Skoči na vsebino
A si 19 uspel homolo… daj še kako sliko od strani, da se cel avto vidi.
Naredim jutri. papirje sem dobil z tuv certifikatom kjer je navedena mazda gj in gh edino pnevmatike moram malo .... uskladiti
235/35/19

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo dobro si uredil,malo jih pritisneš pa je saj nimaš kaj izgubiti.....
Res je res je. Kako ze pravvijo ce ne gre z lepa gre z grda. Vazno da se je vse uredilo da sem dobil avto nazaj da sem nataknil letne ker od kar mam avto je bil na zimskih 18" 4leta zdaj pa je dobil letne 19. Cisto drugacna voznja

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A si tudi zaščitil z UV lakom, ker če ne bo kmalu spet isto :)
Licu so ja zascitili spolirali polakirali ni da ni. Ker drugace bi jih kar hitro spet unicil volk ali kako se lahko rece

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Super, a to so potem po tvoji pritožbi tako rešili? Ali si kako drugače urejal?
Malo sem zaropotal pa so po uredili.

Malo me je edino skrbelo zaradi 19" ampak je super izpadlo ker mnenj o 19" je blo toliko razlicnih da sem bil v dilemi kako pa kaj

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A to so poštrihane na bolj temen odtenek?
Ne original na 2 se se mal lusci ku sem odpoklic zamudil ku so jih ponovno barval sam po moje svetloba ravno tko padla.
Naj bi bile original so rekli pri AH Krzisnik mazda

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goodyear f1 assimetric.
Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno.

Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerju

Evo vceraj pregledali guma je cela ventilcek tudi. Spuscala je na notranji strani kjer pride guma na platisce vmes med platiscem in pnevmatiko

Tko da so rob felge pobrusili ocistili namazali z gumo za tesnenje in nazaj namontirali pnevmatiko

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goodyear f1 assimetric.
Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno.

Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerju

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cakau vleko da smo novo gumo zamenjali z nadomestno. Popoldne peljem do vulkanizerja kaj se je zgodilo z 1 dan staro gumo.

Prvic me prisla avtovleka z pickupom iskat huda zadeva770518ab06806020f6ffa8b0bdc71489.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Imel na stari 6 na zacetku ko sem naredil dobro izpit leta 2016 nove savine in so me razocarale da me bol niso mogle glede oprijema sploh v mokrem.

Tako da od takrat dalje imam na avtu goodyerove F1 assimetric od zacetka smrekco potem je prisla 3,4 in zdaj je gor 5. Z leti res zgubi malo na oprijemu jih pa tako ali tako menam vsako 2 sezono

Na beli mazdi 6 pa zimske nokian so me pozitivno presenetile glede oprijema letne pa cakam da sprobam Barum naj bi bile dobre saj kar sem prebral na ostalih forumih pa še naj bi jih v sodelovanju z continentalom delali javim izkusnje ko jih dobim

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Goodyear. Poglej se za kako Dunlop, ce se dobi. Meni so Dunlop Sport MAXX RT fantasticne.
Tudi navedena dunlop je v igri ja

Če hočeš res dobro gumo in športno, ki drži na mokrem in suhem, potem kupi kako Good Year assimeric 5 ali 6, in pa ta nova Conti sportcontact 7 je še bolj huda. Če pa hočeš poceni gumo,  malo slabšo na mokrem lahko vzameš tudi nexen. A ne nexen nfera sport ampak nexen nfera su4, ki je precej boljša v mokrem, ostalo je pa enakopri obeh. 
F1 assimetric imam na drugi mazdi in sem dokaj zadovoljen sem imel od zacetka se tiste na smrekco potem pa assimetric ko so ven prisle

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vidim da je debata o gumah. Zanima me kaj mi priporocate za ene gume 235/35/19 gledam continental sportcontact 151€ al pa goodyear f1 135€

Vidim da nabavljate tudi nexen... zanima me kako ste zadovoljni

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako pa to da imas brez odbitne ? No bos vsaj dobil glanc nov odbijac :).
Vsako leto doplacam neko malenkost da mam brez kdbitne v primeru trka ali cesa podobnega.

Ja res je glanc nov odbijac meglenka...

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomojem je zapeljala v rondo in kakšno sekundo pred tem je z njene desne nekdo pod pravim kotom precej hitro prav tako zapeljal v rondo . In je zadela v skrajni  zadnji levi del avta. Tako sem jaz skoraj nabil enega majstra,ki je s punim šusom priletel notri...

Predvidevam...
Kar tocno napisal ljubljana je za nekatere v rondoju pravo dirkalisce in res zapeljala v rondo in naletela na drug avto ki jo je butnil. Ker je avtomatsko kriva ne glede na to z kaksno hitrostjo je drugi voznik pripeljal. Smo dali koponcek da se oba avta popravita na njegovem samo praska.

Hvala bogu sem se letos dal fullkasko na avto kljub temu da sem razmisljal da za 14let star avto ne bi vec dal. Pa se brez odbitne sem imel tako da gre vse preko zavarovalnice

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En mal jo je krstila v rondoju partnerica. V ponedeljek je ze narocena na servisu da vse zamenjajo z novimi deli *_* saj odbijac ne bo vec vn strleu kot do sedaj

52c6b06237e81e03c0cdb38a046cd76d.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Živjo ekipa

Eno kratko vprašanje. Po menjavi izpuha z športnim izpuhom znamke Fox vozilo ne spremeni barve glasu po domače full je tih. Z originalnem prerjavenem izpuhom je imel saj zvok zdaj še tega ni, Po pregledu ostalih forumih in pogledih na yt je moje vozilo daleeeeč od ostalih po zvoku. Kaj bi bil lahko razlog da vozilo ne spremeni zvoka kot da je zadušen nekje ali kako bi se lahko izrazil je kdo mogoče že imel podoben problem ?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.