Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Pejt probat, men je G120 ?isto okej, je pa res da menjalnik mal menja dol ko prehitevam po avtocesti. G100 je pa grozen in ne vem zakaj ma sploh 6 prestav.

(Mam pa jaz porabo po AC vo?nji nekje okoli 7.5 povpre?no.)

Kaj govoris neumnosti. Vsak avto bi mogo met 6 vsaj se masina ne vrti na visokih obratih. Sicer se pa da pr vsaki stvari najdit kej za kritizirat sam clovek mores bit za to.7.5? Po avtocesti? Kaj se vozis 200 v 5 prestavi?

:zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Hvala simon87! Dela! :) Sem ?ist presene?en nad kvaliteto slike! (ko gleda? slike in jih pove?a? oz predvaja? video)

Nisem zasledil pod katero mapo in kam je potrebno shranit video, da ti ga odpre prek programa - Movie player??

Super:) Ja glede videov sem tud jz gruntal v kero mapo jih shranis in pise da mores na USB ustvart mapo Movies in od tam bere. Se pravi. Ti se povezes z telefonom tako kot si se zdej in vzames en prazen usb kljucek kjer v njem ustvaris to mapo Movies in notr nalozis video. Se pravi istocasno si povezan z telefonom in usb v avtu. Oba usb prikljucka sta zasedena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

jaz imam LG G4, android 6.0 in se mi ?isto lepo poveze z verzijo 0.30 in 0.31 na mzd, tudi testno sliko mi uspe dobiti na ekran ko pa kliknem mirror za preslikavo pa se ne zgodi ni? (pi?e da ?aka na povezavo usb) :/ Probal sem zamenjati USB kabelj pa ni? :/ ima ?e kdo kako idejo??

Prek kabla se s telefonom povezi z opcijo ptp in ne mtp. Mtp mas ponavadi povezavo z racunalnikom ko prenasas datoteke in slike. Men prime samo opcija ptp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz sem verzijo 0.22 celo na androidu 4.4 usposobil da je vsaj povezalo. Potem mi je testno sliko pokazalo, nakar je testna slika zamrznila na mzd ekranu :) pomagal samo reset mzd.. Po resetu pa se mi media player pove?e, vendar slike be dobim na ekran..

Ko se pove?e? s telefonom preko usb ima? opcije kak?no povezavo lahko ima? mislim da je mtm in ptm ali nekaj takega se pravi da? opcijo ptm send picture in takrat se ti pove?e z zaslonom prek mtm meni ni hotelo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

No ja vseeno tole ce moras vse drkat prek telefona na kablu ne pomaga dosti. Se posebej navigacija, velikokrat je treba popravljat, iskat, spreminjat, ter seveda imeti navigacijo ki ni 3g odvisna

Te stvari nardi? sam enkrat. drugi? samo za?ene? program na telefonu tak kot car play nastavi? navigacijo in to je to.

Vse to poskusil pa ne gre...

Mo?no da je problem ker imam android 6.0.1 :(

Bom ?e posku?al...

http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player/ 

Mislim da bo la?je kot pa da jaz tuki pametujem :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Usb debuging? Kje je to?

Ravnokar sedim v avtu in posku?am :)

Hvala

v nastavitvah kjer ima? mo?nost za razvijalce in ima? mo?nost odpravljenja napak usb. to more? met vklju?eno. ?e nima? na telefonu ?e mo?nost za razvijalce gre? na informacije o programski opremi pa na ?tevilko verzije in pritiska? tak dolgo dokler se ti ne odklene mo?nost za razvijalce. 

Kaj je fora wifija potem ce moras imeti na kablu?

Mislim da za screen mirroring ne me dr?at za besedo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Simon, daj mi prosim povej kako se z mazda media playerjem priklopi? na mzd?

Ho?e imeti ip adreso?

Ok, na mobitelu natedim hotspot in mzd se mi pove?e s telefonom preko wi-fi ja... Kaj pa sedaj?

Hvala!

Ko si povezan preko hotspot z mzd za?ene? program mazda media player zgoraj te bo vpra?alo za ip in tam vpi?e? isto kot ima? na telefonu. da? ?e geslo ?e si ga ustvaro in to je to. pa usb debugging more bit vklopljen. povezan more? bit tud s kablom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Probal ?e vse

Ne Jebe

Probal tudi z LG g4 pa negre

Tam ko ma? wifi to?ko na telefonu jo vklopi. ?asovna omejtiev na telefonu naj bo izklopljena. bluethoot vklopi pa tud telefon naj bo povezan preko kabla usb. Probi ve?krat vklopit pa izklopit wifi hotspot na telefonu in na mzd. pa usb debugging more bit vklopljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Bistva ni pokazal, upravljanje preko mazdinega zaslona....

Baje dela tudi na tem da bi se dalo preko mazdinega zaslona touchscreena upravljat. To bi blo idealno. Druga?e je pa kr dobra stvar navigacija preko telefona lepo ka?e na mazdinem ekran?ku. 

Hot spot na Mobitelu mi dela ker sem ?e drugim posojal moj internet,

Ampak mzd se mi no?e povezati na hot spot

Si probal ve?krat it nazaj pa osve?it na mazdinem ekranu in tudi na svojem telefonu. Meni tud v?asih ni prijelo prvi? ko sem iskal povezavo. Pa probi sam ustvarit na mzd hot spot oz wifi povezavo tak?no kot jo ima? na telefonu ?e ti avtomatsko ne zazna. Druga?e pa upam da pogrunta  da se da povezat samo preko usb. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pa se ti ne zdi da ni ze zdej dokaj trd avto kr dost nabija al se pa sam men zdi. Sej govoris o vzmeteh eibach ne? Kje pa bos nabavi to pa itak obvezno da poslikas iz vseh strani prej in potem. Pa feltne se sliki ko das gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivjo. Ne dolgo tega nazaj se mi je pojavila te?ava in sicer: Ko je avto hladen ga pri?gem in po?akam par sekund da padejo obrati tam do 1000 oz malo pod 1000. Pri speljevanju v 1 prestavi avto mo?no zatrese kar cuka dokler ne spelje normalno. To se dogaja le ko je hladen motor oz ko ?e modra lu?ka gori. Ko se avto segreje ni duha ne sluha o cukanju. Je kdo imel podobno te?avo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kako pa imate kaj porabo? Jaz imam kar nekaj mestne vo?nje in imam pri G120 motorju porabo 7,2. Prej sem imel Opel Astro 1.6 in sem nisem pri?el pod 7,9... 

6.5 brez ?paranja G100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.