Men je od starih japanezerskih avtov tole najbl letel za avoje konje:
Se ?e dans spomnem kako me je frend pelu 120 tm k je omejitev bla 30, zelen sm pr?u vn iz avta. In pol mi dec prbije ti bi ?ele mojga brata vidt kako voz, on je ?e prfuknen Cesta pa ?iroka komi za eno normalno limuzino srednjega razreda.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Dj preberte to da raz?istmo mal zadeve, vidm da ste ornk zapel. Dejstvo je da mi je pa? RWD bl u?e? kot FWD, in ker recimo me?ke ne maram, opel omege kot nepremi?nine pa tud ne mislm met, je edina opcija bavari?e mul vagen (bavarsko smetarsko vozilo). In ne, nimam 2 centimetrske mrcine pod zadrgo da bi bavarca kupvou kot podalj?ek "alata", pol bi isku recimo E92 335i 2010 letnik ali pa ?e kaj novej?ga, da naujo pi?ke rekle da sm revn in za cajtom. Pa? rd bi meu RWD in zato nism prpravlan dajat pou pla?e, ker kot sm ?e reku, to use je stro?k. In BMW tudi edini pride pod opcijo. A zdj razumete al ja?
POZOR!
Poraba se je drasti?no zmanj?ala, za okol 4,3 dizelksega goriva Je pa tok vro?a roba, da k sm jih na en stran na?raufu gor, so mi jih na drugi strani ?e spizdil
POZOR!
Sam pa prodaja napreduje, clo 4 klice sm ?e meu, in na moje presene?enje me kli?ejo neki fotri, k se jim ?e zmer lu?ta te BA serije, in ne neki muloti da razterajo kar je ?e ostal od njega Jebat ga, pa? ?elja po RWD je prevelka. Se bo ?e prodal ko bo, ?e ne pa v dele
POZOR!
Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju.
Vrjamm da je zabavno sam ni to to, sj si meu RWD, pa? ma svoj ?ar pa da ga jebe?, pa tud ?e u malinah prstan?, va?n da pre?ivi?, pleh se ?e kup
POZOR!
Qrc pr wanklci je to da ne ve? kako jo je prej?n lastnik vozu in kok ?asa bo ?e zdr?ala, da si pa kr od enkrat brez voza k guzne ma?ina pa tud ni zabavno.
Da ne odperam nove teme, ima kdo v prekmurju kakega dobrega agenta za sklenitev avtomobilskega zavarovanja? Sicer imam namen odkartat zavarovanje, ?e pa je opcija na trajnik, bi pa na ene par obrokov vzel. Lahko tudi na tel: 041 524 854.
POZOR!
Ti, tole me je pa ?e v za?etku leta matralo ker je fajn, uporaben, AWD, pa ?e ni med po?asnej?imi avti na cesti. Pa dosti gum lahko da? v pritlja?nik ko gre? na pisto, edino potem sem gledal, da je toliko te?ji in awd izgube, da ni kaj dosti hitrej?i kot Clio, ob seveda dosti ve?ji porabi.
Sicer se nism na pune hamre pelu u tvojmu, sam sunk v WRX je neprecenljiv. Poraba pa od 9-10L me?ani cikel. Nvem za ostale ampak notr se po?ut? k car, pa ful zanesljiv ob?utk daje da kokrkol bo? imel spolne odnose z njegovo mamico da nau meu ?ist n? proti dokler so teko?ine na tapravi temperaturi
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tokratna poraba 8,3 na 100 km, pa ga nism ?paru
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani