Sem malce obudil temo, dobil sem ponudbo za nove zimske gume Goodyear ultragrip 8 205/55/16 za mojo mazdo 6 2.3i. Gume so lanske 2012 letnik, cena 280?. Naj kupim ali ne, za novo zimsko sezono. ?
Glede peugeoja 407, pa lahko tudi sam napisem kar nekaj zgodbic. Leta 07 se je oce odlocil, da bo kupil 407-ko namesto mazde 6, ceprav je od leta 88 vozil mazde, vendar so mu nudili precej boljse placilne pogoje. No nabavil je leto star 2.0hdi motor, od sefa servisa, takrat je imel 20k km.
Na kratko okvare in tezave do sedaj.
- crknil racunalnik, ob 11 zvecer 150km od doma (avto se tudi zaklenil vec ni) popravilo 500?
- neprestano cukanje motorja, kot da bi bil zamasen filter, avto ima vse redne servise vedno jih opozarjamo na to napako pa se nikoli nic ne naredi
- napaka na zadnjih elektricnih konektorjih, zadeva je tako obcutljiva da ob vsakem pritisku na bremzo sporoca napako abs-a pa izklopi esp pa posilja neke napake da zadnja luc ne dela, ceprav lepo sveti. Zadevo resis tako, da se ustavis odpres prtljaznik, odkloois konektor za luc malo spihas pa si za 500km miren .
- pa se finale ... Mene je avto pustil po 17 urnem sihtu sredi gozda ob 5h zjutraj, zadevo je med vozjo enostavno crknila, brez opozorila, sem samo zapeljal ob cesto in nato ni vec hotel zagmati motorja, to je bilo lansko leto od takrat se nisem vec vsedel za volan tega avtomobila.
Po prvi in po zadnji tocki je prisla na pomoc moja zvesta zelenka, mazda, kaj pa drugega, stara gospa letnik 97, ki je ne bi zamenjal za 10 novih peugeotov ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz tudi mislim, da je to kar dobra kup?ija
When in doubt, duck it!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani