Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Jaz imam povpre?no skupno porabo 6.1 l/100km, Mazda3 2014 G100. Zanimivo, pa da mi ra?unalnik prav ni? ne la?e in je isto kot zra?unano :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Tudi jaz nisem ni? dobil ?eprav se mi menjalnik ob?asno zatakne ko dam v prvo tretjo ali ?etrto prestavo in sem tudi reklamiral. Odgovor servisa je bil da ko so oni poskusili in probali da se ni ni? zatikalo. Lahko da se ni, ker je to samo ob?asno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Za vse, ki imate sedane od 2013 letnika dalje:post-7744-0-98705000-1486727409_thumb.jpg

post-7744-0-19364800-1486727470_thumb.jpg

Pod zadnjo ?ipo, ko odprete vrata prtlja?nika imam na vseh punktiranih delih rjo in to po treh letih :(. Bral sem en tuj forum, kjer so omenjali rjo, ?el iz firbca pogledati na moj avto in na ?alost sem jo na?el :(. Mi bodo pa sanirali pod garancijo. Upam da dolgoro?no, ker na punktiranih delih je to kar problem, sploh, ?e je povr?no narejeno, ?ez pobarvano, pod barvo se rja ?iri in ?ez par let odstopi barva.

Sicer pa zaupam g. Majesu in servisu v BTCju ker niso ni? komplicirali, bili izredno strokovni in prijazni... Tako da ta servis pa res priporo?am. Konec koncev ima vsaka znamka probleme, najbolj va?no pa je da ima? dober servis, kjer znajo prisluhniti in re?ijo te?ave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz imam tudi G100, pa je za moj stil vo?nje ?isto dovolj.

Imam h?erko staro 5 let in je sedan ve? kot dovolj velik, tudi ko gremo na morje je v prtlja?niku dovolj prostora, res pa da s seboj ne vzamemo kupa plastike, ampak dopust koristimo za skupno dru?enje in igranje s kamen?ki, stor?i... :)

Lp Peter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja za zatikanje kar povej. Gre za znano napako in tudi odpravijo hitro in ensotavno. Meni sedaj dela brez problema.

So mi ?e dvakrat kao gledali in popravili, nekaj ?asa je bilo celo ok, potem se pa zgodba ponovi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Se mi zdi da je moderno it mal ?e v drug ekstrem. Hvaljenje tega kar ima? ni ve? in...

Kar se mene ti?e, povem realno. In ve?krat sem ?e napisal da ima moja Mazda3 2014 letnik, G100 challenge kar nekaj "pomanjkljivosti", ki me pa? malce motijo,marsikomu bi grenile ?ivljenje in zaradi teh pomanjkljivosti tak?nega avta nebi vozil. Na glas povem da je lak v kurcu, pa me ne moti, ker imam avto za vozit, pi? vetra pri ve? kot 120 km/h me moti samo parkrat na leto, takrat dam pa? radio bolj na glas... Me pa ?edalje bolj moti zatikanje menjalnika, ?ez en mesec imam servis in jim avto pustim tam in ma da popravijo, pa tudi ?e menjalnik zamenjajo...

?e ?lovek kupi nov avto za ne tako malo denarja pa? pri?akuje da z njim ne bo te?av in sam nimam problemov s tem da pa? povem kaj me na svojem avtu moti oz. kaj so njegovi minusi.

Je pa res, da univerzalnega idealnega avta ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Hmm... sam tega nekak nisem opazil (imam sicer sedan verzijo, je to razlika?) pa ve?ino ?asa po avtocestah vozim. Je mogo?e sli?no samo za potnike zadaj (ni mi ?e nih?e ni? omenjal)?

Po enem letu sicer nekih resnih pripomb z avtom nimam. No, razen retardiranega coming/leaving home sistema z lu?mi.

Jaz imam tudi sedana in pri meni je sli?no tudi spredaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Sam sem reklamiral, pa se rekli tako pa? je...sli?i? pa pri hitrostih vi?jih od 120 km/h...in vedno poskusim ?e so okna zaprta...k sre?i se ne vozim veliko po avtocestah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3 - Specifi?na vpra?anja
Napisano

:lol: lepo sli?ati samo jaz bi jih vseeno nekaj nazaj v gozd spravil.

Tudi jaz :)  Na moji se tudi pojavljajo, ene dva so mi na servisu 'ubili', enega so lovili, pa jim je pobegnil :) in kmalu pripeljal ?e par prijateljev :).

Dejansko se pojavljajo '?ri?ki'. Eden direktno nekje nad ?tevcem...

Imel sem primer, ko sem sli?al nek zvok pri levem u?esu...menjali so mi zategovalnik pasu, za??itno plastiko in ni? bolje, ?edalje bolj neznosno jw bilo, na koncu sem popizdil in sva s serviserjem ugotovila, da je bil na stebri?ku voznikovih vrat premalo zategnjen oz. odtegnjen nosil?ek za zapiranje vrat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3 - Specifi?na vpra?anja
Napisano

Jaz imam tudi srebrno barvo, avto bo kmalu star 3 leta in ima kar nekaj pikic od kamen?kov (na prej?njem korejcu v sedmih letih z istim na?inom vo?nje jih nisem imel 20% kot na tem). Pa na avtocesti sem izredno malo, pa tudi za ritjo ne vozim. Kako re?ujem...ne sekiram se in ne gledam in ?tejem pik. ?e je pa kak?na ve?ja jo pa s korekturo nama?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

V ?asu garancije mora? uporabljati original in sicer Dexelia... Jaz sm prvi? kupil na motornaolja.com, naslednji? so mi ga pa na servisu dali za isto ceno... Noben servis nebi smel kokodakati v kolikor olje po specifikacijah...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Cena prvega servisa je 120?. Uradna cena pa skoraj 200?. Ti samo povej na servisu, da prinese? svoje olje, lahko ti ga pa tudi oni prodajo po ceni 7,5?/l. In tako bo cena olja namesto 22?, kar naenkrat samo 7.5?/l.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Vsak avto ima pluse in minuse. Saj nima samo Mazda problemov z lakom, samo tukaj o tem odprto govorimo, med tem ko lastniki katere druge znamke tudi ?e imajo probleme, jih zanikajo... 

Ko sem jaz kupoval, mi je bila Mazda3 top izbira...imela je vse kar sem iskal...design, meni top notranjost, vozne lastnosti, pa ?e cena ok. Ima pa pa? nekaj pomanjkljivost, sedaj pa mora? samo se?teti pluse in minuse pri tvojih favoritih pa pa? izbrati tistega kateri ima najmanj minusev oz. ti najbolj odgovarja. Idealnega ?al ni...

Glede 18", ?e jih res no?e? se zmeni, di ti jih zamenjajo s 16", ali jih pa takoj pri dobavi proda? in kupi? 16", ?e ti res ni do ve?jih. Jaz bi ostal na 18, zimske pa 16.

Glede servisov... Redni servisi so dra?ji kot pri EU konkurenci, vendar se s pogajanji da priti dokaj blizu cenam konkurence. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.