lahko ti slikam karton?ek ?e ne vrjame?. Sem ?e velikokrat videl da so karton?ki razli?no napisani oz da manjka kak?na dimenzija. Sem tudi sam mislil da je 15 zapisano
zanimivo, jaz bi malo pisal na mms pa jih malo povpra?al glede tega, kako se je lahko "izgubila" dimenzija
Pisal sem mazdi za potrdilo za tista plati??a ki so na prvem postu a na ?alost ne bo ni? iz tega si bo potrebno sposodit plati??a in it na homologacijo. A gdo mogo?e ve ?e bi imel na avtu 16 col in ?el na homologacijo ter bi ?elel da mi upi?ejo tudi 15 jih moram imeti na avtu ali jih lahko prinesem samo zraven?
Jebemti imajo ceno tile avti. Kar ?koda, da ga ne prodajam, bi ga prodal za lep denar izgleda. Samo kaj ko bi potem rabil ?e kar nekaj denarja, da bi kupil kaj hitrej?ega.
ne nepoznam, pa tut okolica ni ni znana, pa sm tri leta na ?kofljici pa ga tut nisem zapazu, ?e pa je kje v bli?ini pa povej kdaj bi ?el do njega pa da si ogledava zver
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani