No js sm pa danes obe mazdi opral in ?e na rumenko namontiru letne patike.V planu sm jih imel ?e mal pofotkat, ker ?e dolg nista bili skupaj in se hkrati tko svetili, pa mi z viperjem ni uspel do doma pridt
Ej nism mel zadeve sabo ves...pa tut sm naredu en test za vikend...in...bo mal problem zarad lampe,poklic me k mas cajt
Plin je pac kul pr men,ker delam glih take km da se mi splaca,vse lepo dela in se dejansko vozm tko slabih 14 dni za 35? ... delam pa okol 460km i enim tankom,pa prav nc ga ne sparam.bencina na mesec nalijem za okol 20?,zdej pozim k je mrzlo se mal dle cajta prziga plin,to je pa to mas enak motor kot jst ( varcn prav ni),tako da priporocam,seveda sigas
BTC je kr kul...men osebno...tm je res tko da se vid da je avto opran...je pa crne barve,tok da kadar je sonce hitro zapeljem v avtohiso atlantis,tm se ga lepo v sencki pobrise in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa skos neki,dons sm odstranu odbijac,namonteral novega
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani