?e se bo? malo poglobil, bo? opazil da je ?e dosti konektorjev razli?nih med face pa preface. Tudi recimo na ra?unalnik pridejo ?isto drugi, notranjega fuseboxa pa raje sploh ne omenjam...
Slu?ajno ravno to urejam za svojo sestro. Torej, za po Sloveniji je dovolj, ?e na en papir na?e?kata kdo komu posoja avto in kje se lahko dobi lastnika. Za v tujino pa mora? imeti uradno potrdilo ki stane 18?, velja pa lahko od 1 dneva do 1 leta, kot ?eli?. To potrdilo izdaja samo AMZS.
Kaj pa ?e vozi? recmo fotrov avto? Jaz sem ?el 1x z fotrovim avtom na hrva?ko, sicer ni noben gledal prometne... ampak a je potrebno uradno potrdilo, glede na to da imava s fotrom isti priimek?
A 5 litrov v motor? Ker to se mi zdi neki velik za 1.5 ( :ne vem: ponavadi je ?lo dobre 3 noter, ve? kot 3,5 garant ne :ne vem:), razen ?e je ?e o tadrugi govora?
Ne ne tadruga je ?e na ?tajerskem se zdaj uskljajujemo za prevoz 5l sem kupil, notr sm dal ukol 4l (do full) ostalo je pa za dolivat k so itak tefloni u K.
3 dni nazaj zrihtal abs, zamenjal disk (bil po?en) danes oz ?e u?eraj pa snel karter, ga spucal in na novo zatesnil, potem dodal ?e adapeter za pritisk in temp. olja med nov oljni filter, pa ?e 5l sve?ega olja nato?u
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6266104&show=1
Nekam nizka cena, glede na to da je samo lu? in blatnik po?kodvan.
I??em pa zdaj V6 motor zase.. nisem se ?e odlo?il ali bomo obnovil svojega ali komplet zamenjal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani