avto ima 205kkm. To je za?el delati pred kratkim. Vitalni deli mislim da so zdravi.( injektorji, kompresija).
kaj ta simptom spada tudi med okvaro IMV?: mrzel je ponavadi v?gal v trenutku, zdaj pa verglam malo ve? ?asa. Ko je vro? je bolj?e, ma ni kot je bilo enkrat. Ima da kresne v trenutku.
le?aj je: 32bd45. To pomeni: 32*55*23. Zamenjal sem tudi jermenico alterantorja, da ne bom vsako leto podiral zaradi enega le?aja.
Le?aj je stal 44?, jermenica alternatorja je bila 55?.
isto naredi passat letnik 2009.
Za?ela se je sezona sadja, trenutno so ?e?nje v polni zdrelosti, marelice prav tako, ?eprav slednjih ni dosti(ni ?ebel?!?). ?e bi se rad kdo okusil doma?ih ?e?enj ali marelic z Gori?kih Brd, naj pride na gl. tr?nico v Ljubljano v sredo in(ali) v soboto, tam naj pogleda tablo, kjer pi?e "kmetija Pi?ulin", tam bosta moja mama in brat.
jo opral. Kaj ko so pravkar za?eli z obnovo vodovoda na glavni cesti...bo treba naokoli malo.
povejte mi katero gumo dat da mi ne bo pobiralo roba. Optika je dobra, tlak je 2.7, zdaj sem ga celo malo povi?al. nekje nazaj sem bral da vam zdr?ijo gume nekaj let. Imam Michelin, ne vem katero, pa je po 10k km kar po?teno pobrana, pa ne dirkam. Prej sem imel exelence od Good year pa je bilo isto, oz. malo bolj?e.
205 55 16
ma raj? naj piska kot da kam prime?, malo si ogleda? prej teren. Meni ko piska non stop, mi ostane ?e cca 40cm lufta do ovire.
jo dobil nazaj od kleparja. Barvanje odbija?a, barvanje blatnika, popravljen nosilec ?arometa. Ekspresno hitro, v petek ob 16 jo peljal danes ob 18 prevzel Edino tega ne vem ?e, kdo bo to pla?al... soudele?enec ni hotel priznati nesre?e, jaz pa tudi ne. Sem klical agenta njegove zavarovalnice, je dejal da se izmika ter da ni dal prave zav. police
Napisano
Bo hmali ?el.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani