Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Tole ni slabo - sploh pa zvok... daje kr precej mo?ne nizke tone.

To je pravzaprav slabo, nizki toni znajo bit mehanski > vetrobransko steklo. You don't want them. :)

Ampak izgleda lu?tno, sploh ne kriti?no.

fajn zadeva. zna prit prav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

200 ali 2000?? :hudicek:

200.

+381 ne vem ka je to, neki na balkanu :)

deeyan a si ?e kej zvedu za tisto hudo 4k ponudbo.

?e ga proda? za 5k lahk 500e obdr?i? majkemi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sj ni ve? nikjer ra?unice. Jst dam velik za benz, sam nimam kredita za avto. Eni majo ekonomi?ne in lepe nove avte, pa majo kredit + kasko pla?ujejo k nori. Mal povejte kok mate kj kredita pa kok date za benz pa se pol gremo kdo ve? zme?e v kj ;)

zato si pa kupi? staro kanto al pa toyoto prius na plin.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vidi, da se ?elijo vsi re?it GTjk... kaj je razlog za to? Da ne bom kupoval napa?nega avta, potem pa iskal prilo?nost da ga ?im prej prodam kot vi.

Preprosto, vozim se s Xedos 6 V6 in mi je za dailydriver preprosto 10x ve?ji luxuz, ma ve? airbagov, ma tempomat in avtomatsko klimo (ker se ve?ino cajta drkam po avtocesti).

In za 130 po avtocesti (mam 17pik tk da si neki ful ne morm prvo??it kazni.) mi 2.5 V6 preprosto ne hasne in mi je brezveze, ker se fijakam tja in nazaj. Za to pa? ne rabim ?portnih sede?ev in 173hp.

ker pa rihtam studio rabim as much money as i can get.

druga?e je pa moj xedos 1997 tk da ni ni? kej mlaj?i od Fke. Mi je hudo za njo, da ne bi mislu, sam preprosto mi ne znese met dveh V6k pr bajti ker nimam dnarja za dve servisirat in vdr?evat. zdj ?e jo pa pustim pred bajto tri leta stat je pa tut brezveze.. naj se vozi avto, sej je za to narejen.

je Xedos druga?e vizualno slab?e ohranjen. Mehansko je pa?... Serijski pa ?i?o ga je vozu. druga zgodba. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No... mojo se da ?e b.p. registrirat, in razn amortizerjev zadnjih je tehni?no izpravna :bravo:

?la bo pa za male pare... ker sem si zra?unu da bi za avto + predelave zmetal notr toliko da bi mel ?e rumeno RX8 lahko doma na dvori??u zato da mi neregistrirana le?i...

Za 5k jo res takoj prodaj..... nisi normaln

js bom dobu 2k za njo by the looks of it pa dam roko v ogenj da je lep?e ohranjena kot tvoja.

?e pa ?e ho?e? met Fko na vsak na?in, pa prodaj svojo pa kupi mojo za 3k, ma? bolj?o osnovo za predelavo :lol: pa ?e plin dobi? zraven si ga lahk premakne? v dailyja. Ti ostane 2k za predelave, ima? plinsko napeljavo, ?e ti je pa rde?a v?e? si jo pa za 1k lahko ?pricne? pa ti ?e ostane 1k.

pa ?e homologiran 2.5V6 je notr. :D

Js sm se ?ustveno od tega avta odvezu (kon?no) sploh ko sm vidu kakor avto MORA ZGLEDAT pri 250.000k km ko ?raufam po svoji Xedoski.

aja, pa ko sm prvi? vidu bremze od RX8 pa ugotovil da ma 323F enako kon?no... ERRM.

edit: dejan, druga?e pa re? tistmu da mu dam svojo za 4200e s plinom vred! :) lahko pride jutri iskat. Je vozna, samo zadnji amortizer je spustu en. :) dam s plinom, mx3 sede?i (ni? strgani), komplet avspuhom in kolektorji pa ?e bolt-on katalizator za tehni?nega mu dam zraven!! :D

pa homolomo ma. Fotr bo tk vesel da bo sam napisu kupo-prodajno pa sfejku podpis ?e bo treba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jst sm si pol kupu xedos6. pogre?am 323f vsake dva mesca ko bi stisnu do podna in jo je res odneslo. vse ostale trenutke normalne vo?nje (+ ra?unanje porabe pri tanku!!) je pa xedos6 sanjski avto.

noben dailydriver moj ne bo ve? brez tempomata in avtomatske klime

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

1/2 dohodka ?e ga gledamo prej?nje in zdaj?nje leto (ne skupaj)

js ne odrinem n?, ko crkne crkne... poi??em drugo krntijo

sam js pa? delam projektno ob faksu kadar utegnem pa kadar je... prej nism od septembra do decembra imel ni? od ?ihta, zdej mam pa v decembru ve? kot 6x minimalne. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mogo?e se ?e kaj ve?... moja ima rde?e polje pri 6500 pa se vrti do 6700.. serijsko :P

6750 se mi zdi :)

sej moj se tut zabije nekje pri 7300 nekje... sam si nism mislu da je ta 1.8 tok visoko v obratih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene Xedosov 6 na avto.net
Napisano

Ouuu... moje so?alje... po eni strani. Po drugi pa to da se ti playboyevo dekle zabije v rit ni lih neki kar se zgoi vsakemu. :D

?e rabi? kak del, ko sem kupil meglenke pred enim mescev od enga fanta v Celju je rekel da bo celo nevozno pripeljal iz italije.

Druga? pa kaj ?e? lep?ga da se ti zabije v rit. V F-ko se je meni en 60let star ?okat brkat dec. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.