Kaj pa smoki? Samo je v rdeči embalaži, pa se ga kar bojim odpreti...
pred 2 urama je Boss napisal:
Dobr ti to predalčkaš ljudi. Drugač pa je treba ločit med nekimi aktivisti, ki si več ali manj pumpajo ego z mislijo kaj dobrega delajo na tem svetu od tistih, ki se imajo za levičarje zato, ker jim je enakopravnost v družbi zelo pomemba, socialna razlike čim manjše, ki nemarajo nebrzdanega neregulirange besnenja kapitalizma in kapitala. Ravno tako velja, da na desni tudi niste vsi janšisti in da eni znate tud razmišljat brez politične predpriprave pranja možganov.
Ene par na forumu je tudi desničarjev, ki so sposobni normalno debatirati (normalno - se pravi ne na ravni Grimsa, Hojsa...itd.).
Zadnjič se je en musli (ne vem, mel je uno čepico na glavi, očitno rabi alaha med vožnjo) skoraj prišel tepsti ven iz avta, ko sem mu pridno pokazal znak, da ima moj pas prednost na zožanju cestišča.
Jaz pa še manj. 😃 Ta ZOE je v zadnjih 4.000 km prehitel več ICE avtomobilov kot praktično katerikoli drugi ZOE v svojih zadnjih 4.000 km. To bi upal staviti.
Moja Miata je pa bolj okoljevarstvena kot katerikoli električni avtomobil, ker bolj kot kurim bencin, prej ga bomo izčrpali. Prej ga izčrpamo prej bomo prešli na alternative
Drag? Če je narejeno kakovostno z dobrim obrtniškim znanjem, je to veliko dela, ... dobro poznam ...
Koliko pa pride v novo usnje preoblečen volan, samo volan (da staro usnje vzame dol)?
Ja enim je drag, če ti za sedeže za Lotus Elise, ki je praktično samo iz dveh desk hoče vzeti 800€, za Mazdine bajsike pa 500€, ampak to ni moj biznis Obrtniško znanje pa definitivno ima.
Mene je takrat prišlo okrog 70€, če se ne motim...
Ja, je bila debata. Jaz sem gledal tega iz Vrhnike
Pri Železniku sem jaz na NBjki sedeže preoblekel in tudi volan in so bili njami 😀 Pa tudi zmišljeval sem se preko telefona, kakšne črte naj mi doda, pa je takoj vedel kaj mislim.
Eni sicer pravijo, da je ratal kar drag, meni se sicer ni zdelo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če sem jaz na balkanu, pa mislim, da sem severneje k ti 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani