Se pravi 30 jurjev, no sej to je nekako pričakovano pomoje, meni bodo zdržale precej dlje. Je pa tut odvisno od stila vožnje, ovinkov ipd...Bomo videli, po 1 sezoni so skoraj še kot nove pri meni - tam okoli 5 tisoč imajo za seboj.
Oj, a je komu zadnji brisalec spuščal kake čudne zvoke že? Pa ne guma, ker brisalec je dvignjen. Tam na osi se sliši. Je kdo že podiral zadnji brisalec?
Hm, no boš sporočil kako bo sedaj. Jaz še vedno po malem mislim, da znajo bit tudi injektorji? Koliko pa imaš prevoženih?
2 minutes ago, Hixxy said:
All over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.
Ali kdo od vas ve, kako je CX-30 povezana na internet, kjer sporoča pozicijo in podatke o vozilu v aplikacijo MY MAZDA? Mogoče vgrajena esim kartica, pogodba s kakšnim operaterjem?
Meni kombinacija Ate in textar (zadaj) še drži, mi pa zadnje čase ob zavijanju v levo cvilijo zavore.. Nisem še ugotavljal kako in kaj, je pa zanimivo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kateri senzor pa ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani