Zna bit, te kontaktiram ko bom na poti. Zanimivo je to, da mi ga je v bistvu dal ?e uporabnik Mokster, pa ga je na? majstr Simon nekje v svoji delavnici zalo?il tako da ga ?e zmeri nimam, ampak se ne sekiram dosti (va?no da imam novo sklopko), hehe.
Nesl so ga po ?tengah gor levo na mizico. Pi?e pa gor navi 2001 . Ni bil pa Pelko ampak 2 modela k sta tam
jaz sem iz obale...dvd-ji bodo pripravljeni do vikenda, ker je se kar nekaj dela. v bistvu moram nadgradit software da bo bral dvd-je od landroverja in pol bo delala tudi slovenija...upam da mi bo uspelo
Da nua? kolono starih mazd fasal na obalo. Pa vsak bo mel gajbo not zate potamalem
Sam sem hotel dobiti Continental PremiumContact 5, pa sem dobil odgovor od vulkanizerja, da jih sploh noben dobavitelj ?e nima in da ne vedo, kdaj jih dobijo - guma je bila ?ele predstavljena na sejmu v ?enevi v za?etku marca.
Evo zgodba se nadaljuje ampak bolj pateti?n od pateti?nega. Celo novinarsko konferenco organizirajo, najdejo neko praznoglavko (Katja Fa?ink), da iz lista bere in se dela lepo, najdejo neko napol imbecilno odvetni?ko mnenje,
Kako lahko tolk grdo napi?e? o pjevaljki, kozmeti?arki in ne vem kaj vse sposobni osebi. Sem prvo res pomislu da je neka novinarka ki je pristala da bo pr sam ?nabli so spominjal na uno drugo znano pjevaljko pa sem stisnu stric gugla in se fajn nasmejav ob temle:
Pa drga? niti ni napa?en, isto kot pri ostalih M oprema, S oprema ipd. Vsaj bolj ali manj clean look ima. Pa ?ip notri pa si na 200 konjev...sam mal je drag (?e ni ?e ?ipiran), nisem gledal ali je ?e original tolk konjev...mal velik se mi zdi.
Alex ti napi?e iz osebnega kota kaj se dogaja njegovim prijatlom, ki delajo v italiji. Ti pa ne in potem argument potegne? raziskavo min. za gospodarstvo in to celo leve vlade ki jo je naro?ila po vsej verjetnosti preko javnega razpisa...
Tvoj drugi dokaz je pa IZ L. 2001. Alex ti pripoveduje kaj je SEDAJ lej ?e enkrat SEDAJ ne pred 11 leti....
Tebe ko bi te ?lovk tolku s kladvom po prstih bi verjetno trdil da ti bejba nohta manikira....
Zanimu bi me tut kak Mitsubishi Eclipse turbo, ampak trenutno ni nobenga na netu
Tole je ena od varijant LPT Light pressure turbo. Manj?a turbina in manj pritiska. Ne bo glih trgal, je pa motor precej neproblemati?en. Najhuj?a varijanta je navit T5 za italjanski trg. Problem vseh volvo motorjev gumi nosilci. To menja? obvezno.
Pri teh kilometrih ne bi smel meti kakega ve?jega problema. Pri 118tkm bi morali leder zici biti brezhibni se mi pa zdi mal ugreznjen. Zelo zanimiva cena..
aha dobro pol za xenon, se bom nanj obrnil...nisem kupil od tubitele, sicer sem jo sel gledat, ampak je mal naceta karoserija z rjo...kar je seveda razumljivo glede na stevilo km...tko da navigacijo imam, oz imam displey zanjo in za dvd player, ampak je treba naloziti mape, al kako to gre...nevem tocno...hmm...nevem kaj potem ko dobim kljuc od ebaya...a se to samo kaj cstaci al kako?? pa niti nevem kje je cip v kljucu...mogoce vi nam tubitele zaupal kje je on kupil in kako stvari tecejo?? lp
Letnik?
Mal pobrskaj po forumu je bilo ?e parkrat objavljeno glede klju?a.
no tako...pa sm jo kupu...mal smo sicer cenkal, ker ni hotu spustit cene ampak na koncu, smo prsli do skupnega jezika:) mi je dal se leto garancije zravn:) zdj me pa zanima, kdo tuki je strucko, ker bi rabu par stvari zamenjat...najbol me moti ker xenon slabo svetjo in joh ne morem zamenjat, pa me zanima katere sploh ima...katera oznaka pa ce bi kdo to naredu...ker mam na zalost preveliko roko:)) pa se mal mi je cudno, ko preverjam nivo olja se sploh ne vidi do kam je...vidi se da je med min in max ampak ne pa tocno kje....naslednja zadeva je pa navigacija...a to dela pri nas al ne al kako je...avto bom v kratkem seveda tudi predstavil ampak zdj je prevelika evforija z voznjo tele mazde:)) aja pa kluc bi dal delat un ta lep, da nimas delinca in kljuca posebi:) ce kdo ve kam bi dal to delat...seveda se za odgovore zahvaljujem:) lp
?e si kupil od tubitele l.2003 na navigacijo pozabi. Ksenonke bo pravi naslov de?urni mojster YavarYe X6V6.
Tisto o olju pa ne razumem ?isto dobro. Vidi? da je med min. in max. . Klju? se bo? mogu pa prek ebay it igrat al pa ?e bo kdo naro?eval.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Alive
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5855703&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani