Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdele augusta bo bolj kriza-dopusti pa to, pol pa bo en padu.

Konc septembra. Mogo?e se celo jaz lotim projekta =))

od kdaj pa mamo na FB svojo stran?

Sej teh skupin je na FB-ju ogromno.

?e od 29. novembra 2009 ;)

da nebomo off, tole bi se pa ?e spla?al :blink:

http://www.ebay.co.uk/itm/2010-MAZDA-3-2-3...=item336972d9f2

Verzija za britanske ceste....grdo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

kaj naj re?em, vedno ve? vas je voznikov ćihapuharc, a raj?i kot to bi vozili bencinar?ke, zanimivo

?e raj?i vozi? bencinarja si kup? bencinarja. Jaz sem stra?no zadovoljen z mojmu mlin?kam na bencin.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

Mi pa doma s ?kodo nimamo dober izku?enj in je morala pred?asno od hi?e. Zani? vzmetenje, motorju je skoz nekej manjkalo tako da je od?la ?e precej "mlada" od hi?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Lahk se zmenva za dons zvecer pa ti js testiram kok gre na gorenjsi avtocesti:)..mislim da more it kr neki cez 215.

Iceman22 midva bi se lahko dobila nekje na piru, ?e ska?e? po Kranju, da vidim tud tvoj avto v ?ivo. ?e ti je interes lahk tel. cifro na PM dobi? ali po?le? svojo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aquaplanning in profil gume
Napisano

Mogo?e sem zamenjal, ampak sem mel feeling da ?e je na cesti ecimo 5cm vode da 18 celo zalije medtem ko 16 ne bi...

Jures sama vi?ina gume in velikost feltne ne bi smela imeti vpliva na aquaplanning. Identi?na situacija kot z zimskimi gumami. O?je gume ima? bolje lahko rije? po lu?ah ali snegu in obratno.

Men se v de?ju tudi redno pri?iga tista rumena lu?ka ko se mi "kole??ka" vrtijo in drsijo....vsaj zabavno je dokler se ne bo nekej zgodilo in bom nekega dne nasko?il kak jarek :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 mnenje
Napisano

Kaj pravite na tega ali ga kdo pozna,sem klical pa pravi da ga proda za 17.00,00 in da poleg ?e zimske feltne, kar pa se mi zdi ob?utno preve?, vsaka inf. o realni ceni in nasploh dobrodo?la.

http://www.avto.net/ad.asp?id=4741190

Tale bi moral spustit ceno vsaj nekje do 15.500?. Audija z 2.0 ma?ino raje ne vzemaj, razen ?e ho?e? povedat potem "imam Audija A6" :cheers:

Jaz sem za svojo M6 GTA dal 17.500? zraven dobil komplet zimskih gum z alu feltnam free.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.