Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 urami je DonFelipe napisal:

Res je, ampak realno je vsako tretje vozilo karambolirano in za nekaramboliranost ni nikakršne garancije, saj gre na sistem videno-kupljeno.

Je moj bratranec enkrat zelo ugodno dobil novo Mazdo MPV za pol cene, ker je bila poškodovana pri transportu oziroma ji je na streho padel nek predmet, ampak zadeva je bila dokumentirana in popravljena s strani ličarja in kleparja. Drugo pa je če je funkcionalnost vprašanje in kako je res uporabno in varno. 

Glede servisne pa je enako, samo je pa tudi res da gre večina le-ta na živce oziroma večina po njej ne povprašuje.

Odločitev je seveda na tvoji strani.

Vse je res, ampak vsak raje kupi nekaramboliran avto s potrjeno servisno:) ce tega ze v startu ni je zadeva toliko bolj sumljiva. Poskodba ni isto kot karambol, kjer lahko zamakne podvozje itd... Za zamolcane skrite napake se seveda odgovarja, nekaj info o tem je napisanih tukaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je DonFelipe napisal:

607 je pač potovalna limuzina in ne šminka kot nemška sveta trojica.

Drugače pa Robz, kaj praviš na kaj takega ?

WWW.AVTO.NET

Chevrolet Cruze 1.8 LS AUTO, letnik:2010,5100 EUR :: www.Avto.net ::

ali pa 

WWW.AVTO.NET

Kia Optima 1.7 CRDi TX A T 100 kW 136 KM, letnik:2013,8700 EUR :: www.Avto.net ::

?

Tole mi je vprasljivo, ker ne omenjata nekaramboliranosti, servisne knjige in lastnikov:) dizel prav tako ne pride v postev, vseeno hvala za predloge:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 35 minutami je mazdaman napisal:

Ta v oglasu je 5 vratna, ker ima krajšo rit in brisalec na šipi. 

Na moji ni težav ročno ker so bile pri prejšnjem lastniku menjane obe zadnje čeljusti in diski ter ploščice 

Gume še nisem gledal oz primerjal a pomoje ni velike razlike. 

Vožnja je AC in malo regionalne 3 km vse skupaj cca 15 km v eno stran.

Uf potem se bom v mestu priblizal porabi prejsnje mazde, 9,6L💩 Klima dela normalno ali je ze sla kaka cev? Potem so zgleda res skoraj identicne tezave, kot na starejsi... Moram preskociti eno generacijo, da ne bo tezav:)

pred 3 minutami je Shrek napisal:

Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja. 

Za koliko si jo kupil l. 2013? Najbrz je 9 let kasneje realno vredna precej manj kot 6k, za kolikor se prodajajo na avto.net:) saj vem, ponudba in povprasevanje, a vseeno. Najbrz bi bil osebno pripravljen placati tam okoli 4.5k za l.2010. Kolikokrat pa si menjal celjusti v 9ih letih? Jaz 2x se mi zdi, cena obeh celjusti iz nemcije pa je bila okoli 120eur

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 4 minutami je mazdaman napisal:

Žena ima sedaj malo manj kot eno leto tako mazdo samo da je 2,0 bencinar. Bila pa je zamenjava za 6tko 2005 diesel. Ta generacija več nima težav z rjo, zadnje zavorne klešče so skoraj enake kakor pri starem motorju, sam motor 1,8 je pa tudi isti kakor si ga imel (lahko se pojavijo težave z prekomernim pitjem olja) a če nisi imel težav z oljem prej jih tudi sedaj ne boš imel. Poraba ja pa taka: 33631_1.png

drugače pa meni super avto po moje na nivoju one toyote. Deli pa original dragi a če se malo znajdeš ni problema ker je teh avtov vseeno dosti.

Ima pa 5vrat? v opisu je najbrz napaka, pise 4... A so kaki problemi z rocno? Pri prejsnji generaciji sem vsako leto nekaj menjal, da je sla cez tehnicnega:) Se vozi bolj po mestu ali kombinirano? Koliko so pa drazje gume od oka? Ce bo kdo kaj podbnega prodajal se priporocam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sigurno ima kdo na forumu ta model mazde:) Kako se obnese? Kaksne hibe ima? Rja kot pri prejsnji generaciji?

Je pa zanimivo, da letos 15 let star avto stane 5-6k, leta 2013, ko sem kupil 9 let staro 6ko pa je stala 4k. Ah inflacija in kupna moc...

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 1.8i TE|SLO|, letnik:2008,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 25 minutami je Nejc1986 napisal:

Sam cene so pa šle v nebo. 

Meni je Civic sicer všeč,ampak ne vem kako se obnesejo na dolgi rok.

Imam kar nekaj izkušenj s corollo 1,33. Zadeva ni nekretnina,kot se mogoče zdi,ampak Auris je malo težji če se ne motim. Ampak... A ni imel ta motor verigo? Tam pa piše da je jermen zamenjan.

Jebemu da bi jaz raje doplačal 3jurje in kupil novo Dacio.

Ja trenutno je kar drago. Gledam Dacie pa je Sandero s klimo in zaslonom ter v solidni barvi takoj 13k. Je tudi mene premamila oglasevana cena 10k, vendar je hitro vec. A kdo ve kaksni so kaj popusti pri Dacii?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 14 minutami je Freak napisal:
WWW.AVTO.NET

Toyota Avensis Wagon 1.8 Aut.. 1. LASTNIK. SLO, letnik:2009,6900 EUR :: www.Avto.net ::

Tole je tud pomojem dost neuničljiva mašina. Sicer me moti avtomatik,pa oblika mi lih ne diši,ampak tale 1.8 bencinar naj bi bil kr dober, pa tudi poraba naj nebi bila pretirana.

U tale Avensis tudi zgleda zanimiv, najbrz bo hitro sla... Kako pa je z vzdrzevanjem Toyote, so cene delov v rangu Mazde? Avtomatik tudi prei meni ni prva izbira, vendar bi ga mogoce vzljubil. Ceprav so popravila le tega, kar draga, na kaj je treba paziti pri nakupu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Po moje ne moreš zgrešiti, če kupiš to mazdo. 

Moti me edino to, da ne dobim nic vec kot pri prejsnji 18 let stari Mazdi oz se manj: ni senzorjev, ni tempomata, samo 4 vrata... CE oprema je res svoh:) kako pa je s servisiranjem LPG vozil, kaj in na koliko casa se servisira?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 12 urami je Boss napisal:

Litrski turbo mlinček s skoraj 200.000 prevoženih... taki motorčki so namenjeni bolj tistim, ki delajo zelo malo kilometrov in bo prej avto ostarel. Tale tukaj pač ni bil vožen s to mislijo in jaz osebno bi dal roke stran.

Potem je trivaljnik s 125 konji se slabsa izbira? Gledam enega Fokusa s s 115k prevozenimi km. Torej mad 150-200k km je najbolje gledati atmosferce brez turba? Katere znamke imajo take masine? Pozna kdo to Mazdo? Seveda hvala vsem za predloge in debato:)

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Zoom Zoom 1.6i CE- 1 LASTNICA-SAMO 123.000km-SLO, letnik:2012,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj si mislite o tem Focusu, je dovolj 101km za tak avto? Ima kdo izkusnje z avtohiso real:)

Poraba pri Cruze-u se mi zdi sprejemljiva:) vse kar je pod prejsnjo Mazdino (9+l) mi je ok.

Corolle so zaenkrat izven budgeta do 6k.

WWW.AVTO.NET

Ford Focus Trend 1.0 ecoboost, letnik:2012,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo pa sem se po 8-ih letih poslovil od svoje Mazdice (6ka, l. 2004, 1.8 benz masina). Top avto, le prevec zejna je bila in rjasta, za voznjo pa seveda odlicna.

Po toliko letih lastnistva lahko napisem nekaj minusov:

-rocna je bila res slaba, ce se ne motim smo 3x zategovali zajlo in 2x menjali celjusti

-voda v vratih in obcasno v prtljaznih vratih

-cricki

-ekran oz mrtvi pixli na njem

-rja (podvozje, pragovi in blatniki)

-zadnja leta sem jo uporabljal vecinoma za mestno voznjo in je bila precej zejna, racunalnik se je ustavil pri 9.6 L

-dragi deli v slo/jaz sem vecinoma vse narocal iz nemcije tako, da je bilo tudi pol ceneje (vsi 4 diski in 8 ploscic za 160eur, bartog mi je poslal predracun za 360eur)

-klima (Pelko je takrat rekel, da pusca ena izmed cevi... Kljub menjavi je klima ponovno spustila. Nevem ali je bila slaba diagnoza ali slabo opravljeno delo ali pa je zaradi pritiska pocila se kaka druga cev. Uglavnem stroska je bilo takrat cca 150eur, klima pa se vedno ni delovala)

Iscem naslednji avto in imam budget do 6k (rezerve je do 10k, samo res nisem zahteven in bi raje manj). Moje zelje so nekje v rangu Mazda 3 ali 6, Ford focus, mogoce kaka Astra, tudi Kie ali Hyundai-a nisem odpisal in mogoce celo Cruze-a, so res poceni in z malo km. Zelim si bencinarja, najraje do 1800 ccm prostornine, 1. lastnik, do 200k prevozenih km. Karavani so seveda plus, ni pa nujna izbira. Ce dobim kak dober dil grem lahko v nakup takoj, drugace pa se mi ne mudi. Avto bi uporabljal za mestno voznjo in obcasne vikend izlete. Glede na visoke cene rabljenih avtomobilov razmisljam, da bi kupil nekaj poceni za 1-3 leta in sel v drazji nakup, ko se bo na trgu poznal ucinek dviganja obrestnih mer in bodo sle tudi cene dol.

Zanimajo me vasa mnenja in predlogi. Ce kdo pozna kak ohranjen avto, ki je naprodaj, pa naj mi kar napise, lahko tudi ZS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Toyo danes montirane na mazdo, hvala za nasvete:) narejena tudi optika, me pa cudi ker je bilo vse v zelenem in sem bv delal optiko. Z novimi zimskimi, mi je avto vleklo v desno (kaksne 2 leti nazaj je bila menjana sprednja roka, nevem tocno katera), sedaj pa problem ostaja. Ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo?

z nobeno ne bos falil, ce ti je vsec,

vzami toyo, ker so najcenejse in take imam jaz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

hvala, zdej imam kar nekaj izbire:

vredestein sportrac 55eur

nokian iline 55eur

falken ze914 51eur

fulda ecocontrol 52eur

toyo proxes 51 eur

kakor sem videl teste so vse dobre. Odkril sem se malenkost cenejse Kmho KH27 (47eur), ki naj bi bile po testih presenetljivo dobre.

Uporablja kdo katere od zgoraj nastetih gum?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Rabim nove letne gume 205 55 16, zanima me kaj je kaj ok. Cena do 55eur iscem pa nek ok rang price/performance. Vozim normalno, ne dirkam:) po pol ure googlanja imam ugledane fulda ecocontrol in falken ze914. Zelo bom vesel kaksnega vasega predloga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Evo danes sem dobil gume, pa imam eno cudno vprasanje. Na gumi nisem nasel datuma proizvodnje, ker je samo tale znak iz katerega ne razberem nic. Sem googlal pa nisem nic nasel....a zna kdo iz tega razbrat datum proizvodnje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Js mam 16ke pozimi in poleti (alu platisca) a so za pozimi samo 15ke dovoljene al kaj?? :D evo nabavil nokian wr d3  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mam tut zimske 16:) kolebam med T in H, najbrz bom kar T vzel in prisparal par eur, ki bodo sli v optiko :D glede varnosti je vseeno? ali je visji razred bolj varen zaradi trsih robov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Iscem pa ne najdem:) a kdo ve ce dam na mazdo 6 1.8 (letnik 2004) lahko gume s T hitrostnim razredom? ali je min. H

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Odlicna info :) zakaj si pa presaltal na bridgestone?blizzak lm001?

Jaz sem imel na prej?njih dveh avtih Nokian zimske in nisem opazil nobenih znakov (prekomerne) obrabe-tako da z moje strani priporo?am in ko bodo sedanje Bridgestone letele dol grem spet na Nokian.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

O kul hvala, bom se kak evro prisparal:) kakor berem imajo nokian kar veliko obrabo, a mamo koga na forumu, ki jih uporablja. Drugace mi je najbolj vazno da guma dobro prime na mokrem in da bo zdrzala 3-4 sezone.

Tiste gume za 1 eur sem pa zal falil-error :macek2:

D3 (T) 67,06? >> http://tinyurl.com/gt6of9o

D3 (H) 67,87? >> http://tinyurl.com/zofsv6y

D4 (T) 71,68? >> http://tinyurl.com/gwch2hr

D4 (H) 72,94? >> http://tinyurl.com/jtx5w6w

D4 (T) 72,20? >> http://tinyurl.com/jeb6zup

D4 (T) 76,90? >> http://tinyurl.com/jx83s6r

Tukaj pa so celo samo 1,22? :):blink:  :jupiii:  :harhar:  >> http://tinyurl.com/gneoqh3

NOKIAN_WR_D4_205_55R16_91T-20161115-1258

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3 - Specifi?na vpra?anja
Napisano

Overall ce bi se enkrat kupoval avto nevem ce bi se odlocil za mazdo. Pleh je res v k#$cu (rja), ?ri?ki, precej dragi nadomestni deli, pa ?e visoka poraba. Govorim za star model, samo ce sem prov informiran je pleh pri novih tudi kar na udaru..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.