tist mam..sam ko sem zaradi kamna v šipi menjal na prejšnjem avtu steklo mi je mal pritisk dvignil ... so mi na carglasu v lj med menjavo preveč zategnil vijak na brisalcu...oz ko ga je odvil se je baje odlomilo pr navoju.... samo oni vejo kaj je blo... uglavnem, pridem po avto... mi povejo da so pač zjebal kar kar so..da bojo na njihove stroške menjal komplet vodila brisalcev ...da naj grem kar domov, bo trajal par dni da dobijo robo...
ok js v avto, ker je padal dež upalim brisalce ...in itak bam en brisalc stoji na mestu...in to glih voznikov... jst sm uno..kaj ste fuknjeni... grem u pisarno jih gonim u kurac... joj gospod a res, ja boste pa kle pustu avto... ..a mate prevoz..dejte klicat asistenco če mate zavarovano... in sm koristu svojo zavarovalnco da sm dobu nadomestn avto in šel na šiht...
ker se mi je po 3h dneh iztekla asistenca in še vedno ni blo zrihtan, kakopak...sm šou po avto ker je bil sonce ...pol so mi pa na dom pršl menjat ko so dobil čez par dni... tko da iz vsake malenkosti loh rata en kup drekarije
bos sej sm napisu... sam poznam tud tipa k je v vw nalil bencin namest dizla... pa bral sem da če pozabiš ročno potegnt avto spizdi v morje ... se dogaja marskej ..
sam pa ne rabim probat to z brisalci ko mede dam brisalca v pokončni položaj zato da jih moker sneg ne obremenjuje...., ko pridem do avta potegnem 3x z roko mal na grobo da sneg dol pahnem (10sekun dela)... gres v avto in pičiš domu na topel kavč...
nism pa nikol reku da ni mozno zjebat, ce si blond si pač blond... pa plačaj novo šipo boš za drugic vedu ( razn ce mas sluzbenega in se ti jebe k drug placa )
bos lahko povem da ni nobene take groze kot pišeš... torej... ko so brisalci pokonci (ležijo na steklu)... prideš do avta, očistiš sneg ki ga vidiš razen če si slep ... in greš v avto ... če ne bi spucal snega in upalu brisalce si pač osel.... halo... miljon takih for je na avtu pol... tud ko daš rikverc se ti uklopi zadnji brisalec pa ti ga loh odlomi.. ogledala se zapirajo pa se loh zlom kej če ti zamrzne... itd...
sam imam možnost v enoti odkljukat avt. zadne brisalce in zapiranje ogledala, tako da sm si sklopu, tud poleti ... ne rabim....
prvega ne bi mel ker je glede na km, dizl in letnik ,... sam vprašanje časa kdaj bo na dvigalu , drug je pa predrag, dobiš 3 avte za ta keš....dobre...
vem, opla ma fotr in ma tud gretje volana...superca.. sam mi ne diši opel... js če/ko bom menju bom vzel cx 30 cx 3 tiguan kamiq .... neki v tem stilu
sam sem imel prej ko nisem imel gretih sedežev tisto podlogo iz lidla... greje sam morš skoz uklaplat v cigaretno vtičnico, on of stikal se je zataknu hit oz sfuku...čez kšn let je nehal gret oz skor nič, vse se premika neki po zicu... pač, je za kar je
ja to je še najcenej.... opcija, das delat enmu lične prevleke da pašejo ko ata na mamo in grelce kupiš in ti jih notr všije,,, pa kable lepo napelješ da ni vidno in je lahko čist ok ...ni pa to to
tud sam gledam kaj bi kupil ce bi spomladi itd.... kaj visjega gledam ... no loh recem da je zalost da v vse avte mecejo te in te luci, razne dodatke , te in one oslarije... da bi pa gretje zicev imel...ne to pa ne...prava redkost, kot da je zlato....avti po 20+ jurjev in nimajo...sramota.... je pa to najboljša stvar kar jo imam v avtu ni šans da bi kupil avto brez tega.... rabil bi le še ogrevan volan, ampak sem se zanimal in je preveč dela in € za moj avto... me je minilo
no je pa gretje zicev mozno dodat, a zihr ni pocen...
js mam ogrevano po 2 km ... do takrat mi pa dela tanek zmrznjen sloj da ne vidis vozit, seveda ce je zunaj fajn mraz...in švoh tekocina... letos še ni blo hudga....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tist mam..sam ko sem zaradi kamna v šipi menjal na prejšnjem avtu steklo mi je mal pritisk dvignil ... so mi na carglasu v lj med menjavo preveč zategnil vijak na brisalcu...oz ko ga je odvil se je baje odlomilo pr navoju.... samo oni vejo kaj je blo... uglavnem, pridem po avto... mi povejo da so pač zjebal kar kar so..da bojo na njihove stroške menjal komplet vodila brisalcev ...da naj grem kar domov, bo trajal par dni da dobijo robo...
ok js v avto, ker je padal dež upalim brisalce ...in itak bam en brisalc stoji na mestu...in to glih voznikov... jst sm uno..kaj ste fuknjeni... grem u pisarno jih gonim u kurac... joj gospod a res, ja boste pa kle pustu avto... ..a mate prevoz..dejte klicat asistenco če mate zavarovano... in sm koristu svojo zavarovalnco da sm dobu nadomestn avto in šel na šiht...
ker se mi je po 3h dneh iztekla asistenca in še vedno ni blo zrihtan, kakopak...sm šou po avto ker je bil sonce ...pol so mi pa na dom pršl menjat ko so dobil čez par dni... tko da iz vsake malenkosti loh rata en kup drekarije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani