Skoči na vsebino

Glede BMW-jev se ?ist strinjam - trenutno mi je pa? 335Ci res top avto, samo tudi mene odbijajo izstopajo?i osebki, ki vozijo na na?in, kot je bilo ?e napisano. Se pa veliko pacientov najde tudi v Hondah, ?al.

Pa Audija ne smemo pozabit - en osebek z A6 3.0TDI je iz Koli?evega, menda en sin od fotra z ra?unovodskim servisom ...

Glede Honde pa ena stvar - Accord je med vsemi avti najmanj pokvarljiv model (sem gledal na eni strani, se ne spomnim trenutno), pa ?e ena stvar - s Hondami se bolj agresivno vozi, medtem ko mazde/toyote vozimo bolj normalni ljudje in lahko da je tudi zato statistika v prid Mazde.

Vseeno vozim mazdo, ni vsemogo?na, ampak avto slu?i meni in dru?ini in ne delam jaz samo za avto. Pa res je tudi, da so Honde mo?no podra?ili, samo poglejte cene novega CRV, pa tudi korejci so ?e kar blizu, tukaj se pa korejci vseeno ne morejo primerjati pri podvozju na primer.

?e bo mazda delala naslednjih 7 let kot pravi statistika bo itak super

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda ni vsemogo?na, je marsikdaj bestbuy in prijeten in soliden avto.

Accord je od M6 npr. precej bolj kvaliteten avto, ?e bolj se bo to pokazalo pri 100kkm ali pri 200kkm, dizel od mazde je ok, hondin je bolj?i, samo bencinarji se pa sploh ne morejo primerjat

Pri mazdi je ve? stvari, ki te znajo motit, ?e si bolj natan?en - za?nemo pa lahko pri notranjih materialih.

Ampak to avtu odpusti? zaradi normalne cene in fine vo?nje, pa upajmo da statistika ne la?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi jaz imam mazdo, ampak bodimo realni statistika ni vse. Nekdo kupi novo Kio za 12000 eur, ki premore prav vso opremo in danes celo spodoben mali dizel?ek in bo z avtom popolnoma zadovoljen. Drugi kupi za 42000 BMW trojko in morda ne bo ?isto zadovoljen, ker je morda moral dvakrat vmes na servis, da so mu odpravili par malenkosti (pa? evropejci nismo roboti in v petek popoldne se nam ve? ne da delat...).

Rezultat bo statistika, kjer bo Kia pred BMWjem, kaj to pomeni za avto, ?isto ni?.

Dejstvo je, da sem sam kupil Mazdo 5 za familijo, ker pri?akujem dovolj prostora, drsna vrata, opremo, var?nost in udobno vo?njo, da se jo med enoprostorci lepo pelje in kar dobro zgleda je ?e toliko bolj?e - 100% sem zadovoljen.

?e bi imel namesto 1500? mese?no, 5000 ? mese?no ali ve? bi morda imel 530d karavan z veseljem (letna pla?a=avto ki si lahko privo??i?), tako pa ?e pogledam kaj dobim od BMWja za tak denar - ni?. Je pa res, ?e bi na Mazdi 6 pisalo BMW, bi bil avto ?e zaradi tega dra?ji vsaj 30%. Ali se z mazdo toliko slab?e pelje?? Ne, morda se z mazdo celo bolje pelje?, ima? ve? prostora, podvozje in volan sta tudi fina torej?

Je veliko stvari, ki so na BMWjih bolj dodelane, ampak odvisno kaj ti ve? pomeni, da dela? za avto ali avto slu?i tvojemu namenu. Pa ?e glede par let starih

rabljena mazda - ?lovek je dobr kupil, avto vreden svojega denarja, zanesljiv ...

rabljen BMW - glejga, rad bi image, pa nima za novega

Pa ?e me kdo vpra?a, kaj bi imel ?e ne bi bilo ovir? 335Ci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.