so se moji odlo?ili , ?e bi se mene vpra?al bi jo ?e vozil. ?ez tri mesce pa zato, ker mi mora na banki dnar odle?at, druga?e prvi lastnik, letnik 97, 180k prevo?enih- realnih, olja ne ?re niti kapljice, nikoli zaletena, uglavnem lahko jo pride? pogledat, je vredna ogleda. Zamenjal pa nisem ni? pomembnega je ?e kar originalna. :bravo:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pozimi vs. poleti
Napisano

Jaz imam pozimi in poleti skoraj da isto porabo. Pozimi je normalno da avto ve? po?re zaradi niskih temperatur, zavg dalj ?asa dela poleti pa klima in ?iroke gume :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Mene pa zanima a ma kdo 6-ko avtomatik??? in kak?ne ima kaj izku?nje z mazdinim avtomatskim menjalnikom. Baje je 5-stopenjski :huh: pa cena z avtomatskim menjalnikom je samo 300k dra?ja od navadnega menjalnika. :o

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.