Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

le?aj je: 32bd45. To pomeni: 32*55*23. Zamenjal sem tudi jermenico alterantorja, da ne bom vsako leto podiral zaradi enega le?aja.

Le?aj je stal 44?, jermenica alternatorja je bila 55?.

Ja, tudi jaz sem firb?en... :D

Vglavnem, enak kot si mi ti rekel. No, zdaj veste :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Za?ela se je sezona sadja, trenutno so ?e?nje v polni zdrelosti, marelice prav tako, ?eprav slednjih ni dosti(ni ?ebel?!?). ?e bi se rad kdo okusil doma?ih ?e?enj ali marelic z Gori?kih Brd, naj pride na gl. tr?nico v Ljubljano v sredo in(ali) v soboto, tam naj pogleda tablo, kjer pi?e "kmetija Pi?ulin", tam bosta moja mama in brat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jo opral v ?empetru pri Gorici, od?el proti Novi Gorici. Tam me je pri?akala nevihta, kar mo?na, s drobnimi trdimi delci vmes. ?e dobro da sem ga opral :closedeyes: Avto je bil pra?en ker je gara?iran, ?e bi bil zunaj bi bil bolj ?ist. Vsaka stvar ima svoje prednosti in slabosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Spet regenerira sama :D

meni je za?elo na avtocesti hecat podobno kot tebi, ni regeneriral ve? sam, oz. se mi je pri?gala lu?ka, ?ele potem je ?el v regeneracijo, po 20km. Po mestu mi je delal normalno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

povejte mi katero gumo dat da mi ne bo pobiralo roba. Optika je dobra, tlak je 2.7, zdaj sem ga celo malo povi?al. nekje nazaj sem bral da vam zdr?ijo gume nekaj let. Imam Michelin, ne vem katero, pa je po 10k km kar po?teno pobrana, pa ne dirkam. Prej sem imel exelence od Good year pa je bilo isto, oz. malo bolj?e.

205 55 16

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jo dobil nazaj od kleparja. Barvanje odbija?a, barvanje blatnika, popravljen nosilec ?arometa. Ekspresno hitro, v petek ob 16 jo peljal danes ob 18 prevzel :party0035: Edino tega ne vem ?e, kdo bo to pla?al... soudele?enec ni hotel priznati nesre?e, jaz pa tudi ne. Sem klical agenta njegove zavarovalnice, je dejal da se izmika ter da ni dal prave zav. police -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sej pri Mazdi I gen. je tudi tako; do polovice naredi? 500 km in potem ?e kak?nih 250 km do rezerve.

Se strinjam s tabo ;) Meni se lu?ka rezerve v?ge ko pi?e na bc-ju 20-25km :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.