Jap, pod sprednjimi sede?i sta dva oja?evalca. poleti jih bo lahko hladila klima,kajti ravno tam se nahaja prezra?evalna cev, pozimi pa je gretje itak ni dobrodo?lo.
Plus to,da sta na suhem.ve?krat se ti v prtlja?nem prostoru zaradi temperaturne razlike(pozimi) lahko pojavi kondenz.In oja?evalec je na mokrem tu pa ti ga ventilacija takoj posu?i.
Kak sm js pametn a?
Zbrcat jih pa tud ne mor? kr tak,razen ?e bi dal sede? ful naprej.ponavadi pa se voziva samo dva.mal je pa? treba popazit.manj problemov kot pri ful zni?anem avtu je sigurno:)
No v glavnem,pod sede?i je na razpolago nekje okoli 30x30 cm.
Only those without any talent, have no obsessions!
Skratka Makaveli ma nov avtek. 323f letnik98, z nekaj malo ve? kot 60.000 prevo?enimi kilometri.
In ravno minuli vikend sem se lotil muzike.
Za za?etek sem se lotil du?enja zvoka. Da bo avtek resni?no tih v kabini.
Bilo je potrebno kar nekaj ?asa,da sem razmontiral vse do podna.
Nato sem po mestih kjer ?e niso tovarni?ko du?ena polepil samolepljiv bitumenski trak z alufolijo. Nekaj podobnega kot dynamat,vendar ugodnej?a cena. Potemsem po kompletnem podnu vozila polo?il 15mm termoakusti?no peno.Dobite jo v spec. prodajalnah s kemijo itd. Naprimer v Celju je to Astra-Chemo. Rola 50x200cm stane nekaj ?ez 3jurje.rabil sem natanko 2roli.
In nato polo?il ?e kable. Oja?evalca sta namre? pod sede?em, kar je zelo ugoden prostor zaradi dol?ine plus kabla,zvo?ni?kih, minus pol je mo?no priklopiti ravno pod sede?em,ker se tam nahaja en vijak za maso.Pa ?e prostora zavzame malo, vidno ni,torej manj?a mo?nost kraje....
Prtlja?ni prostor isto.plastike ven,polepil blatnike,da manj bobnijo,potem ?e kompletn podn v prtlja?niku, nato pena itd.
Skratka moj cilj je zmanj?ati vso mo?no resonancov avtu,ki se pojavlja na plehu.
Ostala so mi le ?e vrata. itak pa sem porabil 3 dni dela ?e za to
Sicer pa, bojo kmalu slike
ajde dost zaenkrat. ?e koga kej zanima...
feel free to ask:)
H?era od krivca... o?itno ni bla pripeta zadaj. no,sej kdo pa je?
Pa si je mal presekala ?elo.Mhm,boga punca.
Avto bo vsekakor treba porihtat.In ko bo zrihtan,in kako bo zrihtan,se bom pa odlo?u a ga prodam al ne.
Slabe volje sm zato,ker bom najmanj mesec brez avta.Pa ?e neki se baje un izgovarja da ni kriv. Valjda, ?e je pa stolku 2 avta,povrhu vsega pa ?e alkoholiziran.
Tist ki mi jo je razbil se je odpelu z re?ilcom.Trije so bli v tistmu avtu(golf).Njegova h?era je mela mal glavo presekano,?eni ni blo ni?, on je mel pa mal popraskan ksiht.Neki se govri da je bil pijan.Ne vem,kr se je odpelu predn je pihu. Itak so mu potem v bolnici dali pihat,ampak kak se je izteklo pa nimam pojma.
Kaj pa zdej?
Avto ja vredn miljon,zdej je totalka ocenjen, men bojo pa dali 500 jurjov pa adijo.
A ma ?e kdo kako izku?njo okol tega, kak str?it najve? od njih?
Kr ?e ne, bom tist denar za metke in kala?nika ponuco.Al pa eno skrhano sekiro!!!
?ist na izi sm se pelu proti Velenju,k svoji najdra?ji. Ampak res na izi! Je bla kolona.
In pol... je usekalo... BUF!!! Tip je ?ist iz neznanga razloga, na ravni cesti zapelal vame in mi sesipo kompletno levo stran. in potem me je vrglo s ceste. za mano je pa razbil ?e enga P206,tud totalka! No,sej n? ne re?em... nesre?a pa?,se dogajajo,ja, AMPAK NA RAVNI CESTI, V KOLONI,PR 60 NA URO!?!?...najde mene? moj avtek pa od prvega lastnika,nikol stol?en,vse servise,notranjost kot nova... ja,en tedn nazaj sm ?e dynamat v vrate nalepu,ker sm hotu muziko u nulo zrihtat...
Slike bojo ?ez kak dan gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obstaja en alarm za vse tipe vozil,znamke rotweiler:)
Ti noben n? ne sune!pa daljinca tut ne nuca?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani