jaz tudi mislim da je problem v napa?ni vo?nji mo?nej?e razli?ice...
vi govorite kdaj ?altate? Jaz pa ne menjavam ampak samo gas dr?im...
jaz mislim, da se z tem avtom da dose?t nizko porabo, ampak kje je tu point? Ta avto je za vozit ne pa gledat... ?e bi jaz to mel v rokah bi si prvo kot prvo na?el eno vlko parkiri??e in se zmenil z lastnikom, ?e lahko tam malo divjam ko je prazno
napajanje naredi tako, da ko bo? vzel klju? ven se bo le to izklju?ilo, zraven pa ?e ve?i eno stikalo, ki ti bo omogo?ilo kadarkoli direkt izklopit napajanje
nisem vzel 350ko, ker so jo umaknili z prodaje, saj ga je namestil nuvi 360
potem sem sprobal nuvi 250 in 360, pa me noben ni nekako prepri?al, sem ?e sprobal novi model 660FM in kaj naj re?em...stvar me je zasvojila in sem moral kupit
tako da sem sedaj novi lastnik nuvija 660FM z adriaroute 1.80 in po 1.5urnem testiranju deluje fenomenalno
?enski glasek je prav prijeten, ko pove za vsaki meter kolko ?e ma?, vsaki zavoj,radar,gostilno itd. V glavnem vse kaj ho?e?
saj 350ko sem tudi gledal, to je bil samo predlog kaj vzet, ker sem popolnoma neodlo?en. Vsak mi druga?e re?e kaj kupit, katere karte so zani?, katere dobre.
sedaj sem ?e enkrat tvoj opis prebral in se res nagibam k 350, ker se mi zdi da je skoraj enaka 650ki.
MP3 bi v?asi mel tak za sabo in tudi na aux priklopil, ker mam slu?ajno tudi doma eno 2GB SD kartico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz tudi mislim da je problem v napa?ni vo?nji mo?nej?e razli?ice...
vi govorite kdaj ?altate? Jaz pa ne menjavam ampak samo gas dr?im...
jaz mislim, da se z tem avtom da dose?t nizko porabo, ampak kje je tu point? Ta avto je za vozit ne pa gledat... ?e bi jaz to mel v rokah bi si prvo kot prvo na?el eno vlko parkiri??e in se zmenil z lastnikom, ?e lahko tam malo divjam ko je prazno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani