Skoči na vsebino
Interclass cars d.o.o.
Napisano

Pozdrav !

Da malo iz naftalina potegnem tole temo, ki pa ima v naslovu to?no to, kar me zanima. Kar nekaj se da prebrati o A -Cosmos skoraj ni? pa o Interclass cars d.o.o., in me  res zanima ali imate na forumu kak?ne izku?nje tako s prodajo kot s servisom?

Hvala

Na Interclass sem bil ene trikrat z Volvotom na servisu. Prijazni na sprejemu in vse so zrihtal. Nisem pa bil med delom zraven tko da za sam postopek dela ne vem kako lavfa. Za reden servis sem dobil nadomestni avto.

Tko da zaenkrat zadovoljen. Aja, material za servis pa drag kot na vseh poobla??enih servisih  :P

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

Pri nas doma smo imeli tak?en "kompresor" precej let nazaj. Nimam pojma kako je bilo kaj priklopljeno ampak je delalo. Sicer precej po?asi ampak tlak je bil pa velik.

Aja, imam pa doma mislim da kompresor na 12V ?e rabi?.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kot prvo bi morali uzakoniti, da kro?no kri?i??e ne sme imeti premer manj?i od 24 metrov.

Ko ti na sredo postavijo teglc za ro?e in se vozijo okoli, sploh ne vidi?, kdo je dal desni smernik in zavija dol, ker avto vidi? samo v levi bok... Ko pa se v takem kro?nem najde avtobus, ki ima velik previs ?ez sprednjo osovino, pa "pomete" ?e vse pe?ce s plo?nika. In je nevarno tudi, da ti "sname" kljun tvojega avta, ?e se ustavi? samo pol metra pred ?rto...

So v Umagu v centru postavili majhno "umetno" kro?i??e (ubistvu na koncu ene ulice). Z mojim avtom ne morem direktno zapeljat okrog ker je premajhno! Moram vmes popravit - mal rikverc in spet naprej.  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:

post-563-0-46933400-1462520782_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Da ne odpiram nove teme!

Katere gume od teh? Verjetno so vse dobre ampak vseeno va?e mnenje.

Goodyear EfficientGrip Performance

Continental SportContact 5 

Bridgestone Potenza S001

Bridgestone Turanza T001

Bral sem danes o Nokian Z Line  - http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/zLine.htm

Zgledajo kar dobre. Bom verjetno kar tole vzel za probo. 

maxresdefault.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Da ne odpiram nove teme!

Katere gume od teh? Verjetno so vse dobre ampak vseeno va?e mnenje.

Goodyear EfficientGrip Performance

Continental SportContact 5 

Bridgestone Potenza S001

Bridgestone Turanza T001

04_aplicacion_nuevos_neumaticos_verano_g

contisportcontact-5-tire-image.png

470310842.jpg

39358_2g.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.