Skoči na vsebino
Xenon-ni ve? tako bela barva...
Napisano

Ja seveda pokrov NI te?ava, bolj je problem na?telat ?arnico da sede v sede? in da tam ostane da potem natakne? ?ez ?e "matico"(va?na je smer, ker druga?e sse ne zapne pravilno ali pa se zlomi) ki dr?i ?arnico tam, brez da ti ta pade ven.

Bom kar tu upra?al.

Pred 2 letoma sem kupil M6 letnik 2005 z KSENON lu?mi, ki ste jih vsi hvalili glede svetilnosti.

Bil sem razo?aran,saj nekateri pravijo da se ti naredi kar dan, pri meni ni? od tega.

Zamenjal sem obe ?arnici, PHILIPS (enake kot original), pa ni kak?ne hude razlike.

Avtomatska nastavitev vi?ine deluje normalno, tko da res ne vem ali so le moja pri?akovanja prevelika, ali je potrebno kaj po?telat?

YavaYe, ali ima? ti kak?no pripravco za po?telat te ksenone, krr na tehni?nem so rekli da svetjo normalno zato res ne vem kaj bi ?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

parkirni senzorji
Napisano

Par dni nazaj sem montiral senzorje v obliki traku. Senzor se prilepi na notranjo stran odbija?a in klasi?no pove?e na rikverc lu?i. Zadeva zaenkrat deluje odli?no. ?e bo sprememba, poro?am. Odlo?il sem se za tra?ni senzor , ker me je najedalo vrtanje in barvanje senzorjev. ?e sem odkrit, so mi tudi tisti gumbi, ki gledajo ven iz odbija?ev, malo off. Stvar stane cca 100 funtov, je iz GB.

Mene tud zanimajo tile senzorji za nalepit od znotraj, ker mi ni do vrtanja odbija?ev.

Kak?en link prosim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAALman ma tud zlo?ljiv klju?...

E-bay - 12,94 EUR

izdelava rezila pri klju?avni?arju - 7 EUR

?ip iz starega klju?a sem fiksiral z dvema kapljama lepila za ?evlje :P;)

pri sestavi gibljive dele namazal z industrijsko mastjo ;)

e voila:

post-11-1264849616_thumb.jpgpost-11-1264849623_thumb.jpg

KAALman ali je bilo rezilo pri tvojem klju?u OK, ker berem da so nekateri foruma?i morali celo menjati rezilo zaradi neto?nih dimenzij napram original klju?u ?

Pri katerem prodajalcu pa si nabavil?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chrom ogledala M6
Napisano

Oprosti, samo okusi so razli?ni in men to zgleda ?e?ko, ok razen da je orifinal barve z ?imigav?ki.

Ali so ?ice za priklop ?migavcev ?e v ogledalu ali je treba povle?t nove ?ice do releja ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chrom ogledala M6
Napisano

A se komu sanja kje dobiti cenej?e chrom pokrove ogledal , ne tiste za nalepit, ampak tiste, ki jih zamenja? z obstoje?imi. Na Mazdi stanejo 100 eur+, kar je malo hudo za ?minkeraj.

Mislim, da bi zgledalo kar hudo na ?rni M6 SW.

Vsako mnenje, komentar je dobrodo?el.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 osvetlitev kabine
Napisano

Zanima me tip ?arnic za osvetljitev kabine M6(stara), da prej nabavim in ?ele potem razdiram?

Notri bi dal LED. Na trgu je ?udo ?arnic pa me zanima katere priporo?ate, da bi lepo razpr?ile svetlobo po kabini in da svetijo vsaj toliko kot original.

Tudi kak?en namig za razdiranje lu?i je dobrodo?el, da ?esa ne polomim!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naro?ilo pre-ampa za bose woofer
Napisano

Kondenzatorjev nisem menjal, je pa res da sedaj ko je tale preamp, so visoki toni malce 'bolj?i'. Pa? na glavni enoti zmanj?a? base in visoki toni mal la?je zadihajo :)

Mislim da je s po?tino vred 85$.

Kak?en je postopek naro?anja oz. pla?ila, ker jaz pojma nimam!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naro?ilo pre-ampa za bose woofer
Napisano

Evo, preampa je zmontiran in...hja, kot je nekdo na tujem forumu zapisal. Kot da bi nekdo dodal sub v avto. Precej lep?i zvok, lepo basovsko zapolnjen. Zdej moram ?e malo testirat in nastavljat 30hz, 60hz pa gain. Te opcije so na voljo :) Definitivno vredno denarja.

Zanimiva zadeva, ?koda da sem zamudil prilo?nost za skupno naro?ilo.Sam nimam prakse z naro?anjem in pla?ili v tujino.

Nasveti dobrodo?li !

Kolko pa to nanese ? ?

Ali si menjal tudi kondenzatorje na tweeterjih kot pravi Alex na DIY oz. ali pozna? ?e kak?ne finte za izbol?anje Bose ozvo?enja!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.