Skoči na vsebino
Kaj je dobro za "mašino"?
Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

Že podatek, da je bil lastnik avta lastnica, al pa ata penzionist, je podatek za dodatno previdnost.

Pazi kaj govoriš ker so nekatere ženske boljši vozniki in se bolj razumejo v avte kot moški,penzionisti nad 75 let tisti so  pa res nevarni in pametni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Tiste za 50eur  so za vozila brez deaktivacije cilndrov,tiste za 15 eur so  za vozila z deaktivacijo cilindrov.Tako piše v katalogu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ti šublerji iz Lidla  lažejo , mora biti vsaj MITUTOYO  čez 4 mesece so bodo še skrčile in bo prišel profil na 7,5 mm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

To si me zamenjal z nekim, če bi jih imel na podstrešji bi sigurno pozabil na njih - v kleti pa sem 5 krat na dan vćasih pa  tudi prespim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Fuldo imam na službenem dizlu in vam povem, da je obraba nulta, ker je guma trda kot hudič in je primerna samo za suho cesto, v mokrem pa drsi in drsi in je po domače povedano za 1 kurc.... 🥴😟😤

To gumo še @Slivka-i nebi priporočal čeprav ima super stroj..... 😁😉🙈

(hec) 😊 No ja, sam povem, da jih slučajno z lopato ne dobim.... 😀

Te tvoje gume pa so bile sigurno  v kleti leto in pol,dam roko v.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Boš drugo leto ponovil vajo, ker ti jih bo pobralo .  Guma po šestih mesecih dobi normalno trdoto če je pravilno skladiščena . 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Japonci so znani po tem radi recilkirajo od železa do plastike,25 let nazaj ko se je še popravljalo avtomobilske plastične hladilnike  si vse lahko zavaril edino z Japonci je bil problem.Še sreča da jih je bilo samo za vzorec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 45 minutami je Janez007 napisal:

To sem sprobal z veliko previdnostjo na CX-3 in jo uničil. 😔 Potem sem naročil novo ... takrat cca 180€ + delo.

image.png

Takšne stvari se ne govori javno, naj še kdo drugi trenira.ALEX je JANEZU dolžan vsaj pizzo in pivo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prodajalka je res nabrita do amena,jo gledam že 25 let vsak dan -dam roko v ogenj da več kot 10 litrov benzina ni pustila v avtu.V  glavnem avto je praktično nov, tisti ki ga bo kupil bo zelo zadovoljen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Slivka nima problemov z avti zato ker živi  v hribih in v hrib ne boš  prišel z 1500 obrati v 5 brzini,po moje se pri njem motorji zelo veselo vrtijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.