sej nima? kej ... za tistih 18? kupi? pa preveri? a bo zaleglo. Pri teh zadevah, ki so odvisne od ?ivali je tko, da en bo lahko full pohvalil, da pomaga, drugi bo pa rekel, da je vse za en kurc in da ni ni? zaleglo (?e ma? namre? opravka z gluho kuno ).
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Meni so tudi pri tastari enkrat menjali zavesice... ampak to mi je omenil le tako spotoma, ko sem imel avto na rednem servisu... Nevem pa, kdaj je to bilo... ... je bilo pa vsekakor na Gami v BTCju ...
Tudi pri meni je bilo popolnoma enako.
Barva na levem pragu, takoj za zavesico se lu??i in pleh zraven rjavi , pa tudi povr?inska rja se pojavlja v obliki majhnih pikic, ki jih sicer z lahkoto spolira?, ampak halooooooo
Takemu jaz samo re?em:?e ho?e? novo stvar (ali avto),ve?,kje ga dobiti.In cena je taka niti centa manj.
Prej bi se ?e mogo?e kaj glihal po takih "pacientih" pa ni? ve?.
Podobne zgodbe sem imel pri prodaji mojih litih feltnah.So vsi ful pametovali,pa bi se glihali ?e po telefonu,pa bi imeli nove gume gor,pa ni? taknjene feltne...
In sem lepo skinu oglas in bom imel 16-ke za zimske gume in bo mazda lepa tudi pozimi.
In glej ga zlomka,?e vedno me kli?ejo in so pripravljeni dati ?e ve? kot sem vpra?al zanje.In mi te?ijo.
Too late, much too late.
Hehe, tako se dela Alex
Fantje, lahko re?em samo, da je to zakon. Pustimo zunajnji izgled avta, ki je tako ali tako no? in dan. Ta zadeva se v notranjosti resni?no zelo pozna pri temperaturi, klimi na splo?no in svetlobi, tako da resni?no priporo?am, pa ?e drago ni.
P.S.: Zamo?il je samo zakonodajalec s to neumnosto okrog prepovedi temnenja prednjih bo?nih stekel. Zakon oz. predpis, ki je veljal pred tem je bil z vseh varnostnih vidikov popolnoma primeren, to vem iz lastnih izku?enj. Zaradi tistih nekaj % je vidljivost popolnoma neopore?na. ?e pa so kot papige kopirali nem?ke predpise je pa druga zgodba, ampak tukaj smo (so) pa res Butalci
Ze v CX7 na Auto 4WD in 1,8T te?e dela ?talo tale agregatek, kaj ?ele na 3ki, to je ko R5 GT Turbo alu Uno Turbo ie v?asih, mala kila?a pa lev v havbi.
Joj si me spomnil... To je bil pa res avion
Ampak po moje v SLO tudi 1 ni bil cel...
Zaarala sem konec novembra in ?akam samo mesec in pol! M6 TE, pa ?e prazniki so bili.
Saj sem pritisnila na prodajalca, pa se ne pusti tako zlahka...
Mene samo skrbi, da ne bo slu?ajno v aprilu nora akcija:
Mazda 6 minus 4500 eur, pridite in se prepri?ajte, Mazda ?e nikoli ni bila tako ugodna... bla.. bla..bla
In to me zanima kaj mislite, kak?ne bodo cene naprej.
LP
Odvisno od prodaje, zalog, na?rtovanih akcij... Kak?na pomladanska akcija bo zagotovo. ?e sedaj te?e akcija "brez pologa", je pa res, da gre za leasing...
Pa kaj se tako sekira?, raje se veseli
druga?e pa je izklop tempomata ob uga?anju vozila kar logi?na poteza v smeri varnosti, saj marsikateri uporabnik lahko po pomoti klikne kako tipko, pa ?eprav je celotni sistem zelo dobro zavarovan tako s sklopko kot z zavoro...
te ?e mora tak bit, kot so si kanar?ki zamislili
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani