http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6715508&show=1 Evo pa je spet nazaj.. prodajala se je ?e pol leta nazaj .. in ma zamenjano ma?ino z drugo mx-5 katera se baje podarja zraven in je zaletena.. .. ma pa ?lovek ful idiotsko obna?anje:)
A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Zame najbol?i roadtrip Bi pa res priporo?al kak?en dan ve?, ker je ?e same vo?nje do Budve 12ur + kak?en postanek ali 3 vmes,tko da vsaj cel vikend, ?e ?e ne s ?etrtkom vred komur znese
So pa tudi preostali predlogi odli?ni in sm zagotovo zraven z VSAJ eno miato
?e bi bli takrat za to.. sm js tud za to da se saj en dan podal?a:) (podal?an vikend and stuff)
Za leto 2013 smo si zastavili pribli?ni plan izletov po mesecih. Za vsak izlet bomo imeli po dva termina, prvi in rezervni.
Za sam potek izletov se bomo bolj podrobno dogovorili par tednov pred samim izletom. Vmes pa seveda lahko hodimo na ?im ve? manj?ih izletov.
Udele?ba pa bo priporo?ljiva v ?im ve?jem ?tevilu:)
PLAN LETA 2013:
1. MAREC: Izlet po na?i lepi dolenjski z kosilom na mojem vikendu na dolenjskem z kozar?kom doma?ega cvi?ka. (1 dan)
2. APRIL: San Marino, ogled ene od najstarej?ih republik na na?em planetu, ogled velikega voja?kega muzeja, ter bli?nje mesta Rimini. (vikend ali 2 dni)
3. MAJ: Slovensko gorovje, prevozili bomo lepo Slovensko gorenjsko, Mangart, Vr?i?... (1 dan).
4. JUNIJ: Dubrovnik, Budva. Izlet po Jadranski magistrali, preko Dubrovnika do Budve. (Vikend ali 2 dni)
6. AVGUST: Dirkali??e Grobnik, Opatija, Lovran. Vikend za?et z dirka?kim vzdu?jem, potem pa avgustovsko u?ivanje v Istrski arhitekturi, hrani in pla?ah. (vikend ali 2 dni)
7. SEPTEMBER: Prelaz Stelvio. Izlet do enega od najlep?ih gorskih prelazov. (2 dni)
8. OKTOBER: Slovensko Italjanski primorski izlet. Izlet preko Socerba, do Italjanskega gradu Miramare z prelepimi vrtovi, po tem ?e ogled gradu Duino, na koncu pa mogo?e ?e na pe??ene pla?e mesta Lignano. (1 dan)
Letni plan se bo lahko ?e spreminjal. Tako da si kak?ni zanimivi predlogi vedno dobrodo?li:)
Lp
, 200SX je bil mo?nej?i je ?el ?ez 110, RS pa tudi blizu 110 km/h
Z mojo ko smo probaval je z drugo dosegu cca 105km/h po ?tevcu.. kar mislm da je realno tm nekje okol 100.. res pa da je blo na 6700 obratih.. tm nekje ?e me spomin ne vara
Tle bo za zamenjat ?e vezna stena se mi zdi ukrivljena, pu?e in drog stabilizatorja. Samo to slednje je majhen stro?ek
Ga greva gledat?
vezna je zaklrivljena ja.. amortizer je tud postran.. (boh ve kaj je z roko tud)...havba je mal pokrivljena ob robu.. pa ?e zgleda ko da je blatnik mal vrata ''poprasku''
bojim se da ni spet tok mal ke?a.. ker cca vsak del vezne stene.. je tm ene 140 eu.. (been there done that).. pa me ni pocen pr?l:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
opa opa.. zadnja mi je ?e najlep?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani