Obseg Zemlje po ekvatorju je okoli 42.000 km, s tem, da je vmes precej morja... Torej je moral precej vijugat, da jih je naredil 150.000, ?e je samo dvakrat obkro?il svet.
Ej, ?akaj malo. A sem jaz kaj zamudil? Prva registracija junija 2016 (torej je star najve? ?est dni), ima 150.000 km, prodaja ga pa zaradi neuporabe? :ne vem:
Imam podobnen motor v 6ki I gen, fl2006. Je 2.0i le da ima malo manj konji?ev. S tem motorjem bo? zelo zadovoljen in kot umirjen voznik dosegel porabo 7l na 100km. Vsaj meni avto tako pije.
Jaz vse to razumem samo kot to, da moram, tako kot vsi, pljuvat ?ez lastno dr?avo in jo dajat v ni?, ker je to pa? danes tako trendy.
Namesto, da bi si priznali na?e prednosti se raje hlap?evsko klanjamo pred tujino - v ?asu juge tega nikoli nismo po?eli zdaj smo pa res ratali ene uboge pomilovanja vredne pare - ?e bi bil Rugelj ?e ?iv bi nam rekel pezdetki. Res se spra?ujem a si sploh zaslu?imo svojo dr?avo.
V Rusiji odkrili skladi??e ponaredkov motornih olj
Ruske oblasti so v zapu??enih stavbah nedale? od Moskve pred nekaj dnevi odkrile ogromno izdelkov motornih olj, za katere se je izkazalo, da so ponaredki.
Peter Pirkovi?
11. januar 2016 | 13:21:12
Tamkaj?nja policija je sporo?ila, da je ?lo za preprost recept ponarejanja motornih olj znanih oljarskih znamk Shell, Mobil, Elf, Castrol, BP, Elf, Liqui Moly z oznakami za to?no dolo?ene znamke kot so BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Mazda, Nissan in GM. Plasti?no embala?o so ponarejevalci uva?ali iz Belorusije, v opu??enih stavbah pa so ilegalni prebe?niki za nekaj rubljev na dan lepili nalepke in pretakali nekakovostno motorno olje. V tem poslu, kjer je stala cela veriga ljudi (za re?etkami pa sta le dva), naj bi na leto zaslu?ili okrog 147 milijonov evrov, ponarejeni izdelki pa naj bi se zna?li tudi izven ruskih meja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
5 jurjev razlike http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10348810&display=Mazda%20Mazda6%20Karavan%20G145%20Challenge
Povezava za deljenje
Deli na druge strani