Mi pa doma s ?kodo nimamo dober izku?enj in je morala pred?asno od hi?e. Zani? vzmetenje, motorju je skoz nekej manjkalo tako da je od?la ?e precej "mlada" od hi?e.
Taki ne vejo za pike. K vidjo plave, zelene ?alabajzarje z lu?kam na avtu, vejo, da bo treba samo pla?at kazen v vi?ini dragega ?ampanjca, ki ga ponavad vliva v usta "ke?pi?k"
Lahk se zmenva za dons zvecer pa ti js testiram kok gre na gorenjsi avtocesti:)..mislim da more it kr neki cez 215.
Iceman22 midva bi se lahko dobila nekje na piru, ?e ska?e? po Kranju, da vidim tud tvoj avto v ?ivo. ?e ti je interes lahk tel. cifro na PM dobi? ali po?le? svojo.
LabiGT za kon?no mi je precej vseeno, ampak jo bom do nedelje preveru. ?e je nekej nad 200km/h je dovolj, ker se ravno ne vozim pogosto s tako hitrostjo. Raje vidim da ma ?ivahen odziv pri pospe?evanju
Mogo?e sem zamenjal, ampak sem mel feeling da ?e je na cesti ecimo 5cm vode da 18 celo zalije medtem ko 16 ne bi...
Jures sama vi?ina gume in velikost feltne ne bi smela imeti vpliva na aquaplanning. Identi?na situacija kot z zimskimi gumami. O?je gume ima? bolje lahko rije? po lu?ah ali snegu in obratno.
Men se v de?ju tudi redno pri?iga tista rumena lu?ka ko se mi "kole??ka" vrtijo in drsijo....vsaj zabavno je dokler se ne bo nekej zgodilo in bom nekega dne nasko?il kak jarek
Kaj pravite na tega ali ga kdo pozna,sem klical pa pravi da ga proda za 17.00,00 in da poleg ?e zimske feltne, kar pa se mi zdi ob?utno preve?, vsaka inf. o realni ceni in nasploh dobrodo?la.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani