Skoči na vsebino
NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Avto se nahaja v Meng?u-okolica LJ. Smart turn je drugo ime za trikratni utrip smernika, brez 'zataknitve' ro?ke. (zelo uporabno na avtocesti in raznih rondojih,manj?ih kri?i??ih...)

pol sva pa tko rekoc soseda:) no skor no:) aha to je to...sj kokr prebiram forum je kr uredu videt...a je drugace treba kaj zrihtat, da je treba takoj a servis, ali pa ce kaj nagaja...pa kdaj ima naslednjega in glavnega?? pa ce kaj ves kako je stroskovno kaj z tem?? koliko pribl pride?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

zdravo...sem nov na forumu in tudi nov pri poznavanju mazdic...ze neki casa se odlocujem ali bi vzel mazdo ali ne...pa sem sel danes gledat eno modro v ljubljano v eno avtohiso in sem se posteno povedano kar mal zaljubil vanjo:) zdaj me pa zanima ce jo kdo pozna...ceno ima na avtometu 5700eur, je limuzina, modre barve, dizel motor, 136 konjev ima pa xenon, usnje, gretje sedezev, sibedah, navigacijo...ugl dosti opreme...mal me edino skrbi za km...namrec ima jih 202.000 mar je kar nekaj...pa me zanimajo se vase izkusnje z vzdrzevanjem ipd...pa a ma ta motor ketno ali jermene...na kaj moram paziti...uglavnem pa ce je avto komu poznan?? da mi pa za doplacilo 150eur 1leto garancije na motor in menjalnil...vasa mnenja so zelo dobrodosla...hvala lepa...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.