Ker se mi je raztrgala man?eta za prestavno ro?ico, ter tud glava prestavne ro?ice je kar obrabljena, me zanima kje bi to lahko dobil bolj poceni kot na servisu, kjer imajo ceno da dol pade?
Najraje pa bi zamenjal z original
Verjetno so opcije:
- razbita mazda
- ebay
- kje bi ?e lahko to dobil
oz. ?e ima to kdo od Vas doma pa ne rabi se priporo?am.
Tud jaz sem danes nato?il v svojo dizelco to ?udo od petrola, po 200 km niti nisem opazil kak?ne presenetljive razlike, ker itak imam pod ritjo 160+ konjev
Imam ?e prvo vpra?anje kot novi lastnik 6-ke. Kako dam ven sovoznikov sede? oz. ga sploh lahko dam, ali mi bo potem kaj resetiralo ko bom odklopil airbage ter gretje.
Prosim napi?ite mi postopek kako naj to naredim ?e seveda sploh lahko.
Sem poklical in preveril kak?na je situacija. Situacija je slede?a: avto ima trenutno lastnik (po tablici iz obmo?ja Logatec), kateri je pri njih naro?il novega pasata in bo dal mazdo v ra?un.
P.S. Glede oznake na avtonetu so se zmotili oznaka je tak?na kot je napisal Boss
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz sem dobil zadevco in jo montiral. Kvaliteta zvoka se mi zdi celo bolj?a kot prej ko je bilo na CD-je. Zaenkrat same pohvale tok tok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani