Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

pol jo pa od markota uzem, sm oglas vidu na avto.net, to je dejansko rop, glede na to kaj je na njej narjen :aaaaa:

Jest sem pa nekoga ?e bolj oropal :hudicek:

<_< stokrat sem ze ponovo in se enkrat bom amortizerji pasejo iz 1.5 na v6

Amorti so isti, edin fedri so pri GT spredaj tr?i, za zadaj pa nwm to?no. Sicer pa fedre itak ma?, tko da nevem kaj komplicera? ;)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slu?ajno ravno to urejam za svojo sestro. Torej, za po Sloveniji je dovolj, ?e na en papir na?e?kata kdo komu posoja avto in kje se lahko dobi lastnika. Za v tujino pa mora? imeti uradno potrdilo ki stane 18?, velja pa lahko od 1 dneva do 1 leta, kot ?eli?. To potrdilo izdaja samo AMZS.

Kaj pa ?e vozi? recmo fotrov avto? Jaz sem ?el 1x z fotrovim avtom na hrva?ko, sicer ni noben gledal prometne... ampak a je potrebno uradno potrdilo, glede na to da imava s fotrom isti priimek?

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Misli? razbremeni? ? :hudicek::hudicek:

Men obremenjen n? ne kiha. :ouje:

Ja, ja ko jo razbremenim :dudek: ko je obremenjena me pa na zadne zice vle?e :D

Prehlajeni motorji so kr resna stvar; kihajo, smrkajo, pu??ajo..v?asih k?n tok mo?no kihne da ?e teko?ina prite?e :P

Aha to je use res, pa tut kake teko?ine na hitr zmanka :wacko: pa je treba spet tankat sramezljiv

BOW??? A tankate pa na OMW in greste WIA Trojane?

Al sta mislila BOV? :harhar:

Walda da se lepsh slish anë!!ii :)
panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A 5 litrov v motor? Ker to se mi zdi neki velik za 1.5 ( :ne vem: ponavadi je ?lo dobre 3 noter, ve? kot 3,5 garant ne :ne vem:), razen ?e je ?e o tadrugi govora? :P:bravo:

Ne ne tadruga je ?e na ?tajerskem :( se zdaj uskljajujemo za prevoz :D 5l sem kupil, notr sm dal ukol 4l (do full) ostalo je pa za dolivat k so itak tefloni u K.

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.