A kdo kaj ve, ce se da kaksna CX-30 (najraje X186) pri kaksnem od trgovcev dobiti takoj oz. zelo kmalu... lako je tudi kaksno testno vozilo ali kaj podobnega ...
Znanki je kot kaze sel motor na Nissan Qashqai-u in nujno isce kaj drugega... in je v igri tudi CX-30 ...
Nimam pojma kako je stanje, ampak grem kar pogosto na malico v BTC in a-cosmos jih ima kar nekaj parkiranih tam spredi.
Jaz bi rekel, da ce nisi zbircen glede opreme in barve se verjetno najde kaksna.
@Boss doma imamo pekarno, tako da gorovim kako je dejansko v pekarni
Dobavitelji so moko konkretno podrazili, potem se je podrazil sir (za sirovke) skoraj *2, potem olje s katerim se kuri pec, nafta s katerim razvazamo kruh, potem kvas, sol, .... pac komplet VSE sestavine so sle gor za. Ker je slo vse gor mas pa se problem, da itak bi delavci vecje place se pravi je slo tud delo gor.
Tocnih zneskov ne vem. Vem pa, da mi je mami rekla za sir slabih *2, moka za vec kot 50%, olje pa nafta je znano, za ostalo pa ne vem cifer.
Mislem saj mi je logicno tud sam pizdim cez vse, ko kupujem kok je slo gor. Samo kdaj je za nekatere res zajebano. Ker ali bos vzel moko po tej ceni al pa ti jo pac ne bojo pripeljal fuck it.
Jp ... ko gres iz dizla na bencin je tocno ta obcutek. Prav tako imam jaz tak obcutek kot grem iz moje mazde (X motor) vozit od zene C4 (1.2 puretech 130), ki ima turbino. Se mi zdi da turbina nrdia tist obcutek, da bolj vlece. Naceloma hitrost se pa isto povecuje
Citat
Žena ga je tudi vozila in je navdušena nad vožnjo. In nad motorjem. A je vse ostalo nekako "v zraku".
Zakaj se meni to bere da avto je ql ... sam tole s tabo je pa se v zraku 😂
Evo sem izvedel update, ki je sel lepo cez in je sedaj na verziji 11000.
Je pa problem (ki tudi pise v navodilih). Ne deluje voice recognition. Javi Microphone error.
V navodilih pise to to kar je na sliki. Kaj to samo odklopim - iz akumulatorja in pocakam par minut ter potem nazaj? Se to se kaj drugega resetira ... na 6 vem, da se je avtomatski premik stekel?
Jp fora mora biti z +386 ker tudi jaz imam isti problem kot @Carot. Vsi kontakti sinhronizirani, vse lepo pise, vse lepo klicem ... samo ko me klicejo pa ne izpise imena.
@dejannnn ce rabis preverit plac se komot dobiva in pogledas. Jaz imam notri trenutno 3 zicke Jahac za tavelko spredi, enega za 3,5-12 let, ter enega za 9 mesecev - 4 leta. Zdaj tole za voznjo v vrtec in solo je ok. Da bi sli pa na daljso turo z zeno pa nikakor ni Samo razlika med 1 dojenckom in 3 otroki je precej razlike
Za par z enim otrokom je cisti dovolj velik. Samo malo bi moral preverit kaksen vozicek imas. Ce je sel moj maxi cosi mura 4 ... pol predvidevam da gre vsak
Menjalnik je tako kot je NevLado napisal, odvisno kaj ti pase. Meni je bil to prvi in najbol pomemben pogoj pri avtu. Tako da imam avtomatika.
Glede opreme .... sam bi najmanj pogresal usnje oz. ta paket z usnjem.
Glede ali se splaca vzet financiranje. V kolikor imajo se vedno 0% obresti potem bi mogoce rekel da se splaca Saj koliko bojo obroki / koncno placilo / ... se da vse zmenit. Tudi ni nujno da je nakoncu 20%, lahko je vec / manj / ali nic. Zdaj nisem financni ekspert ampak pri 0% obrestni meri in da imas dnar, lahko zdaj das 50%, ostalih 50% pa nekako vlozis z eno dobro obrestno mero (ce kje dobis 10%+) si zmagal.
Recimo ce je avto 30.000 eur. Placas 15.000, ostalo vzames recmo na 4 leta. 15.000 vlozis nekje kjer mas recmo 8% obresti na let in dobis 1.200 eur na leto od obresti (se pravi ti lih krije zavarovanje). Samo tole smo ze precej zasli iz teme o CX30.
👍 Zanima me na katerm servisu in kaj so za ta denar naredili, poleg avtopralnice? 😁
Interclass LJ (dolgi most)
Na racunu je:
tesnilo AL, filter olja, olje, delo, potrosni material, odstranitev odpadkov - najvec je olje in delo
To cukanje obcasno opazim toda nisem preprican ali je menjalnik ali motor. Jaz sicer to opazim ce recimo pocasi speljujem iz krizisca. Nekako kar pospesi, potem prestavi in potem se zmede in malo cukne in potem je ok. Ce speljes z malo vec gasa tega ni.
Ljudje se ne zavedajo da so pod crednim nagonom vceraj vecina vsi tankali ze po novi ceni. Po 15:00 je vecina petrolov in OMVjev ze dvignila ceno naf 1,6x€. Takoj ko so pritekle ovce, so dvignili ceno in ljudje sploh niso opazili.....
ne vem ce je cisto res ...
tankal 24. 2. ... cena za liter bla 1,431
tankal vcer (ob 17:18) ... cena za liter bla 1,458
Je pa v Zireh ze popoldne zmankalo dizla. Zato sem rekel ok bom sel v LJ. Se pripeljem do crpalke in nora guzva sem sel samo naprej. Sem hotel na vrhniki ... se slabse kot v LJ. V zireh sem pa prisel takoj na vrsto. Je pa res, da se je potem pod vecer tudi naredila nora guzva in je zmankalo tudi 95 goriva. So potem tankali 100.
Meni dvojno dno pride zelo prav. Notri imam 3 palce za golf, majico, cevlje in rokavico za golf. In je cel prtlaznik se prazen. Tako imam vedno pri sebi ce je ravno lep vreme da skocim na vadbisce.
Pa kako shopping vrecko imam vedno spodi pa mogoc kake rezervne stunfe
Je pa res da je ta spodnji del precej nizek in recimo ze cevlji ne grejo cist lepo not..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nimam pojma kako je stanje, ampak grem kar pogosto na malico v BTC in a-cosmos jih ima kar nekaj parkiranih tam spredi.
Jaz bi rekel, da ce nisi zbircen glede opreme in barve se verjetno najde kaksna.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani