Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Se pravi 30 jurjev, no sej to je nekako pričakovano pomoje, meni bodo zdržale precej dlje. Je pa tut odvisno od stila vožnje, ovinkov ipd...Bomo videli, po 1 sezoni so skoraj še kot nove pri meni :) - tam okoli 5 tisoč imajo za seboj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm, no boš sporočil kako bo sedaj. Jaz še vedno po malem mislim, da znajo bit tudi injektorji? Koliko pa imaš prevoženih?

2 minutes ago, Hixxy said:

All over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.

Misliš DSD ne GEN?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
8 hours ago, etcho said:

Ali kdo od vas ve, kako je CX-30 povezana na internet, kjer sporoča pozicijo in podatke o vozilu v aplikacijo MY MAZDA? Mogoče vgrajena esim kartica, pogodba s kakšnim operaterjem?

A to deluje pri nas? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

V drugi recimo pri ene 30kmh, al pa v tretji, ko sem dodal gas... Ali pa res pri nežnem gasu. A je to izklop valjev?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Poglej, da je res isto. Grawe rado izpušča dodatne kombinacije, potem pa imaš odbitno na šipe, divjad, točo, ...
Vse piše brez odbitnih..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Zdej pa gledamo spet zavarovanja za cx-30, kjer je tokrat kar razlika. Triglav 1200, Sava 1140, Grawe 800 :)

Za 350eur se pa že splača reskirat na Grawe pomoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.