Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

tist mam..sam ko sem zaradi kamna v šipi menjal na prejšnjem avtu steklo mi je mal pritisk dvignil :D ... so mi na carglasu v lj med menjavo preveč zategnil vijak na brisalcu...oz ko ga je odvil se je baje odlomilo pr navoju.... samo oni vejo kaj je blo... uglavnem, pridem po  avto... mi povejo da so pač zjebal kar kar so..da bojo na njihove stroške menjal komplet vodila brisalcev ...da naj grem kar domov, bo trajal par dni da dobijo robo...  

ok js v avto, ker je padal  dež upalim brisalce ...in itak bam en brisalc stoji na mestu...in to glih voznikov... jst sm uno..kaj ste fuknjeni... grem u pisarno jih gonim u kurac... joj  gospod a res, ja boste pa kle pustu avto... ..a mate prevoz..dejte klicat asistenco če mate zavarovano... in sm koristu svojo zavarovalnco da sm dobu nadomestn avto in šel na šiht...

ker se mi je po 3h dneh iztekla  asistenca in še vedno ni blo zrihtan, kakopak...sm šou po avto ker je bil sonce ...pol so mi pa na dom pršl menjat ko so dobil čez par dni... tko da iz vsake malenkosti loh rata en kup drekarije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

bos sej sm napisu... sam poznam tud tipa k je v vw nalil bencin namest dizla... pa bral sem da če pozabiš ročno potegnt avto spizdi v morje ... se dogaja marskej ..

sam pa ne rabim probat to z brisalci :D ko mede dam brisalca v pokončni položaj zato da jih moker sneg ne obremenjuje...., ko pridem do avta potegnem 3x z roko mal  na grobo da sneg dol pahnem (10sekun dela)... gres v avto in pičiš domu na topel kavč... 

nism pa nikol reku da ni mozno zjebat, ce si blond si pač blond... pa plačaj novo šipo boš za drugic vedu ( razn ce mas sluzbenega in se ti jebe k drug placa :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

bos lahko  povem da ni nobene take groze kot pišeš... torej... ko so brisalci pokonci (ležijo na steklu)... prideš do avta, očistiš sneg ki ga vidiš razen če si slep ... in greš v avto ... če ne bi spucal snega in upalu brisalce si pač osel.... halo... miljon takih for je na avtu pol... tud ko daš rikverc se ti uklopi zadnji brisalec pa ti ga loh odlomi.. ogledala se zapirajo pa se loh zlom kej če ti zamrzne... itd...

sam imam možnost v enoti odkljukat avt.  zadne brisalce in zapiranje ogledala, tako da sm si sklopu, tud poleti ... ne rabim.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

nevem , nism tolk gledal , glih med zadnjih 100 oglasov  sem jo opazil pa sem nalimal če bo koga zanimala, pol sm šou pa spat :D

ja včasih dobiš kej pocen če počakaš oz. imaš srečo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pisalo je da je odlicen, pololnoma vozen.... 

je pa havba streha itd vse zlamano blo....

mogoce je lastniku dvignilo pritisk ko je pokrov dobu u glavo in je ni mogu vec videt... nevem, vprasanje kaj je blo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

v živo je lahko mal drugace kot na slikah.. drugace pa na tako barvo skor lepše pasejo svetlejše srebrne....

na bel avto pa pašejo temnejše kot ata na mamo...tam se pokazejo v pravi luči....

ne vem pa zakaj tlacite 19 na take male avte in švohcane...

sam imam na karavanu 17 zgolj zaradi tega ker je velik avto in res ne zgleda 16.... na 17 je pa prou lep... 

17 je dober komoromis med izgledom,udobjem in ceno gume/feltne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

aftermarket gretje sedežev
Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je Bini napisal:

Opel ma to serijsko za 15k €,ampak je Opel.🤣

vem, opla ma fotr in ma tud gretje volana...superca.. sam mi ne diši opel... js če/ko bom menju bom vzel  cx 30   cx 3  tiguan  kamiq .... neki v tem stilu

sam sem imel prej ko nisem imel gretih sedežev tisto podlogo iz lidla... greje sam morš skoz uklaplat v cigaretno vtičnico, on of stikal se je zataknu hit oz sfuku...čez kšn let je nehal  gret oz skor nič, vse se premika neki  po zicu... pač, je  za kar je 

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

aftermarket gretje sedežev
Napisano

tud sam gledam kaj bi kupil ce bi spomladi itd.... kaj visjega gledam ... no loh recem da je zalost da v vse avte mecejo te in te luci, razne dodatke ,  te in one oslarije... da bi pa gretje zicev imel...ne to pa ne...prava redkost, kot da je zlato....avti po 20+ jurjev in nimajo...sramota.... je pa to najboljša stvar kar jo imam v avtu ni šans da bi kupil avto brez tega.... rabil bi le še ogrevan volan, ampak sem se zanimal in je preveč dela in €  za moj avto... me je minilo 

no je pa gretje zicev mozno dodat, a zihr ni pocen... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano

js mam ogrevano po 2 km ... do takrat mi pa dela tanek zmrznjen sloj da ne vidis vozit, seveda ce je zunaj fajn mraz...in švoh tekocina... letos še ni blo hudga....

bolš met mal močnejšo kot premal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.